reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malena to nie atak na ciebie, ale zrozumialabym gdybys napisala, sluchajcie malutki jest jeszcze maly, boje sie podrozy, pogody itd, ale wytlumaczenie ze maz ma duzo pracy teraz...dopiero teraz mu powiedzialas o zjezdzie??My tez mamy 2 dzieci, tylko jacek pracuje, wiec rozumiem ze kasa jest wazna ale poto wlasnie zaczelysmy zalatwiac wszystko tak wczesnie zeby sobie ten weekend zarezerwowac.

Magda
Mój Jacek prowadzi własną firmę i jak ważny gość daje duże zlecenie, to mu się nie odmawia, bo drugi raz nie da.
Pracuje teraz po 12 godzin i nie dało się tego przewidzieć.
Myślisz, że ja chętnie siedzę na tym zadupiu?

Sama nie pojadę samochodem z maluchami, co chyba zrozumiałe.
A mój malutki wcale nie malutki, bo już 5 kg mu stuknęło :p.

Przykro mi się zrobiło, no ale zaczynam się przyzwyczajać.

reklama
Ja nie będę komentować, ale jak chcecie mocniej podyskutować to zapraszam na zamknięty

Kasia Wesolutka ma chrzest 6 VI o ile dobrze pamiętam:))

Patrycja kciuki zaciśnięte i czekamy TYLKO na dobre wieści

Dziewczyny co bierzecie na czwartek?????
Aaaaa przypominam o takich podstawach jak kawa, herbatka, cukier (żarełko) zapewne worki do śmieci, płyn do naczyń i wieleeee takich dupereli:))))

Dobrze wiedzieć do kogo chodzić na kawe;-)

Czarna to co mogę Ci wcisnac wózio w autko?

Ja podobnie jak Marma...wiedziałam, ze u wielu to słomiany zapał i będzie jak będzie.
Bynajmniej ja nie żałuję ze się w końcu przekonałam do wyjazdu.

Ostatnia edycja:
Magdasf dzięki wielkie :-)
Czarna ja dziś taką piękna listę rzeczy do zabrania wymalowałam, ze mój M się przestraszył, ze to na zakupy, a potem się śmiał, że na dwa tygodnie na działkę lista podobnie wygląda ;-)
Kawa, herbata zakupiona (bo jak zwykle w takich sytuacjach w domu się kończy :-D) konserwy i makaron też. Na jutro jeszcze mięcho na grilla i jakieś wędliny, ale to pojedziemy do lidla i ostatki w moim osiedlowym super markecie. Zostanie prasowanie i mission impossible, żeby to wszystko zmieściło się do meganki :eek:

Dobrze wiedzieć do kogo chodzić na kawe;-)

Czarna to co mogę Ci wcisnac wózio w autko?

Ja podobnie jak Marma...wiedziałam, ze u wielu to słomiany zapał i będzie jak będzie.
Bynajmniej ja nie żałuję ze się w końcu przekonałam do wyjazdu.
jasne ze mozesz:)))
Magdasf dzięki wielkie :-)
Czarna ja dziś taką piękna listę rzeczy do zabrania wymalowałam, ze mój M się przestraszył, ze to na zakupy, a potem się śmiał, że na dwa tygodnie na działkę lista podobnie wygląda ;-)
Kawa, herbata zakupiona (bo jak zwykle w takich sytuacjach w domu się kończy :-D) konserwy i makaron też. Na jutro jeszcze mięcho na grilla i jakieś wędliny, ale to pojedziemy do lidla i ostatki w moim osiedlowym super markecie. Zostanie prasowanie i mission impossible, żeby to wszystko zmieściło się do meganki :eek:
u mnie dopiero lista zrobiona ale za to ciuchy maluszków spakowałam jak na hmmmm 2 tyg:))))

MAM WAŻNĄ INFORMACJĘ DOMKI SĄ DOSTĘPNE OD 14!!!!!!!!!!!!!!!!

Malena sluchaj, ja naprawde duzo rozumiem, nie powiem ze jacek ma wlasna firme ale ma np. tak ze jak zadzwonia to musi jechac i nie wazne czy jest 20 czy 3 nad ranem (to sie zdaza baaaaaaaaaaaaaaardzo zadko na szczescie i pracuje w normalnych godzinach). Wiesz wiedzialas ze moze taka sytuacja wystapic, akurat wyszlo jak wyszlo i Martyna bedzie w domku z Kasia, ale gdyby nie to to Martyna zostanie sama w domku za 210 zl...Moglas wziasc domek 3 osobowy i nie bylo by wiekszego problemu (tak mysle;-)) Nie wiem czy rozmawialas z Martyna, powiedzialas co i jak, chociaz szczerze mowiac tak liczylysmy ze nie pojedziesz ale z innych powodow (z powodu tego slodkiego malego "duzego" robaczka:tak:)

No dziewczynki spakowane?? zakupy zrobione??
Ja zaraz biore sie za szykowanie ubranek dzieci, bo tego oczywiscie bedzie najwiecej, popoludniu wpakujemy juz wiekszosc do auta zeby jutro bylo juz na luzie:tak:

JEDZIEMY!!!!!!!!!!!!!!!
młody ok juz od wczoraj ale ałam się zapeszyć, za to ja :-(, no cóż ale pisałam ze nawet z gorączką jade, a mam nadzieję ze też błyskawicznie się wykuruję. Zastanawiam sie nad wzięciem elektrycznego grzejnika?????? Bieżecie nianie???? i poszukujemy łożeczka bo tamto nam nagle wyleciało- mama kumpeli pożyczyła je komuś bez jej wiedzy.

Patrycja u nas młody też smarka, M jest od wczoraj na antybiotyku, ja dzis swój kończę. A wczoraj cos zaczęło cieknąć z samochodu. M dzis spróbuje sie wcisnąć na serwis, podobno maja obłożenie, ale powiedzieli mu zeby przyjechał.
Ja nianię biorę, bo mam zamiar z Wami wieczorkiem posiedziec i nie latac co chwila do młodego żeby sprawdzic czy spi :)

Ppatqa super!!! Kurczę, ja łóżeczko dodatkowe mam niestety na działce u rodziców. Gdybym wiedziała wcześniej, to oni w niedzielę byli. No, ale takich wypadków nie planowaliście przecież.
Trina kurujcie się, oby auto też "wyzdrowiało"

My nianie zabieramy. A do grzania mamy tzw "farelkę"

reklama
mamy już łóżeczko, udało nam się kupic tanio w komisie- uffffffff, niestety wyszło to dopiero dzisiaj. Ja też jade z cała apteką:-)

Do góry