reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnes trzymam kciuki.

A u mnie nie za ciekawie. Teścia właśnie zabrało pogotowie. Mąż go w ostatniej chwili odratował bo mu się na moment serce zatrzymało i momentalnie cały zsiniał. Teraz mój M pojechał za karetką do szpitala a ja czekam na jakieś wieści

reklama
Hej laski ja na moment poczytałam was ale nie posiedze bo własnie idziemy na grilla mam nadzieje ze pogoda sie nie spieprzy bo cos juz sie chłodniej zrobilo:-:)-:)-(

Agnes mam nadzieje ze ciebie nie zaleje cholerne wały zamiast zrobic raz a dobrze to przed sama tragedia ludzie staja na rekach zeby cos ocalalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kokusia mam nadzieje ze wiesci beda dobre:tak::tak::tak:

Spadam bo maz juz konczy sie kąpac bo caly dzien kosil trawke a ja w chałupie sprzatałam no i z rana mąz skrecił mi stół i krzesła do kuchni wkoncu wywaliłam stare:-):-):-):-) wygladaja pieknie:-):-):-) miłego weekendu zycze laski:tak::tak::tak:

KOKUSIA
Trzymam kciuki za tescia:tak::tak::tak:

IWCIK
Udanego grilla zycze:-)

Ja wlasnie wrocilam z Wiktoria od lekarza i ma zapalenie gardla i stad ta goraczka:no::no::no:
Ale tak mi plakala przy badaniu jak nigdy:no:I jeszcze na taka sikse trafilam ze szok,bo bylam na pomocy doraznej

Agnes trzymam kciuki.

A u mnie nie za ciekawie. Teścia właśnie zabrało pogotowie. Mąż go w ostatniej chwili odratował bo mu się na moment serce zatrzymało i momentalnie cały zsiniał. Teraz mój M pojechał za karetką do szpitala a ja czekam na jakieś wieści

ja równiez trzymam kciuki za teścia aby było wszystko ok.:tak::tak::tak::tak:
AGNES
Wlasnie czytalam w necie ze wal nie wytrzymal:no::no::no:
A jak to sie ma do tego gdzie Wy mieszkacie:confused:Daleko to jest:confused:

wiesz co no nie tak blisko jak w 97 r była powódż i kozanów teżzalało to do nas nie doszło,ale wiesz ja koło siebie też mam ślęzę wiec nie jest za bezpiecznie.pozim się podniósł ale na razie nie ma co panikować.oby tak pozostało

Agnes mam nadzieje ze ciebie nie zaleje cholerne wały zamiast zrobic raz a dobrze to przed sama tragedia ludzie staja na rekach zeby cos ocalalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
iwcik rząd nic a nic nie zrobił przez te 13 lat od poprzedniej powodzi.w tedy też strasznie kozanów zalało bo to niskie tereny zresztą to tereny zalewowe a do tego kto buduje wielkie osiedla na terenach zalewowych :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nikt się nie interesował,nie kiwnął palcem,do dziś rana mówili że kozanów jest nie zagrozony a popatrz co sie stało :no::no::no::no: ludzie trzy doby nie śpiąc budowali umocnienia i co im przyszło idzie się załamać praca ich poszła na marne,coraz więcej wody przybiera nie są w stanie walczyć z takim rzywiołem a mimo to walczą do konca.

Ja wlasnie wrocilam z Wiktoria od lekarza i ma zapalenie gardla i stad ta goraczka:no::no::no:
Ale tak mi plakala przy badaniu jak nigdy:no:I jeszcze na taka sikse trafilam ze szok,bo bylam na pomocy doraznej

oj bidulka duzo zdrówka

ja się cieszę bo od rana nie było u Oliwki żadnych kupek,i to mnie cieszy bardzo,oczywiście nadal ścisła dieta,żal mi jje bo ciagle jest głdna wcina tylko te kisle i suche chlebki i chrubki kukurydziane.no na obiad bardzo chudą zupke jej ugotowałam jarzynową bez wywaru mięsnego tak jak mi lekarka kazała.więc na razie idzie ku lepszemu

Hej laski ja na moment poczytałam was ale nie posiedze bo własnie idziemy na grilla mam nadzieje ze pogoda sie nie spieprzy bo cos juz sie chłodniej zrobilo:-:)-:)-(

Kokusia mam nadzieje ze wiesci beda dobre:tak::tak::tak:

