reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

kama hahaha możemy petardy na spółkę kupić-jakieś maxi opakowanie-taniej nam wyjdzie:-D moja miszka blisko i na szczęscie nie odwiedza nas-raczej my ją, jak mamy chęć lub wypada:-D ale ma napady nękania telefonicznego- tzn wydzwania do mnie 10 razy dziennie- nadmiar wolnego czasu ehhh

reklama
kama, ania_pestka fajnie, że nie jestem sama:-) moja teściowa niby zawsze zaczyna od: nie żebym wam coś narzucała- już jak to słyszę, to mną targa:-) dla mnie sprawa jest prosta: teściowe już swoją szansę popisania się kreatywnością przy wyborze imion miały przy swoich dzieciach, a my przecież nie jesteśmy upośledzone i same damy sobie radę- czyż nie? no !! także jak będę chciała, to dam Eufrozyna czy jakiś inny jakże piękny twór i to moja sprawa:-D
dolaczam sie do Klubu Posiadaczek Wtracajacych sie Tesciowych :-D
dzieki dziewczyny! jestecie kochane... czuje ruchy normalnie i dzis maja byc te wyniki wymazu! zobaczymy... :sorry:

kama hahaha możemy petardy na spółkę kupić-jakieś maxi opakowanie-taniej nam wyjdzie:-D moja miszka blisko i na szczęscie nie odwiedza nas-raczej my ją, jak mamy chęć lub wypada:-D ale ma napady nękania telefonicznego- tzn wydzwania do mnie 10 razy dziennie- nadmiar wolnego czasu ehhh
to ja tez sie skladam do spolki :tak:
choc ja swojej to granat bym wsadzila... :-D ale moja tez na szczescie mieszka daaaaleko ;-)

Perla super,ze jest lepiej-tylko się cieszyć :))))
A ja zjadłam pomidorówkę i kawał ciasta budyniowego ,boże zaraz pękne, a M mi jeszcze kupił truskawki ale to zjem później.

perla super, że jest lepiej !!:tak::tak:

Ja wróciłam od doradcy, byłam też w banku zamknąć roklinię, trzeba na to poczekać bo zamykałam to w Gdyni a muszą to jeszcze przetrawić w moim mieście więc może to kwestia dnia lub dwóch, M jutro jedzie podpisać umowę przedwstępną z deweloperem i jak już wszystko będzie to złożymy wniosek o kredyt !! :-):-) Jejku, z jednej strony strasznie się cieszę a z drugiej denerwuje czy nam przyznają ten kredyt na nasze wymarzone mieszkanko

Nie wiem czy Was nadrobię bo pichcę obiadek dla siebie, od rana latałam więc jestem strasznie głoooooodna:-p:-p

ja też się na moment pojawiam. Dobrze, że poniedziałek, przynajmniej jest co czytać :-D

Zrobiłam sobie pół litra budyniu, zakupiłam lody i wrzuciłam do zamrażalnika, pomyłam podłogi... Na obiad mam gołąbki ze stonki :-D

Mam pytanko: Czy posiadaczki płytek (w moim przypadku jest to gres) w przedpokoju i kuchni pastują je czymś??? Bo moje po umyciu są ok, ale jak wyschną to już takie nijakie. A ja bym chciała, żeby się świeciły jak psu wiadomo co. Przynajmniej wiedziałabym, że je myłam...

Widzę, że pirotechniki Wam się zachciewa :-D

mysza ja się nie znam ale jak nam przyznają kredyt to też będę miała coś do powiedzenia o farbach, podlogach itp.:-D:-D

Podczytałam trochę majówki o ich historiach na porodówce i normalnie aż mnie przeszły dreszcze... W takich momentach żaluję, że nie mam w karcie wpisanej cesarki...

reklama
a ja się biorę za pasienie dziecka. wyczytałam, że przy takich małych dzieciach trzeba dużo witaminy c i ryb, więc będzie kapuśniak, na drugie rybka morska, a na deser wielkie ciacho :D Na drugie śniadanie były pomarańcze... Przy takiej "diecie" to ja do 100 kg dojdę...

Do góry