reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam laseczki po weekendzie :happy2:
Oj pracowity był na maxa :-(miałam w niedziele dość do tego zdrowie do (_ _) więc i byle jakoś na szczęście przeżyłam :-)
Antonio zaczął mi kaszleć i tym sposobem nie poszli w niedzielę na imprezę na dzień dziecka organizowaną przez cstoramę a szkoda :-(
Dowikluś daj znać ja szczypiornistką wyjdą wyniki i się kochana nie nakręcaj przypadkiem no :-( zdjęcia boskie Antonio z kolan mi nie schodził musiałam mu cały czas pokazywać dziewczynki a najbardziej mu przypadło do serducha to zdjęcie szczypiorków w biłych tuniczkach zostały przez niego wycałowane :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Natali bo w kłótniach najważniejsze jest co???????????godzenie się ;-):-D:-D:-D:-D:-D kurcze czemu my się z Pietruchą prawie wcale nie kłócimy :confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anabubka oj to się wam na wątrobach nazbierało ale czasami taki wybuch jest potrzebny dla oczyszczenia atmosfery :tak:no i mam nadzieję że się niedługo będziecie pięknie godzić i tak jak Lunce kolana nie będą ci się schodzić :-D:-D:-D:-D
Joasiu rodzina ach rodzina .....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dobrze że to już za wami ale przykre że w tak ważnym dniu nie mogłaś się cieszyc tym co najważniejsze :-*
Ania dzięki za klip Meduski a niech mi ta cholera jeszcze raz wspomni o odchudzaniu :eek::eek::eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
As gratuluję wyników w nauce jak nic czerwony pasek będzie :tak::-Di już teraz wiemy po kim to Klauduśka taka ambitna bestia :-D:-D:-D:-D:-D
Beatko to oby ci chłopa nie sprzątnęli i możesz się spokojnie przerowadzać :tak:a kiedy będziesz miała tam net????co byśmy na ciebie długo nie musiały czekać :tak: a i w krótkich włoskach wyglądasz bosko :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
A miałam wam napisać wygrałam ten wózio :-):-):-):-) jutro Pietruszk płaci i będziemy go mieli :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: no na to "upalne " lato i prześliczną wiosnę będzie jak znalazł :eek:

reklama
czesc mamuski!!!!
witajcie w ten brzyki,zimny i deszczowy dzien.:wściekła/y:ta pogoda mnie juz dobija:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czy zrobi sie wkacu ciepło????????????????????????????????????????????????????ja od wczoraj walcze z netem juz mnie trafia:wściekła/y:zero zasiegu-teraz mi sie udało ale ciekawa jestem jak dlugo mi bedzie działał.
mi niedziela minela fanie,bylam u fryziera z krystiankiem,zakupki a pózniej znajomi do nas przyjechali i było fajnie.
a dzis mam juz wszysko zrobione,posprzatane,obiadek mam z wczoraj wec teraz siedze z kawka i odpoczywam.

młego dnia!!!:-)

dowikla-super zdiecia!!!!!
a twoje ksieżniczki sa kochane!!!!
trzymam kciuki za dobre wyniki.

mh-super te klocki.

anabuda-współczuje kłutni z m:-(mam nadzieje że szybko sie pogodzicie.

natalineczka-jak tam czarus?????
byłas u lekarza?

joanna-kochana,to przykre ze masz taka rodzine:-(
na szczescie masz już komunie za soba.

Anka:-D świnio;-)

okropnie tam wyszłam, to tylko zwiastun... ma nadzieje, ze jakies lepsze urywki bede w teledysku.....teledysk ma być niedługo, wiec jak bedzie to Wam wkleje.. teraz nie ma sie czym chwalić:rofl:

Ogaenęłam dziisiaj Heleny komode, bo juz sie ciuchy nie miesciły :szok: Przełożyłam do A niki, teraz ona ma za duzo :-D:-D:-D

A to Nasza Medeuska Jak bysmy na nia czekaly to pewno tego bysmy nie zobaczyly w tym roku:-D:-D
[video=youtube;jjbwtOdb154]http://www.youtube.com/watch?v=jjbwtOdb154[/video]

No prosze, chciała nam sie ukryć :-D

Anka:-D świnio;-)

okropnie tam wyszłam, to tylko zwiastun... ma nadzieje, ze jakies lepsze urywki bede w teledysku.....teledysk ma być niedługo, wiec jak bedzie to Wam wkleje.. teraz nie ma sie czym chwalić:rofl:

