reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

eagle a próbowałaś po prostu jakimś odplamiaczem typu ACE lub Vanish??

Zastanawiam się co decyduję o rozpoczęciu porodu, dziecko że już mu starczy itp czy raczej organizm matki że ma już dosyć "pasożytka" i go wypycha :-)
pponoc dziecko ale czy to zawsze w kazdym przypadku prawda nie mam pojecia a ciaże przenoszone o 2 tyg sa chyba na to dowodem ze dziecku czasem wogole sie nie spieszy hihi

reklama
Dziewczyny któras ostatnio pisała,ze ma takie białe upławy , co one oznaczaja ?

Paula ja wczoraj od 7 do 11 mialam skurcze co pol godziny,ale przeszły. Trzymam kciuki,zebys miala coraz to krotsze &&&&

ewela- no ja tez juz 3 razy miałam tak ze mialam skurcze jakies 3-4 godziny i przechodzily, ale mogłyby w koncu sie przekształcic w cos wiecej hi hi

Hej mamuśki,
melduję się w dwupaku, wczorajsza potrawa z curry też nie podziałała:-D:-D
mała chyba uparcie czeka na czerwiec
ewela ja miałam wczoraj przez pół dnia dosyć mocny upław i co i nic:-p i ze trzy razy wcześniej, więc ja już w żadne reguły nie wierzę
mówię, głaszcze, do małej wyłaź!!! a ona nie słucha:-D
pozdrawiam was wszystkie

reklama
Do góry