reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Julia dziś śpiewała sobie pod nosem jakąś piosenkę. Przychodzi do mnie i pyta: "Mamo co to jest za samochód: brałt?" Pytam zaskoczona "Jaki?" "No brałt, z tej piosenki: Będę w brałcie, w aucie, gdzie? eche" ;-)
Wiecie o jaką piosnkę chodzi? :-D

niesamowity tekst ale się uśmiałam:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ejjjj ja tez chce core??? ja to bede mogla kupic jedynie bokserki i krawat

myślę ze nic nie stoi na przeszkodzie:-D:-D abyś i córę posiadała:-):-)

:-):-):-)Igorek ma 7 miesięcy !!!:-):-):-)
Zobacz załącznik 249514

100 LAT DLA IGORKA OD IGORKA!!!!:-):-):-D:-D

reklama
a propos"braltu" mój Kubuś dziś poprosił tatusia by nim zagrał w "penisa" oczywiście chodziło o tenisa

CLEO SPÓŹNIONE ŻYCZENIA DLA iGORKA :-)
WSZYSTKIM MAMUSIOM ŻYCZĘ DUŻO RADOŚCI W ODKRYWANIU KOLEJNYCH UROKÓW MACIERZYŃSTWA:-D
A TAK DLA WYLUZOWANIA TO PAMIĘTAJCIE , ŻE ISTNIEJĄ "NIEGRZECZNE MAMUŚKI"- CZĘSTO CZYTAM I JUŻ MI LEPIEJ:-)

Dziunka , Etna czy moze byc jutro spotkanko? Wypadło mi coś w piatek:zawstydzona/y:

Naajlepsze życzonka dla mamuś w dniu Naszego Święta:-p

wogóle to moje dziecko jest dziwne....:sorry:
dzisiaj mi z rana popłakiwała i zastanawiąłam się czemu..
jeść nie , pić nie, spać nie...
myślałam że brzuszek boli.. chciałam ją czymś zabawić...
wsadziłąm ją na znany wam samochodzik a ona takim grubym głosem "haha" i zadowolona stanęła i stała ciuesząc się jak dziecko:-D

reklama
Mamuśki kochane - wszystkiego, co najlepsze dla nas wszystkich!!!!:-):-):-):-)
A tak poza tematem, to skojarzyło mi się z tym "brałtem" i "penisem" - mój chrześniak Kamiś, jak miał coś koło 2 i pół roku, to trudności miał z "r"..no i raz na ulicy zaczął krzyczeć "hurra", a wyszło mu "hu..a":-D:-D

Do góry