reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

No ładnie już chłopaki zaczynają hahaha

Za to mój Antek wszystkich uświadamia, tzn, że dziewczyny to duże cycki mają, no a chłopaki maja jajo a dziewczyny żabę;-) No i on mam małe jajo ale tatuś to juz ma naprawdę duże:-D:-D:-D

A ja boje się pomyśleć co to będzie jak to Antek zacznie uświadamiać Piotrusia:-D:-D:-D

No i mama mi opowiadała, że jedna z jej kolezanek z pracy przyprowadziła wnuczkę, mała ma dwa latka i bardzo ładnie mówi:tak: więc poprosiła, żeby jakiś wierszyk powiedziała a mała na to: "nie chce kujwa mać":-D:-D:-D
dzieciaki będą nas całe życie zaskakiwać;-)

Mój suwaczek coś oszukuje bo mu jutro nad morze wyjeżdżamy!!:sorry2:

Bawcie się dobrze nad morzem:tak:

Co do uświadamiania...Hania bardzo się zainteresowała "luloczkiem" od Tomka:-D A czasem jak sadzam ją na nocnik to mówi że "Hania sika lulokiem":-D Chyba dla niej to za wczesnie;-) Ale myślałam że padnę ze śmiechu jak kiedyś wietrzyłam dupkę Tomkowi a Hania zaczęła się śmiać że Tomek ma luloka i zaczęła go kilać po nim:-D
No a jeśli chodzi o przekleństwa to wstyd się przyznać ale czasem Hania wypali z "kuda mać":zawstydzona/y: A już tak się pilnujemy:no: A najgorsze że kiedyś jak Arek coś na złość mi robił itp to ja zawsze mówiłam " Aleś ty jest głupi" i długo nie trzeba było czekać na reakcję!!! Haniu kochasz tatusia" Tak, tatuś jest głupi:-D:-D:-D
witam sie , myidziemy wlasnie na szczepiuonki...
dzis KONCZYMY 5 MIESIECY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buziaczki od nas

I wszystkiego najlepszego dla Emwu z okazji urodzin:-)

reklama
Oluś buziaki od ciotki :***

Kasia spacer dzis nie wypali :dry:

ALEKSIU STO LATEK!!! BUZIACZKI!!!!!!!!!

a my dzis do pobrania krwi idziemy bo jak bylismy na szczepieniu to pediatre zaniepokoilo to ze antek taki bardzo blady i dala skierowanie na zelazo,mam nadzieje ze jednak wszystko ok a poprostu taka blada karnacja. Denerwuje sie i tak sobie mysle gdzie bede go dzis kluc? przeciez on taki grubiutki ze mu zyl nie widac...na pewno bedzie bolalo:((( Bylyscie juz moze z maluchami u pobrania krwi,jak to wyglada????
trzymam kciuki za dobre wyniki! oby bolalo jak najmniej!

MONIU,ALEKSIU wszystkiego najlepszego!!!

Buziaczki od nas

I wszystkiego najlepszego dla Emwu z okazji urodzin:-)
dziekujemy:)
jezu jak ten czas leci!
taa :-D:-D
tylko że TY będziesz mgr Nindża a ja bezrobotny Ninja :-D
nie moge!!!!!!! sikam!ze smiechu...:p

my po szczepieniach, Oli dzielnie sie spisal, troszke poplakal:)
wazymy 7700kg, i mamy 69cm:)

I dolaczam sie do zyczen dla EMWU- sto lat!!!

P.S trzymajcie kciuki, ide niebawem na rozmowe o staz:)

Bawcie się dobrze nad morzem:tak:

Co do uświadamiania...Hania bardzo się zainteresowała "luloczkiem" od Tomka:-D A czasem jak sadzam ją na nocnik to mówi że "Hania sika lulokiem":-D Chyba dla niej to za wczesnie;-) Ale myślałam że padnę ze śmiechu jak kiedyś wietrzyłam dupkę Tomkowi a Hania zaczęła się śmiać że Tomek ma luloka i zaczęła go kilać po nim:-D
No a jeśli chodzi o przekleństwa to wstyd się przyznać ale czasem Hania wypali z "kuda mać":zawstydzona/y: A już tak się pilnujemy:no: A najgorsze że kiedyś jak Arek coś na złość mi robił itp to ja zawsze mówiłam " Aleś ty jest głupi" i długo nie trzeba było czekać na reakcję!!! Haniu kochasz tatusia" Tak, tatuś jest głupi:-D:-D:-D
Dzięki:tak:

Hehe widzisz, życie niespraweidliwe jest, Tomek ma luloka a Hania nie:-);-)

Emwu, właśnie odśpiewuje dla ciebie sto lat ;-)

a my dzis do pobrania krwi idziemy bo jak bylismy na szczepieniu to pediatre zaniepokoilo to ze antek taki bardzo blady i dala skierowanie na zelazo,mam nadzieje ze jednak wszystko ok a poprostu taka blada karnacja. Denerwuje sie i tak sobie mysle gdzie bede go dzis kluc? przeciez on taki grubiutki ze mu zyl nie widac...na pewno bedzie bolalo:((( Bylyscie juz moze z maluchami u pobrania krwi,jak to wyglada????[/COLOR]
[/COLOR]
Ula, Maciek też ma blade śluzówki, ale pediatra powiedział, że nie chce go niepotrzebnie kłuć ponieważ u dzieci alergicznych często jest słabe wchłanianie żelaza... ja mam zresztą tak samo ;-)
Zalecił podawanie zupki z królikiem (wiadomo mięso zawiera żelazo ;-)) i za miesiąc do kontroli... jeśli dalej będzie blady to wtedy zrobi mu morfologię;-) A krew pobiera się z paluszka ;-)

Martuś, ale zazdroszczę ci tego morza:tak:
Ja uwielbiam jeździć nad PL morze i to właśnie jak jest nie najlepsza pogoda, bo wtedy praktycznie nie ma ludzi :tak: Uwielbiam szum morza i wiatr :-) Ale się rozmarzyłam hihi :-D

ulenka ja chodziłam chyba juz z 3 razy i raz w szpital wiec 4 razy juz go kuli ... Kuja w paluszka i nabieraja krew trwa to doslownie chwile ( chyba ze powoli napływa to troche musi przycinac )... Igor wogole nie płakał wiec sie nie martw moze i Twoj brzdac nie bedzie... jedynie co to sie denerwowal ze reka ruszyc nie moze ... a teraz zobaczymy niby troche blady jest sama niewiem.... kiedy kontrola nastepna bralismy zelazo wyniki sie poprawily i przestalismy...

reklama
Martuś, ale zazdroszczę ci tego morza:tak:
Ja uwielbiam jeździć nad PL morze i to właśnie jak jest nie najlepsza pogoda, bo wtedy praktycznie nie ma ludzi :tak: Uwielbiam szum morza i wiatr :-) Ale się rozmarzyłam hihi :-D
Ech... pomyślę o Tobie jak będę patrzec na morze:tak:;-)
Ula, Maciek też ma blade śluzówki, ale pediatra powiedział, że nie chce go niepotrzebnie kłuć ponieważ u dzieci alergicznych często jest słabe wchłanianie żelaza... ja mam zresztą tak samo ;-)
Zalecił podawanie zupki z królikiem (wiadomo mięso zawiera żelazo ;-)) i za miesiąc do kontroli... jeśli dalej będzie blady to wtedy zrobi mu morfologię;-) A krew pobiera się z paluszka ;-)

Prawda, nic nie zastapi mięska jezeli chodzi o żelazo:tak:

Do góry