reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wita sie jeszcze i ja wieczorem.
moje dzeci juz spia ja wlasne skaczylam ogladac M jak miloc i zmykam sie kapac.
moj m pojechal do tesco na zakupy,bo jutro dzien dziecka a my nic nie mamy dla nich:szok:a że mi sie nie chciało jechac to nie mial innego wyjscia.

natalineczka-trzymaj sie ty nasza slomiana wdowo;-)
a na długo m pojechał?
na 2 tyg nie dlugo ale dawno juz nie wyjezdzal i sie przyzwyczailam ze w domu jest

reklama
hejka.
moje dziecie śpi już od godziny.
ja już obejrzałam M jak Miłość.
zaraz się myję i wskakuję do wyrka.

dowikla fotki super,jakim cudem oni sie wszyscy zmiescili w tej wannie???:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mam nadzieje ze z wózkiem będzie wsio

malinka nich już odejdą od Ciebie te chorubska :tak::tak::tak::tak::tak:

Joanna dobrze ze już komunie masz z głowy :tak::tak::tak::tak:

Medeuska wiesz co nie chwalisz się,nie łądnie :no::no::no::no::tak::tak::tak::tak::tak: gdyby nie anka to pewnie byś nie pisnęła słówkiem,małpa jesteś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

laska z Ciebie kobito :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

cholera dziewczyny mam zapalenie pęcherza latam co 5 minut do w-c zrobie 5 kropelek piecze i tak jakby mi się dalej chciało a nie mogę zrobić :-:)-:)-:)-(powiedzcie co mogę na to kupić w aptece??????

urosept jak mówią dziewczyny ale ja jak miałam to robiłam sobie nasiadówki z rumianku i tantum rosa ,pomogło :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Hej dziewcyny
Z góry mówię, że nie nadrabiam i nie nadrobię. Jesttem wlasbie w trakcie remontu przedpokoju, robie pokój duży-jedna sciane i pokoik Witusi. Mam takie burdello, ze szkoda gadac. Wrzucam fotke. Zrobilam sobie przerwe na kanapke, wiec wpadłam z jedną ręką:-D. Padam na twarz, ale nie mgłam patrzec na ten przedpokuj juz 5 lat i w koncu go zrobie jak nalezy.

no burdello całą para ale pomyśl jak bedzie wyglądac jak skończysz,miodzio będzie kochana:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Pati powiem ci ze dzisiaj bylam na pierwszym ale jak weszłam to nogi mnie bolały po godzinnym masazu to wychodzac czulam ze skóra nie jest napieta wiec sa jakies rezultaty zobaczymy jak bedzie po 2 tygodniach:tak::tak::tak::tak:

Natali szybko zleci ale wiem pierwsze dni bez meza to w domu pustka:tak::tak::tak:ale zawsze masz nas:-D:-D:-D

a to moja niuńka :-):-):-):-)

Załączniki

• DSC01367-919388.jpg
    DSC01367-919388.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 30
Pati powiem ci ze dzisiaj bylam na pierwszym ale jak weszłam to nogi mnie bolały po godzinnym masazu to wychodzac czulam ze skóra nie jest napieta wiec sa jakies rezultaty zobaczymy jak bedzie po 2 tygodniach:tak::tak::tak::tak:

Natali szybko zleci ale wiem pierwsze dni bez meza to w domu pustka:tak::tak::tak:ale zawsze masz nas:-D:-D:-D
mam nadzieje ze szybko zleci:sorry2:
bo tu pustka i jakos tak przy nim bezpiecznie sie czuje a jak sama jestem to jakos tak dziko:-(
kiedys bylam przyzwyczajona bo przyjezdzal tylko na weekendy ale teraz siedzial miesiac w domku i juz sie przyzwyczailam ze go mam tutaj:tak::tak:

wlasnie polozylam mlodego spac
a co ja mam robic:confused::confused::confused:
nuda jak nie wiem co nawet ksiazki mi sie nie chce czytac bez m:sorry2:

Hej dziewczyny

Wczoraj bajka była super naprawde sie usmiałam była cała sala dzieci z rodzicami , mój stwierdził ze sie nie nudził a i na inne mamuski mógl popatrzec:-D:-D:-D:-Dale pózniej stwierdził ze i tak seksownie wygladam nawet z brzuszkiem:-D:-D:-D:-Dchyba na cos liczył tylko jic nie wyszło bo po kinie zaraz sasiedzi wyciagneli nas do restauracji i pojechalismy , wrócilismy co prawda na a21 ale mój maz zawołał jeszcze ich do domu no i flaszeczka poszła:-D:-D:-D a on po flaszecce juz nie moze:-D:-D:-D:-D

ok 23 poszlismy spac , a rano niestety nikt sie nie obudził i mój syn zaspał do szkoły sasiadka wiozła dzieci i musiała poczekac az maksiu sie zebrał:-D

Wsumie my z mezem tez zjedlismy sniadanie i pojechalismy do rzeszowa bo ja miałam na 10.30 moje masaze na nogi , pózniej jeszcze wypad do biedronki kupiłam synowi posciel w Ben10 za 59zł i smoczki dla dzidziusia bo były takie piekne w kubusia puchatka:-):-):-):-)
wrócilismy na 14 to sasiadka przyjechała autem bo cos sie popsulo i mój maz jej naprawial ja po dzieci w miedzy czasie no i tak zleciało do 17 ,maz do pracy a ja zostałam z bałaganem w domu i dopiero co skonczyłam i nóg nie czuje siedze z nogami w górze i klikam :-):-):-)

