agast22
Fanka BB :)
nooo bedzie sie działo- ciekawe kiedy i w jakiej sytuacji nas zastanie ;-)
ja sobie zaklepuje ten czwartek lub ew. sobote
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nooo bedzie sie działo- ciekawe kiedy i w jakiej sytuacji nas zastanie ;-)
Któraś dobrze pisała w życzeniach udanej imprezy na porodówceto już teraz wiem, że wszystko może stać się nagle
![]()
idę spakowac torbę już czas najwyższy![]()
Ja też w weekend bo ponoć jest lepiejja sobie zaklepuje ten czwartek lub ew. soboteGeneralnie chcialabym rodzic w weekend, zeby nie bylo problemu opieki nad Hanią i zeby zaczelo sie w dzien a nie w nocy
![]()
ja sobie zaklepuje ten czwartek lub ew. soboteGeneralnie chcialabym rodzic w weekend, zeby nie bylo problemu opieki nad Hanią i zeby zaczelo sie w dzien a nie w nocy
![]()
Ale jakoś czuję, że ruszy się właśnie na weekendJuz dawno powinnasjakbys wczesniej spakowala to moze by sie cos ruszyło
![]()
w 41 przez cc z powodu ułożenia miednicowego i owiniecia pepowina..A Hanie, w ktorym tygodniu urodziłas?
mamy nową dzidzię na forum. Info w sms... :-)