Jak nam nie wkleisz t Ania nam wklei ;-):-D:-D Ty jedynma laska byłaś na tym planie zdeciowym, więc pewnie więcej ciebie zobaczymy :tak:

o I OD RAZU SIĘ SWOJSKO ZROBIŁO :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zmykam ubierać Antosia i po Julke do szkoły idziemy wpadnę jak wrócimy ;-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A i gratuuje wygranej aukcji :)

No a moja niuśka przy cycu usypia :sorry:

Ostatnia edycja:
Natali bo w kłótniach najważniejsze jest co???????????godzenie się ;-):-D:-D:-D:-D:-D kurcze czemu my się z Pietruchą prawie wcale nie kłócimy :confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D
A miałam wam napisać wygrałam ten wózio :-):-):-):-) jutro Pietruszk płaci i będziemy go mieli :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: no na to "upalne " lato i prześliczną wiosnę będzie jak znalazł :eek:

Malinko może najwyższy czas to zmienić;-):-D:-D:-D:-D
No i gratuluję wygranej aukcji:tak:

Ja się jeszcze nie zabrałam do sprzątania ale narazie Nati na mnie śpi:-D
a niedawno mąż dzwonił że znalazł kupca na naszą starą pralkę więc będę się mogła pozbyć tego złoma i kupimy nową:tak::tak::tak:

Medeuska to zes mnie nazwala:-:)-:)-:)-(
Nie ma jak swojskie klimaty:-:)-(
A ja chcialam dobrze:-:)-(
Obrazilam sie:-(

Oczywiscie to co napisalam wczesniej to zart A tak w ogole to mi kuzyn podrzucil linka do stronki z tym zwiastunem :)
A ja jeszcze siedze przed kompem w sumie sie podmalowalam ale weny na wyjscie brak:dry:
Moj byl i juz pojechal a nby szedl auto przestawic bo zablokowal garaz:confused: Jak zwykle telefon zadzwonil i musial jechac. Jeszcze mi narzeka na wezly chlonne:-( Chlop mi sie pochorowal:cool:

mnie tez coś prawa strona pobolewa nie wiem czy ucho czy migdał czy węzeł chlonny...:eek: ale to już dośc sporo... niby nie boli ale czuje że jest....

na you tube też jeszcze jest sesja zdjęciowa z klipu:rofl:

po przejrzeniu nowych testów ADAC nie mieniłam zdania- żadnego nowego w przystępnej cenie nie było, wiec kupuje maxi cosi priori sps....

niestety Maks musi sobie kupić go sam.....

ale kiedyś jak będzie wiecej kasy to mu to odbiję;-)

a wogóle to nie mwiłam Wam,że te lustro, które mu wylicytowałam na allegro z fisher price robi furore, całymi dniami juz od tygodnia przy nim siedzi i wogóle mus ie nie nudzi- zawse wszystkie zabawki po jednym-dwóch dniach były beeeee:-)

No my juz jestesmy w domku:tak:Oczywiscie bylo mnostwo ryku i krzyku ale jakos udalo sie pobrac ta krew:tak:Pobieranie bylo z paluszka wiec u Wiktorii to mega dlugo trwalo bo bardzo szybko krzepla Jej ta krew a Klaudii bardzo szybko leciala takze musiala miec zaklejone i zawiniete:no:
Jak jechalysmy do tego lekarza to skladalam wozek do bagaznika a ze male mi wyly to sie spieszylam i miedzy rurki dostala mi sie taka zaczepka zeby sie wozek nie rozkladal a ja na chama go skladalam i polamalam rurki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jestem ciekawa czy da sie to zrobic,bo jak nie to sie niezle wkurw***:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobrze ze mam jeszcze ten stary wozek bo inaczej to bym zwariowala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tamten je**am pod chata i tam lezy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zaraz ubieram mlode i idziemy po Dominika a pozniej moze znowu na te zabawy:tak::tak::tak:

MALINUS
Szkoda ze nie udalo sie Wam isc na ta zabawe:no::-(A Ty sie Kochana kuruj bo jakos nie mozesz nam tu wyzdrowiec
Jak przyjedzie nowy wozek to sie pochwal:tak::tak::tak:

LIDUS
Ale Ty pracowita bylas od samego rana:tak:Ja nic nie zrobilam i pewnie nic nie zrobie bo nic mi sie nie chce hehe

ANKA
Gdzie Ty wynalzalas ten teledysk?Skad wogole wiedzialas jak tego szukac:szok:
Ja tego zespolu czy nie wiem co to jest nawet nei znam:no::no::no:I szczerze (bez obrazy MEDEA)to dla mnie mega tandeta
No ale Ty slicznie wyszas na fotkach:tak::tak::tak:

reklama
Do góry