Spadam bo maz juz konczy sie kąpac bo caly dzien kosil trawke a ja w chałupie sprzatałam no i z rana mąz skrecił mi stół i krzesła do kuchni wkoncu wywaliłam stare:-):-):-):-) wygladaja pieknie:-):-):-) miłego weekendu zycze laski:tak::tak::tak:

Iwcik pięknej pogody i udanej imprezki

KOKUSIA
Trzymam kciuki za tescia:tak::tak::tak:

IWCIK
Udanego grilla zycze:-)

Ojej zdrówka dla Wiktorki

ja równiez trzymam kciuki za teścia aby było wszystko ok.:tak::tak::tak::tak:

wiesz co no nie tak blisko jak w 97 r była powódż i kozanów teżzalało to do nas nie doszło,ale wiesz ja koło siebie też mam ślęzę wiec nie jest za bezpiecznie.pozim się podniósł ale na razie nie ma co panikować.oby tak pozostało

iwcik rząd nic a nic nie zrobił przez te 13 lat od poprzedniej powodzi.w tedy też strasznie kozanów zalało bo to niskie tereny zresztą to tereny zalewowe a do tego kto buduje wielkie osiedla na terenach zalewowych :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nikt się nie interesował,nie kiwnął palcem,do dziś rana mówili że kozanów jest nie zagrozony a popatrz co sie stało :no::no::no::no: ludzie trzy doby nie śpiąc budowali umocnienia i co im przyszło idzie się załamać praca ich poszła na marne,coraz więcej wody przybiera nie są w stanie walczyć z takim rzywiołem a mimo to walczą do konca.

oj bidulka duzo zdrówka

ja się cieszę bo od rana nie było u Oliwki żadnych kupek,i to mnie cieszy bardzo,oczywiście nadal ścisła dieta,żal mi jje bo ciagle jest głdna wcina tylko te kisle i suche chlebki i chrubki kukurydziane.no na obiad bardzo chudą zupke jej ugotowałam jarzynową bez wywaru mięsnego tak jak mi lekarka kazała.więc na razie idzie ku lepszemu

Agnes może przy okazji samoczynnie rozwiąże się problem nie jedzenia Oliwki jak się teraz trochę przegłodzi

Dzięki dziewczyny za kciuki. Narazie wiem tyle że ma złamane 3 żebra bo niestety mój M ma dość dużo siły a jeszcze w stresie go odratowywał. Ale lekarze powiedzieli że w sumie to nie jest istotne. Ważne że serce jednak ruszyło. Wiadomo tez że to był atak padaczki a że od roku leczy się na serce to jedno z drugim się nałożyło. Może chociaż przez ten czas jak go będą żebra bolały to się opanuje i nie będzie pił. Bo z tego to wszystko. Oj ale muszę przyznać że niezłego stracha nam napędził

a to co się dzieje w moim mieście w dzielnicy kozanów.

moment przerwania wałów i walka mieszkańców.aż się ryczeć chce

[video=youtube;YbJaGF689MA]http://www.youtube.com/watch?v=YbJaGF689MA[/video]

Ja wlasnie wykapalam mlodych i Wikusi po tej kapieli goraczka spadla o 1,5 stopnia tak ze teraz ma 38:tak::tak::tak:
Jeszcze troszke Ja przetrzymam i jak nie zacznie rosnac to na noc nic Jej nie dam a jak zacznie to dostanie pyralgine

AGNES
Ja takich rzeczy nie moge ogladac bo az ryczec sie chce a poza tym zaraz mam glupie mysli i spac nie moge:no::no::no:

A niech to szlag znowu ma goraczke ponad 39 stopni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dalam juz Jej czopek i teraz lezy sobie na brzuszku zeby sie "przyjał"
Ale tak mi plakala ze szok a Klaudunia razem z Nia:no::no::no:

Ostatnia edycja:
Agnes to straszne co sie dzieje ;-( a ty kochana bezpieczna jestes ja cały dzien o was myslałam

wiki na razie jestem bezpieczna ale nie wiadomo na jak długo :no::no::no::no:

a jeszzce jutro ta komunia,powiem wam szczerze ze nie chce mi sie tam jechać a do tego M z Oliwką zostają bo Oliwka przecież chora.będę cały czas mysleć czy aby cos się nie dzieje.wolałabym zostać ale to moja chrzesnica więc wypada jechać :sorry:

reklama
Do góry