M
Mka10
Gość
WYSMAROWAC HANCE GLOWE OKUPCIANĄ PRZEZ NIĄ SAMĄ PIELUCHA !!!!
!
metoda super...
melduję że jeszcze żyję, czasu na pisanie niestety jak zawsze brak:-(
miłego dzionka!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
WYSMAROWAC HANCE GLOWE OKUPCIANĄ PRZEZ NIĄ SAMĄ PIELUCHA !!!!
!
oooo to ja Cie z chęcia walnę...heheheheNiech mnie ktos walnie w glowe bym oprzytomniala...
Znow dzis dziecko budzilam po 5tej, bo jak zasnela przed 22ga tak obudzic sie nie chciala... A ja sie martwie, ze ona glodna, i od 3ciej zagladam jej do kolyski czy sie budzi czy nie. Przeciez to jeszcze maluszek, i to chyba przegiecie by cala noc przesypiala bez jedzenia...![]()
, matka, nie jedna z Nas Ci tu zazdrości, Borys np znowu mi sie budzi co 2h w nocy i nie ma zmiłuj, tylko jego niestety te cholerne wzdęcia wybudzają , no a potem chce jesc. Korzystaj kochana, że Polunia daje Ci spac:-) 
taaaa, tylko,że Borys butli mi nie wypije, on nie umie, albo nie chce, sama nie wiem, wiem tylko,że musze go nauczyc, bo ja się nigdzie ruszyc nie mogę, nawet jak do sklepu ide, to z zegarkiem w ręku musze wracac, bo tatus przecież cyckiem nie nakarmi. Wkurza mnie to, ale cóż, mam nadzieje,że synus się w końcu nauczy butlę też od czasu do czasu pociągnąc. A ten dicoflor najwyżej na razie podam strzykawką.Nie rozpuszczałam w mleku tylko w przegotowanej ciepłej wodzie (jakieś 30 ml) i podawałam butelką.
Katik ty nie szukaj dziury w całym tylko korzystaj
Forget ja też bym smoczkiem ryjek zatkała, smoczek potem zabierzesz a palucha przecież nie utniesz, żeby nie ssał
Doberek!
Slonko u nas, cieplutko... Spadamy na spacerek. Oby mieli wolne miejsce dzis, to wejde zrobic pazurki...
No i wieczorem dostalam okresPlamienie przerodzilo sie w dawno niewidziana @ . Momentalnie zaczal mnie brzuch bolec i glowa, wiec nawet bez wizyty w wc wiedzialam co sie swieci.
Szkoda tylko , ze raz: biore tabletki, dwa: karmie piersia... Ale mam nerwy!!!!!!!!!!!!
Ella rozumiem Twój problem... U nas kolki już zanikają, ale u nas bardzo sprawdził się Lefax. Na szczęście i Julka i Milenka już blisko 3 miesiąca :-)
A teraz pytanko: Jak oduczyć dziecko ssania kciuka? Moja nie korzysta ze smoka, więc kciuk to jej najlepszy przyjaciel...
Czy w ogole próby oduczania mają sens?
Wszyscy naokoło każą mi smarować kciuka solą, ale ja tego na bank nie zrobie - jak mogłabym tak karać moje niewinne i nie rozumiejące tego dziecko?????

oooo to ja Cie z chęcia walnę...hehehehe, matka, nie jedna z Nas Ci tu zazdrości, Borys np znowu mi sie budzi co 2h w nocy i nie ma zmiłuj, tylko jego niestety te cholerne wzdęcia wybudzają , no a potem chce jesc. Korzystaj kochana, że Polunia daje Ci spac:-)
taaaa, tylko,że Borys butli mi nie wypije, on nie umie, albo nie chce, sama nie wiem, wiem tylko,że musze go nauczyc, bo ja się nigdzie ruszyc nie mogę, nawet jak do sklepu ide, to z zegarkiem w ręku musze wracac, bo tatus przecież cyckiem nie nakarmi. Wkurza mnie to, ale cóż, mam nadzieje,że synus się w końcu nauczy butlę też od czasu do czasu pociągnąc. A ten dicoflor najwyżej na razie podam strzykawką.