Poczytałam was no i nie zaznaczyłam cytatów ale

medea wyszłaś bosko :happy2:

Malinka ty sie kuruj bo cos choroby cie lubia

Joasiu fakt z rodzinka nie zawsze mozna miło czas spedzic :eek::eek::eek:

Natali super ze zdazyliscie sie pogodzic z meżem:tak::tak:

Luna miłego remontu no i czekamy na efekty:tak:

Lidka szkoda tego paznota czy ty masz tyle sily czy takie nerwy miałaś:confused::confused:

Dowikla mam nadzieje ze wóxek da sie naprawic:tak::tak::tak:

Anka suoer ze laura mogła sie wyszalec a czasmi mamusia moze pokarmic :tak: mi ostatnio maksiu powiedział dlaczego ja nie chce go wychowywac :szok::szok::szok:pytam dlaczego tak mówi a on do mnie bo nie chce mu skarpetek ubrac:-D:-D:-D:-Dno i musiałam dziecku wytłumaczyc co to znaczy wychowywac dziecko:-D:-D:-D

No i tyle zapamietałam z tego co poczytałam:-p:-p:-p
eeee no to wypad udany.Fajnie ze bajka sie podobala no i szwagier ma szczecie ze mowi o sexapilu u Ciebie :)) Co do flaszki to po nije malo ktory moze wiec albno wodka albo sex:-D:-D
I zacznij Ty wychowywac swoje dziecko:-D:-D:-D
kurcze fajnie ze film sie podobał:tak:
no i dlaczego nie chcesz wychowywać swojego dziecka:confused::-p:-D:-D

wita was samotna matka i slomiana wdowa:-(
bez m jest tak jakos pusto juz zapomnialam jak to jest kiedy maz wyjezdza
szkoda bo tak bylo fajnie mimo tych klotni i wojen:sorry2:
mlody baje oglada
jak wrcalismy to zasnal w aucie i zanioslam go do domu obudzil mi sie dopiero 18.30 :sorry2:
wiec spac szybko ni pojdzie:no::no:
ale nuuuuuuuuuuuda
nie ma co robic:sorry2:
kochana bo tak juz jest ze klotnie i wojny sa niefajne tylko jak maz jest obok i wtedy sie mysli szkoda ze Cie nie ma na wyjezdzie ale jak wyjezdz to nam tego wojowania brakuje
Napewno szybko minie czas i znow bedziecie kolo siebie:-)
a to moja niuńka :-):-):-):-)

jak zawsze sliczna

A ja zrobilam dzis kolacje przy swiecach.Tak z braku laku:-D:-D
Zrobilam salatke z salaty, pomidora, ogorka, mozarelli.Do tego zrobilam sos czosnkowy i krewetki na glebokim oleju z cytrynka- smazone jak frytki :)
Uczta sie udala maz zadowolony a ja rowniez :)
Ide na winko i wskakuje do wyrka z mezem oczywiscie:-D
Dobranoc

A ja zrobilam dzis kolacje przy swiecach.Tak z braku laku:-D:-D
Zrobilam salatke z salaty, pomidora, ogorka, mozarelli.Do tego zrobilam sos czosnkowy i krewetki na glebokim oleju z cytrynka- smazone jak frytki :)
Uczta sie udala maz zadowolony a ja rowniez :)
Ide na winko i wskakuje do wyrka z mezem oczywiscie:-D
Dobranoc
mmmmmmm ale fajnie macie:tak::tak::tak::tak:
az wam zazdroszcze:zawstydzona/y:

a ja sie nadal obijam i mi sie nic nie chce:sorry2:
ogladam galileo i ide do wyrka;-)

Witam :tak: Moje dziecię już niespi :eek: Nikusia poszla spac wczoraj o 19 wiec sie w sumie nie dziwie :sorry: Ale ma świetny chymorek :tak:no i ze zdrówkiem troszkę lepiej :tak:

WSZYSTKIM DZIECIOM, MAŁYM I DUŻYM, SPEŁNIENIA MARZEŃ :tak::tak::tak:

hejka ja tylko na sekundę bo za 25 min mma byc w pracy a ja jeszzce w pizamie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

moje dziecię jeszzce spi,toz to szok :szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D M również ma dzis wolne to niech spią :tak::tak::tak::tak:

ja wcinam śnaidanko i mykam do pracy.

duzo szczęścia dla naszych kochanych dzieciaczków :-):-):-):-):-)

reklama
Agnes sliczna dziewczyna ci rosnie nie jednemu serce skradnie:tak::tak::tak:nawet mój maksiu zapytał sie kto to jest :-):-):-)i mówi ze ładna:tak::tak::tak::tak:

Anka no to kolacja full wypas , a ja juz nie moge sie doczekac kiedy przyjedziecie do mnie:tak::tak::tak:bo mam nadzieje ze wtedy urodze:-D:-D:-D

Ja z rana bo pozniej to róznie bywa , pogoda jak pod psem zimno pada i mgła, maksiu własnie poleciał do szkoły bo sasiadka podjechala z ja z laptopem w łóżku jeszcze ale zeraz trzeba wstac i zjesc sniadanko no i na masaze do rzeszowa:tak::tak::tak:w miedzy czasie na zakupy do biedronki

A jutro mam dzien mamy i taty w przedszkolu i musze jeszcze dzisiaj zrobic z bloku technicznegi iskierki na rece nogi i głowe do przedstawienia wiec dzisiaj troche pomaluje sobie kredkami:-):-):-):-)

dobra zycze miłego i ciepłego dzionka, bo mi to nic sie nawet nie chce jak leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry