reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

ufff wreszcie dziś skończyłam pisać prace mgisterską i już ją wysłałam do promotora :-D czuje wieeelką ulge :tak:
poza tym pogoda pod psem... leje i burze :no::dry:

na pocieszenie upiekłam ciasto truskawkowe :-D pychotka i bardzo łatwe!!

Hej laski. Troszkę mnie nie było więc wypada się odezwać.
Aleks zaskakuje mnie z dnia na dzień coraz bardziej. Siada samodzielnie kilka razy dziennie!!!!!:tak::-D Co chwila obrót na brzuch(obraca się na obie strony) Obecnie zmiana pampersa to wyczyn!:-)

Jutro podpisujemy umowę o wynajem mieszkanka(domku) dwupokojowego, udało nam się znaleźć za 500 zł miesięcznie więc jesteśmy zadowoleni bo praktycznie w centrum będziemy mieszkali:)

Wyprowadzimy się dopiero za miesiąc, dwa ale to z powodów finansowych...
Zła wiadomość jest taka, że wtedy nie będę przez dłuuuugi czas pisać na forum... Tylko podczytywać czasem o neta mieć nie będę...
Hm... no to chwilowo tyle. Buziaki:happy2:
co prawda nie cieszę się z braku neta, ale ciesze się że znaleźliście tak tani wynajem i że blisko centrum :-D

Agatko wszystkiego najlepszego słonko :)
dołączam się do życzeń!

witajcie:)
wpadłam tylko na chwilke napisac Wam, że my po szczepieniu, pediatra jednak potwierdziła moje obawy, Filipek najprawdopodobniej ma krzywice:-:)-:)-( jutro idziemy na morfologie, zeby potwierdzic to na 100%, ja jestem padnieta, głowa bolii mnie strasznie, mały cały dzień popłakuje - źle znosił to szczepienie, mam nadzieje, ze jutro będzie lepiej, kłade sie juz spac, dobre nocy Wam życze:*
a co mu się dokładnie dzieje? napisz mi prosze :zawstydzona/y:

reklama
Teraz to już się naprawdę załamię:no:
Z Hanią jutro idziemy na mam nadzieję ostatnią kontrolę..bo w środę lekarz stwierdził że już osłuchowo czysto ale że kaszel dalej był to antybiotyk dalej...jest lepiej ale jednak ma jeszcze ataki mokrego kaszlu:no: A dziś Tomkowi coś się zaczyna...furczy mu w nosku a jak zakropię solą to wyciągam dość sporo gilków! Normalnie jak nie jeden to drugi chory:no:
A dziś gadałam z bratową która pojechała na 3 tyg nad morze bo ich mały nan stop chory..już nawet astmę podejrzewają:no: I jak się zaczął ich pobyt? Od kolejnej choroby! Ale ponoć najpierw dziecko musi się zaaklimatyzować ...

Ojej... zdróweczka!!!!

Mika super że prace skończyłas pisac;-)

witajcie:)
wpadłam tylko na chwilke napisac Wam, że my po szczepieniu, pediatra jednak potwierdziła moje obawy, Filipek najprawdopodobniej ma krzywice:-:)-:)-( jutro idziemy na morfologie, zeby potwierdzic to na 100%, ja jestem padnieta, głowa bolii mnie strasznie, mały cały dzień popłakuje - źle znosił to szczepienie, mam nadzieje, ze jutro będzie lepiej, kłade sie juz spac, dobre nocy Wam życze:*

Oj:-(mam nadzieje ze jednak nie bedzie tak zle;-)trzymam kciuki;-)
AGA za Tomeczka również;-)i czekam wiesz na co?:tak:

hej dziewczynki
nie mam czasu nadrabiac.chodze drugi dzien jak zombi.
moja mala zabkuje i meczymy sie obydwie.

