zyrraffka
Szczęśliwa mama
już myślałał, że wszystkie mamusie śpią:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

,czaszke to myslam,ze mi rozsadzi dosłownie. Wziełam dwa apap iod 2 do 4 sie meczyłam. Teraz to mi na maxa niedobrze. A dzisiaj ide na pobranie krwi jeszcze :/ kuzwa i godz w kolejce spedze. :-(
ale jak ich wczoraj zobaczyłam to tak mi sie przykro zrobiło :-(ze on sie tak nia zajmuje,ze taki podekscytowany był,a wieczorem zadzwonił do mnie,bo chciał zyczenia synowi złozyc i jak usłyszałam w jego głosie takie wielkie szczescie, spytałam czy juz syn jest z nimi i powiedzial,ze tak i zaczal mi szczescia zyczyc i wogole wszystkiego naj,zebym tez tak szybko urodzila i gratulowal mi - nigdy taki nie byl. To sie zaczelam zastanawiac czy ze mna byl taki szczesliwy kiedys ,czy ja po prostu nie byłam idealna na to szczescie. ech mowie wam same glupie mysli mnie nachodzily 
;-) normalnie już drugi dzień nic się nie dzieje, a niedługo jadę na KTG i nie wiem po co.