Witam laseczki po weekendzie 
Oj pracowity był na maxa :-(miałam w niedziele dość do tego zdrowie do (_ _) więc i byle jakoś na szczęście przeżyłam :-)
Antonio zaczął mi kaszleć i tym sposobem nie poszli w niedzielę na imprezę na dzień dziecka organizowaną przez cstoramę a szkoda :-(
Dowikluś daj znać ja szczypiornistką wyjdą wyniki i się kochana nie nakręcaj przypadkiem no :-( zdjęcia boskie Antonio z kolan mi nie schodził musiałam mu cały czas pokazywać dziewczynki a najbardziej mu przypadło do serducha to zdjęcie szczypiorków w biłych tuniczkach zostały przez niego wycałowane

Natali bo w kłótniach najważniejsze jest co???????????godzenie się ;-)

kurcze czemu my się z Pietruchą prawie wcale nie kłócimy 

Anabubka oj to się wam na wątrobach nazbierało ale czasami taki wybuch jest potrzebny dla oczyszczenia atmosfery
no i mam nadzieję że się niedługo będziecie pięknie godzić i tak jak Lunce kolana nie będą ci się schodzić 

Joasiu rodzina ach rodzina .....

dobrze że to już za wami ale przykre że w tak ważnym dniu nie mogłaś się cieszyc tym co najważniejsze :-*
Ania dzięki za klip Meduski a niech mi ta cholera jeszcze raz wspomni o odchudzaniu

As gratuluję wyników w nauce jak nic czerwony pasek będzie
i już teraz wiemy po kim to Klauduśka taka ambitna bestia 

Beatko to oby ci chłopa nie sprzątnęli i możesz się spokojnie przerowadzać
a kiedy będziesz miała tam net????co byśmy na ciebie długo nie musiały czekać
a i w krótkich włoskach wyglądasz bosko 

A miałam wam napisać wygrałam ten wózio :-):-):-):-) jutro Pietruszk płaci i będziemy go mieli

no na to "upalne " lato i prześliczną wiosnę będzie jak znalazł 

Oj pracowity był na maxa :-(miałam w niedziele dość do tego zdrowie do (_ _) więc i byle jakoś na szczęście przeżyłam :-)
Antonio zaczął mi kaszleć i tym sposobem nie poszli w niedzielę na imprezę na dzień dziecka organizowaną przez cstoramę a szkoda :-(
Dowikluś daj znać ja szczypiornistką wyjdą wyniki i się kochana nie nakręcaj przypadkiem no :-( zdjęcia boskie Antonio z kolan mi nie schodził musiałam mu cały czas pokazywać dziewczynki a najbardziej mu przypadło do serducha to zdjęcie szczypiorków w biłych tuniczkach zostały przez niego wycałowane

Natali bo w kłótniach najważniejsze jest co???????????godzenie się ;-)

Anabubka oj to się wam na wątrobach nazbierało ale czasami taki wybuch jest potrzebny dla oczyszczenia atmosfery

Joasiu rodzina ach rodzina .....

Ania dzięki za klip Meduski a niech mi ta cholera jeszcze raz wspomni o odchudzaniu

As gratuluję wyników w nauce jak nic czerwony pasek będzie

Beatko to oby ci chłopa nie sprzątnęli i możesz się spokojnie przerowadzać

A miałam wam napisać wygrałam ten wózio :-):-):-):-) jutro Pietruszk płaci i będziemy go mieli