reklama
hej laski
fajnie ze zjazd sie udal
suuper fotki widzialam na nk magdy i karoli
a jak macie jeszcze jakies a napewno! to wstawcie na zamkniety
ale pomysl z fotka mezow z dziecmi jest superowy !normalnie niesamowita pamiatka!!
fajnie ze zjazd sie udal
suuper fotki widzialam na nk magdy i karoli
a jak macie jeszcze jakies a napewno! to wstawcie na zamkniety
ale pomysl z fotka mezow z dziecmi jest superowy !normalnie niesamowita pamiatka!!
to teraz trochę więcej ode mnie.
UDRĘKA, PORAŻKA JEDNYM SŁOWEM NIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!!
a tak na poważnie, jakby dało rade już bym pakowała walizki by znów to powtórzyć. Bardzo wam dziękuję, że byliście i nasze kilku miesięczne przygotowania zaowocowały tak wspaniałą zabawą. Szczególne podziękowania dla naszych połówek że dali się namówić na wspólny wyjazd i miałam wrazenie ze od samego początku nie żałowali tej decyzji.
Dzieciaczki sa słodkie nikogo się nie bały super się bawiły i dały nawet wieczorkami rodzicom posiedzieć. Bardzo żałuję że nie mogłam być z Wami do końca, choć wy możecie być innego zdania
Co do naszych dziewczyn;
Magdasf, Martyna, Kasia są takie jakie sobie je wyobrażałam, kobiety do tańca i do różańca
Trina mega oaza spokoju

Największe zaskoczenie to Ppatqa miałam wrażenie ze to taka cicha myszka a tu jakie miłe zaskoczenie swojska kobita.
Kaka znam ją już kilka lat więc co się będę rozpisywać
Strasznie się cieszę że was poznałam!!!!!
Mam nadzieje że takie poznanie w realu nie wpłynie negatywnie na nasze relacje forumowe.
ehhhh czas wrócić do rzeczywistości
UDRĘKA, PORAŻKA JEDNYM SŁOWEM NIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!!
a tak na poważnie, jakby dało rade już bym pakowała walizki by znów to powtórzyć. Bardzo wam dziękuję, że byliście i nasze kilku miesięczne przygotowania zaowocowały tak wspaniałą zabawą. Szczególne podziękowania dla naszych połówek że dali się namówić na wspólny wyjazd i miałam wrazenie ze od samego początku nie żałowali tej decyzji.
Dzieciaczki sa słodkie nikogo się nie bały super się bawiły i dały nawet wieczorkami rodzicom posiedzieć. Bardzo żałuję że nie mogłam być z Wami do końca, choć wy możecie być innego zdania

Co do naszych dziewczyn;
Magdasf, Martyna, Kasia są takie jakie sobie je wyobrażałam, kobiety do tańca i do różańca

Trina mega oaza spokoju

Największe zaskoczenie to Ppatqa miałam wrażenie ze to taka cicha myszka a tu jakie miłe zaskoczenie swojska kobita.
Kaka znam ją już kilka lat więc co się będę rozpisywać

Strasznie się cieszę że was poznałam!!!!!
Mam nadzieje że takie poznanie w realu nie wpłynie negatywnie na nasze relacje forumowe.
ehhhh czas wrócić do rzeczywistości
Oaza spokoju to ja na pewno nie jestem
nie jestem za to raczej za bardzo ekstrawertyczna 
A co do Patrycji, to ja takie samo wrażenie miałam. A Czarna to z kolei niedo zajechania jest.... zazdroszczę Ci kobieto tej energii
A co do Patrycji, to ja takie samo wrażenie miałam. A Czarna to z kolei niedo zajechania jest.... zazdroszczę Ci kobieto tej energii
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
No nam się też super podobało :-) Mój już mówił że trzeba to powtórzyc. 
Takich czarnych ciuchów to Rafał jeszcze chyba nie miał, cały czas powtarza "dada dzieci". W Licheniu faktycznie za duży przepych...
Mamuski:
Magda i Czarna takie jak sobie wyobrażałam, szalone, zwariowane kobiety
Karolina to myslałam, że tez szalona kobietka, a ona taka spokojniutka i cichutka, tylko wirtualnie taka Fifa Rafa (jak to Magda mówi)
Patrycja - hmmm "cicha woda brzegi rwie"
Kasia - sympatyczna, zwariowana kobitka
Trina - tu zaskoczenie - mega cichutka, spokojna, grzeczniutka ;-)
Dzieci:
Hania to niby spokojna i grzeczna, ale swoje za uszami też ma
No i jak pięknie mówi ;-)
Kamil się zgrał jakoś tak z Rafałkiem i
szaleli codziennie najdłużej
Kółko graniaste w ich wykonaniu super
Normalnie niezmordowani 
Staś też pełen energii, takie żywe sreberko
Samuel tak kopie piłke że wszyscy byli pod wrażeniem
Bartek dośc spokojny, grzeczny i cichy.
Macius tez super cihutki i spokojny, to chyba po Mamusi ma :-)
O mężach się nie bede wypowiadac
hehe, no ale chyba w miare sie zgrali, bo sami mówią o nastepnym spotkaniu 
Ogolnie zjazd super udany
Czekamy na następny :-)
Kasia do zobaczenia w sierpniu :-) Czarna przyjedz w koncu do siostry

Takich czarnych ciuchów to Rafał jeszcze chyba nie miał, cały czas powtarza "dada dzieci". W Licheniu faktycznie za duży przepych...
Mamuski:
Magda i Czarna takie jak sobie wyobrażałam, szalone, zwariowane kobiety

Karolina to myslałam, że tez szalona kobietka, a ona taka spokojniutka i cichutka, tylko wirtualnie taka Fifa Rafa (jak to Magda mówi)

Patrycja - hmmm "cicha woda brzegi rwie"

Kasia - sympatyczna, zwariowana kobitka
Trina - tu zaskoczenie - mega cichutka, spokojna, grzeczniutka ;-)
Dzieci:
Hania to niby spokojna i grzeczna, ale swoje za uszami też ma
No i jak pięknie mówi ;-)Kamil się zgrał jakoś tak z Rafałkiem i
szaleli codziennie najdłużej
Kółko graniaste w ich wykonaniu super
Normalnie niezmordowani 
Staś też pełen energii, takie żywe sreberko

Samuel tak kopie piłke że wszyscy byli pod wrażeniem

Bartek dośc spokojny, grzeczny i cichy.
Macius tez super cihutki i spokojny, to chyba po Mamusi ma :-)
O mężach się nie bede wypowiadac
hehe, no ale chyba w miare sie zgrali, bo sami mówią o nastepnym spotkaniu 
Ogolnie zjazd super udany
Czekamy na następny :-)Kasia do zobaczenia w sierpniu :-) Czarna przyjedz w koncu do siostry

Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Mój skype to martynka1987r, gg 6335242 ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Ja się postaram dzisiaj wieczorem wrzucić fotki, a co do wyjazdu czy spotkania, to bardzo spodobał mi się pomysł jakiegoś SPA czy coś w tym stylu :-) Tak tylko my. Myślę, że wtedy by się działo 
A mój skype jakby co to sza-lej

A mój skype jakby co to sza-lej
Podziel się: