reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Kwota jest juz zaksiegowana 2 razy i mam w historii 2 razy pobrana ta kwote, blokade miałam przez 5 dni jednej transakcji na tą kwote.
Mąż mówi, ze podpisywał sie 1 raz i ponoc nie miał zadnych problemów z płatnoscia.
Mam nadzieje, ze nam to odadzą, bo narazie to sie załamałam... :-(

Morka... nie umiem go nauczyc, zeby trzymał takich rzeczy... a z 2 strony tak mysle, co nam z 2 wydruku jak nie udowodniłmy, ze 2 nie miał:-p

Jeśli ta kwota jest już zaksięgowana to trza złożyć na nią reklamację. A na pewno nie jest jeszcze w blokadzie? U nas w banku blokada mogła być nawet do 14 dni, zazwyczaj schodziła automatycznie, a jak nie to klient składał reklamacje i zazwyczaj było ok
a dzwoniłaś już do banku?

jaka polszczyzna ja piszę, zazwyczaj i zazwyczaj :) cóż wypiłam juz pół piwa :)

reklama
Witojcie

wszszystkiego najlepszego w dniu naszego osobistego swieta

Ja dostałam od chlopaków perfumy pumy,ptasie mleczko ,i to cos z kokosem i migdałem:tak:
Morka ja dzis zakupiłam furke na allegro,w sklepie oglądałam i nic mi sie nie podobało ,az poszłam do takiego malutkiego sklepiczku .pacze jezd,podoba mi sie,ale cena 415 zł ,mniej mi sie spodobała.Spojrzałam na allegro i identyczny wóz za 320 zł:-)dzis nabyłam i czekam na kuriera:-)Wózek spacerowy OSKAR (1046010718) - Aukcje internetowe Allegro

macy ,Agatka bedzie jak księzniczka wygladała,piękna suknia

Tez bym sobie wypiła, ale boję się o Zuzu,gdyby dostała gorączki trzeba byc w gotowości.(Bo małż pije )

A ja sie przypomnę bo dostałam piękne róze i 2 godzinki snu w ciagu dnia:-)

ale ja dzis mam piekny moj pierwszy w zyciu Dzien Matki;-) dziecie caly dzien wyjatkowe grzeczne, je ladnie i samo zasnelo!!! a to juz jej sie nie zdarzalo od kilku tygodni. normalnie cud miód;-)
do tego M przyniosl moje ulubione konwalie i wypilam sobie pifffko...mniammmm...normalnie jeszcze jak Fiolcia nocke przespi to bedzie gites majonez;-)

wloski jak tak dalej pojdze sciac trzeba bedzie bo witaminki lykam i nic..efektow niet;-(

Jolcia gratuluje pierwzsego ząbka-my caly czas czekamy, gryzaczki na zabki robia furore;-)mala jest zachwycona!

kurcze wiecie co?zla jestem...ksiadz nie bardzo chce nam Fiolce ochrzcic bo nie mamy slubu koscielnego tylko cywilny. kazal wziasc slub koscielny i wtedy ochrzci. nawet powiedzial ze za darmo da;-) hehe tylko co z tego jak dla mnei slub to nie tylko sakrament ale tez ta cala otovzka jest wazna a poki co na takie zabawy pieniazkow niet.i jestesmy w kropce...;-(

aaajeszcze zapomnialam napisac ze moje diecie odkad zakumalo ze jak zlapie mame za palce to moze siadac to jzu tych palcy nie wypuszcza z rak:szok: al eminke ma przy tym superowa,a jak gada do wszystkiego dookola, normalnie szok:-D

sylwia100, wózek śliczny, a jaki kolorek jeśli można wiedzieć?

Już nie piszcie co dostałyście na dzień matki bo mi smutno, że o mnie nie pomyśleili :(
nie no żartuje, piszcie piszcie

Agniecha83 to ja się łączę z tobą w bólu...nie umiem inaczej i jest mi niewyobrażalnie przykro:( przecież wystarczyłby zwykły lizak, kwiatek z ogrodu, noż kurna choćby i mlecz:(
Sel aż się popłakałam masz super faceta zazdraszczam laurki:D a i póki pamiętam masz taką śliczną dziewczynkę że się napatrzeć nie mogę!!!

reklama
Agniecha chciałam czarny/czerwony(choc dla mnie to wyglada na czerwono biały)ale dostepny był tylko zielony/grafit i czerwony grafit ,to wziełam czerwony

Do góry