reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
CZARNA WIEDŹMO - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!!!! MOŻE PÓJDZIESZ W SLADY KORIANDER I TEŻ SOBIE SPRAWISZ TAKI PREZENT W POSTACI JAGUSI!
gosiagro - u mnie wszystko pozamykane na cztery spusty..szyjka 3 cm....żadnych skurczy...nic kompletnie...A miałam rodzic w ostatnim tygodniu maja....:-D Jeszcze wyjdzie że zostanę lipcówką bo odkąd jestem w Polsce to termin mam na 27-28 czerwiec.....No chyba że te spadające płytki spowodują że lekarze będą zmuszeni wykurzyć Polę z jej ciasnego mieszkanka wcześniej niż by chciała:-D

witam:)
na odpowiednim wątku zamieściłam smsa od Lencji, kto wie jak się za nią zabiorą to może i ona się lada chwila wypakuje...

troszkę mnie nie było a tu tylenowych dzieciaczków:tak:

gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mam

Mamy kolejnego czerwcówczaka :-)
Nasza Anik urodziła potężnego chłopa :-) Wiadomość na smsach :-)
wow jaki duży chłopak:szok:ale jak szybciutko jej poszło

lena szok z tą prowdzącą:szok::szok::szok: aż trudno uwierzyć, a ona jaka młodziutka...[*]

ita-nie ma się czego bać z tymi szwami więcej strachu niż to warte
miałaś rację:tak:nic przyjemnego, ale ból minimalny;-);-)

ita- to nie miałaś założonych szwow rozpuszczalnych? :szok: Ja po cesarce nawet nie zauważyłam kiedy zniknęły :-) To może Ty też przestaw się na spanie w dzień? :-)
jak Piotruś po wycieczce:tak:?? szwów niestety nie miałam rozpuszczalnych, miałam taką długą wystającą z rany grubą niebieską żyłkę, ale nie było tak źle z tym ściąganiem.narazie ciężko spać mi w dzień ale kto wie jak będzie na dłuższą metę...:-p

Dziewczyny pocieszajace jest to,ze jak dostaniecie te kroplowki na wywolanie to urodzicie w ten sam dzien :-D

no nie wiem:-( koleżanka tez tydzień po terminie się zgłosiła do szpitala, było to bodajże w poniedziałek, podawali kroplówki i urodziła dopiero w czwartek:szok::szok::szok: słyszałam tez, że skurcze po oksytocynie są bardziej bolesne i dłuższe:szok::szok:

to nie za fajnie, cały tydzień czekania to nie zbyt ciekawa perspektywa może coś się ruszy naturalnie wcześniej:tak:

mam nadzieje:tak::tak:, bo te czekanie najgorsze, to będzie długi tydzień:-(

reklama
Gosiagro wierzę kochana, to czekanie najgorsze

a ja wymyśliłam sobie ze po wizycie u ginki 10 zacznę molestować męża może coś się ruszy;-), co prawda nie bardzo wierzę w takie metody ale to będzie juz 37 t +3 dni więc może nie zaszkodzi

ita a jak u Was ? dziś dzień na pierwszy spacerek?

Do góry