zyrraffka
Szczęśliwa mama
Cześć Dziewczyny!
Weekend miałam wyjazdowy i nie dam nadrobić waszychpotężnych rozpisek:-)
Wstałam dzisiaj lewą noga, zamartwiam się czy z moim Łukaszkiem wszystko jest dobrze, na szczęście dzisiaj wizyta o 16:20. Oby lekarz miał dobre wiadomości.
Zdec- serdecznie gratuluję udanej obrony
koriander- życzę wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek a przede wszystkim szybkiego, szczęśliwego rozwiązania
askut- trzymam mocno kciuki za szybki i udany poród i przede wszystkim zdrowego maluszka
Miłego dnia życzę wszystkim, postaram się zaglądać do was, chociaż mam dzisiaj plany twórcze
))mam 12 kubków do pomalowania- takie małe hobby i spróbuję wykorzystać ostatnie spokojne dni
Weekend miałam wyjazdowy i nie dam nadrobić waszychpotężnych rozpisek:-)
Wstałam dzisiaj lewą noga, zamartwiam się czy z moim Łukaszkiem wszystko jest dobrze, na szczęście dzisiaj wizyta o 16:20. Oby lekarz miał dobre wiadomości.
Zdec- serdecznie gratuluję udanej obrony
koriander- życzę wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek a przede wszystkim szybkiego, szczęśliwego rozwiązania
askut- trzymam mocno kciuki za szybki i udany poród i przede wszystkim zdrowego maluszka
Miłego dnia życzę wszystkim, postaram się zaglądać do was, chociaż mam dzisiaj plany twórcze

Niestety powiedział mi też że na wcześniejszy poród to by się nie nastawiał na moim miejscu i żebym cierpliwie jeszcze te trzy tygodnie przeczekała...grrrrr
i jeszcze w koszuli nocnej śmigam bo nie mam jak się wykąpać-mąż na zakupach.Mały dał nam dziś popalić w nocy
chyba wczoraj za bardzo Go chwaliliśmy