reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Anik- wcale się nie dziwie Twojemu samopoczuciu, a powiedz, kiedy lekarz Ci się kazał zgłosić do szpitala, ile dni po terminie?

Koriander- wszystkiego co najlepsze!!!

Askut- ale Ci fajnie ze juz dzis przytulisz swojego dzidziusia! Zazdroszcze i trzymam kciuki!

Wczorajsza imprezka nam sie udala :) po dwoch godzinach burza wygonila nas z dzialki ale nawet sie cieszylam bo mialam juz dosc :) Mięsko pyszne, kiełbaski tez, Haneczka zadowolona z prezentow wiec wszystko git :)

Wnocy tak mnie bolal brzuch i krzyż ze az mi sie wymiotowac chcialo. Wstałam rano, załatwiłam sie :sorry:i przeszło...

Koriander wszystkiego najlepszegow dniu urodzin:)

Askut- zycze szybkiego porodu:)

Czyli kolejna osoba juz sie rozpakowuje:) fajnie:) ja tez bym juz chciala... od wczoraj czesciej mnie lapia skurcze ale sa bezbolesne...;/ wiec cos mi sie wydaje ze ja jeszcze przenosze;/ a tego bardzo bym niechciala...

Paula to ciekawe kiedy urodzisz..te skurcze juz od dawna cie mecza w nocy i NIC!! normalnie jak na zlosc...

Witam się w 40-ym t.c. dalej w dwupaku. To już jest jakaś masakra. Dwa tyg temu wypadła czop, męczą mnie skurcze, jestem zmęczona, a mój syn ani myśli wychodzic.:dry:
Askut trzymam kciuki!!!:blink:
Koriander- st:blink:o lat:blink: kochana i lekkiego, szybkiego porodu.

Biorę sie za robotę, bo dwa dni nie było mnie w domu ( w piętek malowaliśmy podłogę olejną i waliło strasznie więc siedziałam u mamusi ).:-D

reklama
Anik- zgadzam się z izia_tcz a biorąc pod uwagę to,że niektórym poród zaczął się niespodziewanie to tez masz jeszcze szanse :)

Do góry