mam dylemat.bo nie dosc ze mala zle sypia przez te zabki,to zauwazylam ostatnio ze przesiaka jej pampers i codziennie w nocy musze ja przabierac:eek:
dzisiaj się zasiusiała i wiadomo zanim ją przebrałam to oczy jak 5 zł i zachciało jej się gadac.tańczyłam z nią przez 1,5 h aż w końcu padla.
nie wiem już co mam robic z tymi pampersami :-(

Oj:-(mam nadzieje ze jednak nie bedzie tak zle;-)trzymam kciuki;-)
AGA za Tomeczka również;-)i czekam wiesz na co?:tak:

Kopciuszku 5 min i dam zdjęcia:zawstydzona/y:
hej dziewczynki
nie mam czasu nadrabiac.chodze drugi dzien jak zombi.
moja mala zabkuje i meczymy sie obydwie.

mam dylemat.bo nie dosc ze mala zle sypia przez te zabki,to zauwazylam ostatnio ze przesiaka jej pampers i codziennie w nocy musze ja przabierac:eek:
dzisiaj się zasiusiała i wiadomo zanim ją przebrałam to oczy jak 5 zł i zachciało jej się gadac.tańczyłam z nią przez 1,5 h aż w końcu padla.
nie wiem już co mam robic z tymi pampersami :-(

Ech..ja już olewam pampersy..co jakiś czas zdaży się że Tomek rano się przesika..ostatnio calutkie plecy miał mokre i cały rękaw z body:szok:

No to chwalę sie łazienką:-D He he to drugie zdjęcie jest od strony kibelka, a na firanę nie patrzcie bo na razie wisi byle jaka..ale po wypłacie wymienię:-D

Załączniki

• P5270023.jpg
    P5270023.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 66
  • P5270026.jpg
    P5270026.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 66
WItams sie z rana...
Rysiek jadl o 5 wiec zostawilam go tatusiowi w lozeczku i znalazlam czas dla siebie:)
chyba bede musiala tak wstawc zeby se kapac i doprowadzac sie do porzadku:) boRysiek jak siedzi ze mna w lazience to jest niecierpliwy:)

a teraz tlumaczonko:)
w pon w poludnie padl nam internet....
i do wczoraj nie moglimy sie doprosic panow z neostr...zeby ktos przyszedl to naprawic...ale naszczescie wczoraj wieczorem ruszyli dupska!!

myslalam ze umre bez neta jak bez nogi:)

dzis przylatuje moja siostra:) jest w ciazy w 10 tygodniu:)
wec sie szykuje na spotkanie:) strasznie sie boi ze nie dojdzie do siebie po ciazy wiec musze jej pokazac ze nie jest az ta zle:)

mam nadzieje ze dzieciaki zdrowe:)
pozniej cos nadrobie a poki co ide sie balsamowac:)

reklama
No to chwalę sie łazienką:-D He he to drugie zdjęcie jest od strony kibelka, a na firanę nie patrzcie bo na razie wisi byle jaka..ale po wypłacie wymienię:-D
Aga extra łązienka wyszła:-):tak:
WItams sie z rana...
Rysiek jadl o 5 wiec zostawilam go tatusiowi w lozeczku i znalazlam czas dla siebie:)
chyba bede musiala tak wstawc zeby se kapac i doprowadzac sie do porzadku:) boRysiek jak siedzi ze mna w lazience to jest niecierpliwy:)

a teraz tlumaczonko:)
w pon w poludnie padl nam internet....
i do wczoraj nie moglimy sie doprosic panow z neostr...zeby ktos przyszedl to naprawic...ale naszczescie wczoraj wieczorem ruszyli dupska!!

myslalam ze umre bez neta jak bez nogi:)

dzis przylatuje moja siostra:) jest w ciazy w 10 tygodniu:)
wec sie szykuje na spotkanie:) strasznie sie boi ze nie dojdzie do siebie po ciazy wiec musze jej pokazac ze nie jest az ta zle:)

mam nadzieje ze dzieciaki zdrowe:)
pozniej cos nadrobie a poki co ide sie balsamowac:)

Nio hehe bardzo wczesnie dzienzaczęłas;-)
No i gratulacje dla siostry!

Do góry