reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka cos kiedyś wspominalaś o bodach w TESCO mialaś na myśli te "tescowe"???Ja musze kupić kilka z krotkim rekawem dla Maksia!

Sunday
te bodziaki są na dziale niemowlęcym masz tam Disneya ale tez trochę tańsze tescowe....pakowane po 3,5 lub 7 sztuk
Polecam je bardzo!!!

Ja kupilam ostatnio 5 sztuk za 27,30:tak::tak::tak::tak:
Nie ma na nich nazwy tesco...jest tylko Baby albo F&F Baby

Dzięki dziewczyny za życzenia zdrówka dla małego. Dziś już Julo dużo lepiej... sika normalnie tylko jest płacz jak mąż bierze maść do ręki... niestety czeka nas jeszcze tydz smarowania a potem - nie wiem co... aż boję się myśleć :baffled::shocked2:

Madzia
dobrze będzie, tyle ciotek kciukaski zaciska...

Karlita
nam tez rowerek spodobal sie, ale u nas na razie nie sprawdziłby sie bo Jula trzyma sobie nozki na podnozku i spokojnie jedzie z reszta widzialas:-D:-D:-D:-D ...a do jeżdzenia i pedalowania jest troche za mala:confused::confused::confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kochane
Ja tylko wpadlam podziekowac za zyczenia dla Gosi,bo lece obiad robic,a dzis sama jestem-maz na pogrzeb pojechal...wiec lece poki Karolcia spi....zajze pozniej jeszcze

Ps.Zostawiam tylko torcik,prosze sie czestowac....:tak:;-)

Uploaded with ImageShack.us

Ups,cos duza fotka.....

ależ apetycznie ten torcik wygląda :)

Madzia mam pytanie czy te bodziaki są zapinane pod szyjką?? bo u nas te zakładane się nie sprawdzają :)

anaconda to jeszcze trochę ;) hehehe

co do rowerka to mi się spodobało to że ma gumowane kółka

tu jest prezentacja :) rowerek rośnie razem z dzieckiem i też jest miejsce na nóżki :) dziecko nie musi pedałować ;) to taki rowerek 3 w 1 :) +10, +15, +24 :-D

[video=youtube;7pg3FJg8vYI]http://www.youtube.com/watch?v=7pg3FJg8vYI&feature=related[/video]

a tu przykładowa aukcja :)

http://www.allegro.pl/item1026547286_rowerek_trojkolowy_smart_trike_2_ko lory_nowosc.html

pytaliśmy w sklepie ale Pan nam powiedział ze są za drogie i nikt nie kupuje ....

ależ apetycznie ten torcik wygląda :)

Madzia mam pytanie czy te bodziaki są zapinane pod szyjką?? bo u nas te zakładane się nie sprawdzają :)

anaconda to jeszcze trochę ;) hehehe

co do rowerka to mi się spodobało to że ma gumowane kółka

tu jest prezentacja :) rowerek rośnie razem z dzieckiem i też jest miejsce na nóżki :) dziecko nie musi pedałować ;) to taki rowerek 3 w 1 :) +10, +15, +24 :-D

[video=youtube;7pg3FJg8vYI]http://www.youtube.com/watch?v=7pg3FJg8vYI&feature=related[/video]

a tu przykładowa aukcja :)

ROWEREK TRÓJKOŁOWY SMART TRIKE 2 KOLORY NOWOŚĆ (1026547286) - Aukcje internetowe Allegro

pytaliśmy w sklepie ale Pan nam powiedział ze są za drogie i nikt nie kupuje ....

Niestety maja te zakladki....a dlaczego nie sprawdzaja sie???

A rowerek super, nie widzialam tego na nozki...cena trochę wysoka ale jak dziadkowie placą:-p:-p:-p:-p

Ale pusto:szok::szok::szok::szok:

My czekamy aż Jula wstanie bo mamy jechac na obiad do teściów:tak::tak:a Jula śpi i śpi...a mi już w brzuchu burczy:-D:-D:-D:-D:-D

bo się wyciągają i później jest taki duży dekolt .... zdecydowanie wolę te zapinane na napki z boku :) dzięki temu bodziak się jakoś lepiej trzyma :)

a rowerek jest super :tak:

Gabi też dzisiaj pospała w dzień prawie 2h!!!!!

bo się wyciągają i później jest taki duży dekolt .... zdecydowanie wolę te zapinane na napki z boku :) dzięki temu bodziak się jakoś lepiej trzyma :)

a rowerek jest super :tak:

Gabi też dzisiaj pospała w dzień prawie 2h!!!!!

A wiesz że ja jeszcze nie spotkałam się żeby rozciągnął się pod szyjka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...jak już są za małe to robi się taki dekolt:-p:-p:-p:-p

Jula śpi już 3 godziny:szok:

Hej dziewczynki

ale pogoda..... w mój pierwszy od 2 tygodni luźny dzień. Ale za to pospałam jak nigdy do 8.

Fornetka gratulace!!!!

Fogia to dziś też tam coś się dzieje? Fajnie że wykład udany a Ty zadowolona
oj szkoda Madziarka, że dopiero teraz przeczytałam Twojego posta. Tak, dziś też były wykłady i stoiska. Mama mówiła, że zainteresowanie trochę większe niż wczoraj.

reklama
Witam wieczorkiem....
Wreszcie spokój w domu,a bylo dzis tak glosno,ze hej....przyjechala meza siorka z trojka dzieciakow,no i zaczelo sie....tlukly sie , darly:szok:,ze gardlo mnie boli od upominania ich,a najgorzej to moja solenizantka sie zachowywala:confused:....jakiegos szaleju sie najadla,czy jak?
Karolcia zasnela i taka cisza teraz w domu,ze samej mi sie oczy kleja:-p
A bym zapomniala,Fornetka,ogromne gratulacje!!!Usciskaj synka od ciotki z BB:happy2:

Ostatnia edycja:
Do góry