reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dieta naszych dzieci

witam
czytam że o piciu się rozprawia hehhe, moja pije ale wodę i cysia, herbatek soczków nie zna i oby jak najdłużej nie poznała (soczki ewentualnie to gdy sama wycisnę)

reklama
Moja z ledwoscia pije wode z sokiem jablkowym Hippa, musialam jej zmienic kubek niekapek na kubek kapek haha i teraz jak leci to wypije z łaska..

no to widzę że wasze szkraby podobnie jak moja. Jak jest upał to i ze 300 potrafi wypić, a 100 to minimum dziennie. Pijemy herbatkę brzoskwiniową, albo dziką różę, albo z kopru, lub wodę. Soczki u nas też nie bardzo.

U nas soki też nie wchodzą, ale herbatki owszem (dzika róża, owocowa, rumianek, na trawienie) i woda mineralna. W "specjalne" wody dla matek i dzieci już nie wierzę, a jeszcze ostatni artykuł, który któraś z Was zapodała (tam co było napisane, że po badaniach woda Żywiec polecana dla matek i dzieci była gorsza niż kranówa) utwierdził mnie w przekonaniu, że naprawdę trzeba uważać. Woda j/w napisała enka75.

A tak w ogóle to już piersią karmię tylko w nocy. Chciałam do końca maja skończyć karmić w dzień, a tu nawet samo tak się potoczyło, że Alusia sama nie chciała, bo już woli pokarmy stałe:) Do końca czerwca w ogóle chciałabym już skończyć karmić piersią, ale nie wiem jak mam się za to zabrać...Może jakieś rady?! Jak Wy to robiłyście???

reklama
Do góry