reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anet Najlepsze życzenia dla Gosi! Spoznione ale szczere!!!! :-):tak:;-)
Madzienka bylam w tesco, kupilam,ale 3 za 25 zl. Nie bylo tanszych tzn byly 3 po 20zl(biale), a tak to same droższe!Muszę polować na LIDLA lub BIEDRONKE tam bywaja po kilka pakowane-niedrogie. Kupilam jeszcze klocki i pojemnik na nie!A niech sie dziecko rozwija!;-) Poogladalam sobie zabawki w spokoju, mowilyscie cos o kosiarkach to wlasnie jest w TESCO za (chyba) 19.90zl

Siedzimy z Maskiem sami w domku, bo W pojechal sluzbowo do Siedlec i pewnie wroci najwczesniej do domu na 22 :-( Wiec nie bede nic wymyslac na kolacje, tylko zrobie nam kanapki z pasta ktora nam zostala ze sniadania.

reklama
Witam.
Po pierwsze - Fornetka gratuluję synka :tak::-):-) i współczuję ciężkiego porodu:-(.
Po drugie - głowa mnie okropnie boli a roboty jeszcze mam i dopiero jak popiekę to tabletkę wezmę bo znowu zasnę:baffled:.
Nie mam sił na nic. Do jutra babeczki.

sunday ostatnio w gazetce z bierdonki chyba widzialam, ze maja byc 3paki body zaa 12zl ale to chyba od 25 maja. widzialam to w takiej gazetce z artykulami dla dzieci z bierdonki. Niestety juz wyrzucilam a worek tez wyniesiony:-(
marta wspolczuje bolu glowy, musisz wypoczac!

Ostatnia edycja:
sunday to nie te, nie ma tego jeszcze na stronie. Znalazlam te gazetne 3 sztuki kosztyja 14,99 i beda dopiero 31 maja!:tak:

Madzienkakosiarka kupowana byłą w Rampersie za 24zł, a co do fotelika rozpietosc cenowa jest naprawde duza w zaleznosci od funkcji i montowania. My kupilismy za 129zł chociaz mialam kiedys mieszane uczucia co do fotelikow za taka cene. Ale teraz jestem zadowolona ze kupilam taki bo uwazam ze w zupelnosci spelnia swoje zadania zwazywszy na to ze jezdzi sie rekreacyjne raz na jakis czas wiec nie potrzebujemy np funkcji spania bo sa i takie.
Karlita pazurki i fotki super, pazurki w moim stylu rowniez. A co do rowerku to bardzo pomyslowy chociaz nas juz praktycznie poszedl w odstawke bo albo Mat spedza czas na dworze biegajac albo na duzym rowerze w foteliku, chociaz czasem kilka krokow zrobimy na malym rowerze
Sunday fajnie ze zakupy sie udaly, ja tez dzisiaj bylam w tesco po pieluchy i ogladalam body disneya 5szt za 33zł planuje je kupic ale czekam do dnia dziecka bo moze zrobia jeszcze jakies promocje z okazji Dnia Dziecka tak jak np w Biedronce. Kupilam czapke i upatrzylam super kapielowki Auto jeszcze po nie wróce:-):-):-)
W tamtym roku byly w eleclercu pampersy za 39zł tylko 1czerwca a informacji o tym w gazetce brak
Anet torcik super Gosia musiala byc bardzo sczesliwa:-)
Marta szkoda ze nie mozesz sie polozyc bo to by ci napewno pomolo ale wiadomo interesu trzeba pilnowac:-D
Madziara dobrze ze z Julem juz lepiej ale biedny umeczyl sie bardzo jesli na widok masci tak reaguje, nie martw sie na zapas bedzie dobrze trzymam mocno kciuki

A my bylismy na wizycie u znajomych i mimo pogody grill jakos wyszedl tzn ja z kolezanka i dziecmi bylysmy w domu a maz z M kolezanki przy grillu:-D:-D:-Dnie obylo sie bez klotni miedzy dziecmi ale niech sie ucza radzic w trudnych sytuacjach. No i oczywiscie byl mały upadek ze schodów(schodka) przez Mateusza ale oczywiscie schody nadal były porzadanym miejscem dobrze ze M wzial wkoncu dwojke i skutecznie zajal im czas:-)

hej laski... ja tak na chwile:) GRATULACJE DLA MLODEJ MAMUSI:):):) pogoda mnie dzis dobila,,, dobrze ze moje dziecie prawie caly dzien na macie spedzilo... gadaala przy tym i smiala sie ze az milo:) zebym jej tylko nie pochwalila zawczasu.... teraz juz spi... to i ja chyba uciekam,,, ..

aaaaaaaa karlita jak dietka>?? dajesz rade??? ja wstawilam sobie suwaczek.,,, jego zmiany strasznie mnie motywuja... a roznice widac juz doskonale,,.. w ciuchy sprzed ciazy wchodze na luzi,,, ale chce jeszcze troszke:)

karlita to super, że udał się wieczór panieński,... pazurki bardzo ładne i fotki komunijne śliczne:-):tak:... mi też coś Hubert ostatnio znowu się wcześniej budzi:confused:... rowerek fajny:-)

Madziara zdrówka dla Juleczka

Anaconda o rany aż 10 dni:szok: gdzie to się w niej mieściło, dobrze, że zrobiła w końcu...ps. Beatka a dlaczego ona tak ma, coś ją boli, wstydzi się, czy jak, że przetrzymuje jak jej się chce:confused:

anet torcik pycha!!!!

uuu Madzienka to u nas też nie sprawdzą się te body ja też wolę te zapinane, miałam parę sztuk takich zakładanych to też wyciągnęły się młodemu spadały z ramion.

Marta kurczę wrzuć trochę na luz, bo nie wyrobisz, podziwiam Cię

marz super, że grill się udał

mataka to dobrze, że mała nie dała w kość dzisiaj, a moje dziecie coś dzisiaj marudne przez tą pogodę.

a my dzisiaj wybraliśmy się jeszcze do rodziców. niedawno wróciliśmy, ale się nam rozpadało, normalnie denerwuje mnie ta pogoda, nic mi się nie chce.

Ostatnia edycja:
reklama
Maltanka może to kwestia materiału albo firmy...mi ani razu jeszcze nie zdarzyło sie żeby rozciągnęły sie pod szyją:szok::szok::szok:a kupuję te z tesco, disneya, mothercare i early days

Oj Marta zgadzam się z Kasia...:tak::tak::tak::tak:i podziwiam

Do góry