reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Mary tak na serio ŚMIAĆ MI SIĘ CHCE!!!!!!!!!!!
Oczywiscie wspolczuje!!!
Co za kraj? Na wszystko paracetamol, nie ma kto dziecku krwi pobrac?Pediatrzy muszą być przy tym? Środek znieczulający??? :szok::szok::szok::szok::szok:
W PL wystarczy mieć gruby portfel.......wszystko można z pocałowaniem w rękę zrobić prywatnie bo "na każdym rogu" są labolatoria i prywatni lekarze. W każdym labolatorium pobierają krew dziecku, masc znieczulającą mogą rodzice przynieść.

Matko kochana, od początku ciąży jak czytam co tam u Was się wyczynia ręce opadają!

Podpisuje sie pod tym!

Byłyśmy dziś u neurologa :) Usłyszałam że na wszystkie dzieci które były zaczadzone w takim stopniu co Mariczka, żadne nie rozwija się tak szybko JUPI Moja gwiazdeczka

Gratuluje :)

reklama
Mary tak na serio ŚMIAĆ MI SIĘ CHCE!!!!!!!!!!!
Oczywiscie wspolczuje!!!
Co za kraj? Na wszystko paracetamol, nie ma kto dziecku krwi pobrac?Pediatrzy muszą być przy tym? Środek znieczulający??? :szok::szok::szok::szok::szok:
W PL wystarczy mieć gruby portfel.......wszystko można z pocałowaniem w rękę zrobić prywatnie bo "na każdym rogu" są labolatoria i prywatni lekarze. W każdym labolatorium pobierają krew dziecku, masc znieczulającą mogą rodzice przynieść.

Matko kochana, od początku ciąży jak czytam co tam u Was się wyczynia ręce opadają!
niestety u nas tak jest..
.ja teraz też dostałam paracetamol na ból gardła... więc wiecie..
to u nich chyba jeden z najlepszych środków... który nawet nie pomaga... yhhhh

Leno ja myślę że to nie w zaparciu jest problem, skoro robi 1-2 razy dziennie normalne kupki...a konsultowałaś z lekarzem? I to tylko jak lezy na plecach? Dziwne...

no wlasnie dziwne :( do lekarza pojdziemy jak juz bedziemy w Polsce - czyli za tydzien na szczescie :) chce od razu zrobic usg jamy brzusznej bo wczesniej jak byl maly mial problemy z gazami i kolkami i mam nadzieje ze wtedy to sie wyjasni, albo wczesniej samo minie. Zal mi go strasznie jak tak sie napina a ja nie potrafie mu pomoc :(

tak czytam i nie wiem czy coś pomogę ale może on się tak napina bo chciałby np się podnieść...a nie może samdzielnie i to go denerwje , spróbj go posadzić jak będzie tak robił,i zobaczczy pzestanie się denerwować bo skoro kupki są ok to nie w tym problem:tak:

tez myslalam o tym, ale to nie to :( po jedzeniu tylko chwile polezy na pleckach, a na przewijaku czy po myciu to dla niego cos strasznego :( moze jutro bedzie lepiej...

Kasiu wspolczuje Wam, ale wierze ze dacie sobie rade!!!

no i jeszcxze do tego wszytskiego wysypało Pawła całego ... normalnie nie wytrzymam wszystko naraz :/:/

wyeliminowalam praktycznie wwszytsko do jedzenia oprócz tego co jadl od 4 m i mu nic nie było .... ale ostatnio kupilam kaszle mleczko ryzowa o smaku truskawkowym .... czy to moze byc to ?? jadl i banan i maline ... i wszytsko było ok .... nie wiem czy te "truskawki" moga uczulac ... ? a moze to od antybiotyku ?? a no i przeszlismy na mleko 2 ale mysle ze to napewno nie od tego.... sama nie wiem bosh juz mi sie wsyztsko miesza w głowie wiec...

pytanie: czy dziecko moze miec uczulenie na kaszke mleczno-ryzowa truskawkowa ??

no i jeszcxze do tego wszytskiego wysypało Pawła całego ... normalnie nie wytrzymam wszystko naraz :/:/

wyeliminowalam praktycznie wwszytsko do jedzenia oprócz tego co jadl od 4 m i mu nic nie było .... ale ostatnio kupilam kaszle mleczko ryzowa o smaku truskawkowym .... czy to moze byc to ?? jadl i banan i maline ... i wszytsko było ok .... nie wiem czy te "truskawki" moga uczulac ... ? a moze to od antybiotyku ?? a no i przeszlismy na mleko 2 ale mysle ze to napewno nie od tego.... sama nie wiem bosh juz mi sie wsyztsko miesza w głowie wiec...

pytanie: czy dziecko moze miec uczulenie na kaszke mleczno-ryzowa truskawkowa ??

Z tego co wiem truskawki uczulaja, wiec kaszka moze byc winna wysypki.

reklama
Do góry