• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My nie mamy zadnego grzejnika...ani niani elektrycznej, Patrycja jak masz to wez postawimy przd drzwiami zebysmy mogly sie spokojnie pobawic ;-) Suuuuper ze z malutkim ok :-)
A ja dzis mialam miec super dzien a tu nam sie tak pokomplikowalo ze az ryczec sie chce...no ale nie ma to tamto jedziemy jedziemy ;-)

reklama
ja czekam aż młody się położy bo musze poprasowac i zacząsć pakowanie, choć maże by też legnąć, wieczorkiem chce jeszcze ciasto upiec bo może to młody zje

Jest tam pisakownica???????????????

Ostatnia edycja:
to ja sie witam wieczorowa pora...My niestety mamy zepsuty samochod...jacek mowi ze jakas pompa padla, i sprzeglo nie dziala, jutro nigdzie nie da sie tego kupic...wiec...

No nie zrobie wam tego,i jak zobaczycie bialego tranzita z czerwonymi napisami Linde, z facetem i 2-ka dzieci z przodu to bede ja, niestety nie bedzie mnie widac, bo bede rozkoszowac sie zapachami smarow i oleji na pace z tylu,wsrod przerozniastych narzedzi....no ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma;-)
Najgorsze dla mnie jest to ze przed ten przeklety samochod nie zdazylam sobie kupic mojego ukochanego winka...wiec jutro na stacji jakies zakupie sobie jakies martini czy cin cin i bede szalala:tak:

Wiec dziewczynki jutro sie widzimy:tak::-)

JEDZIEMY!!!!!!!!!!!!!!!
młody ok juz od wczoraj ale ałam się zapeszyć, za to ja :-(, no cóż ale pisałam ze nawet z gorączką jade, a mam nadzieję ze też błyskawicznie się wykuruję. Zastanawiam sie nad wzięciem elektrycznego grzejnika?????? Bieżecie nianie???? i poszukujemy łożeczka bo tamto nam nagle wyleciało- mama kumpeli pożyczyła je komuś bez jej wiedzy.
Bomba na takie wieści czekałam

To już dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!! kurde szoking w trampkach ale dziewczyną będzie się czkało:))))))))))
To co panienki do zobaczyska!!!!!!!!!!!!!
Adres i nr tel do babki jest na ich stronie internetowej!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry