reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

hahah
A od kiedy to 23:30 w pl to noc?? :sorry2:
Nie raz dziewczyny się chwaliły że pół nocy na chatie przesiedziały... ;-)
a bo ja wiem? od zachodu slońca chyba się noc liczy :d

ah ;;P mnei nei było to i nikogo ;-) beuheh ale juz dzis bede :) wczoraj wieczór poza domem temu taki rezultat :D :) ;P
21 ??
ja nie wiem. Łeb mnie boli a do tego mam fure prasowania. 5 noc zarwana! robimy zakłady ile jeszcze pociągnę?

reklama
mogłabys się chociaz ucieszyć, że mimo przeciwności do Was zaglądam :p
Ucieszyłabym sie jakbys weszła na czata ;P ale i tam zostala a nei weszła i wyszła :p

ps. masz stwierdzil ze w ciazy jestem bo przed chwila ciasta mis ie chcialo a teraz se kisiel robie :D wiec moze cos mieszka w moim brzuszku 19tc ;:p okaze sie we wtorek haha

Ucieszyłabym sie jakbys weszła na czata ;P ale i tam zostala a nei weszła i wyszła :p

ps. masz stwierdzil ze w ciazy jestem bo przed chwila ciasta mis ie chcialo a teraz se kisiel robie :D wiec moze cos mieszka w moim brzuszku 19tc ;:p okaze sie we wtorek haha
alez ty masz wymagania!!!

KONIEC Z PRZYJĘCIAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzecie ostatnie za nami!!!!!!!!!!!1

gorsza wiadomosc taka ze jutro poprawiny, ale dopiero na 17 :))))

reklama

A co we wtorek będzie?

KONIEC Z PRZYJĘCIAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzecie ostatnie za nami!!!!!!!!!!!1

gorsza wiadomosc taka ze jutro poprawiny, ale dopiero na 17 :))))

Haha, co za radosc :D trzy przyjecia? Ooo to sie nawydawalas kasy na prezenty :)

A widze ze za mna nikt na chacie nie teskniZobacz załącznik 246185 wiem wiem, wredna sie ostatnio zrobilamZobacz załącznik 246186

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry