reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My nie mamy zadnego grzejnika...ani niani elektrycznej, Patrycja jak masz to wez postawimy przd drzwiami zebysmy mogly sie spokojnie pobawic ;-) Suuuuper ze z malutkim ok :-)
A ja dzis mialam miec super dzien a tu nam sie tak pokomplikowalo ze az ryczec sie chce...no ale nie ma to tamto jedziemy jedziemy ;-)

reklama
ja czekam aż młody się położy bo musze poprasowac i zacząsć pakowanie, choć maże by też legnąć, wieczorkiem chce jeszcze ciasto upiec bo może to młody zje

Jest tam pisakownica???????????????

Ostatnia edycja:
to ja sie witam wieczorowa pora...My niestety mamy zepsuty samochod...jacek mowi ze jakas pompa padla, i sprzeglo nie dziala, jutro nigdzie nie da sie tego kupic...wiec...

No nie zrobie wam tego,i jak zobaczycie bialego tranzita z czerwonymi napisami Linde, z facetem i 2-ka dzieci z przodu to bede ja, niestety nie bedzie mnie widac, bo bede rozkoszowac sie zapachami smarow i oleji na pace z tylu,wsrod przerozniastych narzedzi....no ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma;-)
Najgorsze dla mnie jest to ze przed ten przeklety samochod nie zdazylam sobie kupic mojego ukochanego winka...wiec jutro na stacji jakies zakupie sobie jakies martini czy cin cin i bede szalala:tak:

Wiec dziewczynki jutro sie widzimy:tak::-)

JEDZIEMY!!!!!!!!!!!!!!!
młody ok juz od wczoraj ale ałam się zapeszyć, za to ja :-(, no cóż ale pisałam ze nawet z gorączką jade, a mam nadzieję ze też błyskawicznie się wykuruję. Zastanawiam sie nad wzięciem elektrycznego grzejnika?????? Bieżecie nianie???? i poszukujemy łożeczka bo tamto nam nagle wyleciało- mama kumpeli pożyczyła je komuś bez jej wiedzy.
Bomba na takie wieści czekałam

To już dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!! kurde szoking w trampkach ale dziewczyną będzie się czkało:))))))))))
To co panienki do zobaczyska!!!!!!!!!!!!!
Adres i nr tel do babki jest na ich stronie internetowej!!!!!!

reklama
Do góry