reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja tylko na chwile.Zaraz ide mala usypiac bo dzis pozno wstala z drzemki wiec pozniej idzie spac.I ja tez odrazu ide spac :-).Dziekuje wam dziewczyny za kciuki.Nie nosze Oliwki na rekah tak jak zawsze i tak czesto jej nie dzwigam.Oszczedzalabym sie bardziej gdyby mama i jasiu mi troche pomogli .Ale oni sie z nia troche pobawia i tyle co robia .Wszystko przy niej sama musze robicNo ale niczego innego sie nie spodziewala.Czuje ze za duzo dzis zrobilam ale musialam. Jutro musze sie podpisac w urzedzie i maz przyjaciolki mnie tam samochodem zawiezie do urzedu i pojdzie ze mna na autobus i wsadzi mnie i bagaze i wozek do autobusu co bym nie musiala wszystkiego sama dzwigac :-). DOBRANOC.

reklama
witam porannie
wstalam dac malej melko i juz sie nie kladlam,bo w domu potwornie parno i duszno i spac ciezko.do tego znw mnie boli gardlo i migdal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czyzby osttanie jednak sie nie doleczylo:sorry:

wczorajszy dzien spedzilismy rodzinnie
poszlismy wszyscy na procesje,pozniej do moich rodzico na obad,oznie do tesciow.ok 18 bylismy w domu,wpadl znajmoy i tak zlecialo do wieczora
w srode i wczoraj i dzis w nocy przechodzily u nas straszne ulewy.
cale podworko mam zalane,calkiem ja po tych wiosennych roztopach.
zanimmlaa wstanie pojd bawic sie w melioracje bo woda zrowu przed domemsie wylewa i trzeba rowi pokopoac zebyszybciej zeszla
wczoraj od rana do jakiejs 15 bla peikna pogoda,na procesji slonce swiecilo:tak::tak::tak:
tera jest nadla cieplo ale sa chmury,tyle ze nie burzowe poki co.

Paulina juz teskni za domem.od srody placze w telefon ze chce do domu:-(
musi jakos do jutra wytrzymac.ja tez juz za nia tesknie.w koncu:-p:-p:-p:-p:-p:-p
odpoczelam wiec juz moze wracac:-p:-p:-p
wyrodna matka ze mnie co?????? heheheheh

Pati-skoro mala przybiera na wadze to sie nie martw.
po 1 jest dziewczynka a dziewczynki z regulysa mniejsze(moje sa wyjatkami ale to po tatusiu)
a jak Ty niejestes wysoka t ona tez nie musi,albo pozniej nadrobi.moje sa grubokosciste wiec wiee waza.Weronika majac 3miesiace wazyla 7kg:-D ale urodzila sie wazac 3,5kg

w Wawie truskawki po 9zl:tak::tak::tak: sama widzialam
czekam na swoje
tylko caly orgodek tez mam zalan,ciekawe czy wszytsko nie pognije:dry::dry::dry::dry:

Lidka Paulina jest w Wetlinie,pisalam wczesnije:tak::tak::tak:

Malinka,Ania-widac ze mam troche lepszy humor nie?skoro znow pisze mega dlugie posty:-p:-p:-p:-p

no i sie nie pochwalilam ze robilam wczoraj torille z przepisu Mh:tak::tak::tak:
pyszniutka byla,wciagnalema 3 ,moj p tez zadowolony:tak::tak::tak::tak::tak:

Dowikal widze e masz male kaskaderki
oby guz szybko zszedl:tak::tak::tak::tak:

agnes zdrokwa lda Oliwki
a po takich infekcajch wirusowych radze jej podawa probiotuk nawet przez mieisac zeby sie uregulowalo i zeby flora jelitoa wrocila do normy:tak::tak::tak::tak:
jak lubi rodzynki to jej daj,powinn pomoc z kupka:tak::tak::tak::tak::tak:
a jak ma zaparcia to pewnie i gazy jej sie zebraly.daj jej espumisan w kroplekach.od zaparc brzuch moze bolec,ale zrobienie morfologii tez wskazane

ja tylko na chwile.Zaraz ide mala usypiac bo dzis pozno wstala z drzemki wiec pozniej idzie spac.I ja tez odrazu ide spac :-).Dziekuje wam dziewczyny za kciuki.Nie nosze Oliwki na rekah tak jak zawsze i tak czesto jej nie dzwigam.Oszczedzalabym sie bardziej gdyby mama i jasiu mi troche pomogli .Ale oni sie z nia troche pobawia i tyle co robia .Wszystko przy niej sama musze robicNo ale niczego innego sie nie spodziewala.Czuje ze za duzo dzis zrobilam ale musialam. Jutro musze sie podpisac w urzedzie i maz przyjaciolki mnie tam samochodem zawiezie do urzedu i pojdzie ze mna na autobus i wsadzi mnie i bagaze i wozek do autobusu co bym nie musiala wszystkiego sama dzwigac :-). DOBRANOC.
kochaniutka nie zazdroszcze sytuacji w domu, ale teraz ty i fasolka jjestescie ważniejsi;-)
dobrze ze wyjezdzasz do kolezanki przynajmniej tam sobie odpoczniesz:tak::tak:
oszczedzaj sie ile wlezie;-);-)

witam sie z ranka
czyżbym była pierwsza:confused:
u nas dzis obudzilo mnie sloneczko moje i patrze a na dworze słonce jak ta lala a w pokoju sauna:tak:
ani chmurki na niebie super:-D:-D:-D
wreszcie wyczlapie z tej nory:sorry2:

nadrabiania ciag dalszy:-p
Pati zdrowka dla Sewiego,oby szybko przeszlo
taka pgoda ze albo choroby albo powodzie:-(

Malinka-milego spotkania a AS
zagda Cie kobieta:-):-):-):-):-):-)

no i tyle

jeszcze raz zdrowa dla wszytskich chorowitkow

no i gdzie laski jestescie??????
odsypiacue?:-D:-D:-D:-D

Witajcie piatkowo :-).Nocka udana.Oliwka juz od 7 szaleje.Zaniedlugo dlsza czesc pakowania.Po 12 przyjezdza maz przyjaciolki i mi fajnie pomoze wiec moge sie pooszczedzac.U kolezanki maksymalnie jak sie da bede sie obijac.Oczywiscie cos przy malej tez bede robila ale to juz bedzie inaczej niz sama w domu lub z mama ktora nic mi teraz nie pomaga chyba na zlosc. Powiem wam ze juz G bardziej mnie slownie wspiera niz moja mama.Choc z nim to tez nigdy nic nie wiadomo . NATALINECZKA zazdroszcze sloneczka bo u mnie jego brak :-(. Milego dnia laseczki

Witam kochane w słoneczny poranek :happy2:
za oknem piękne słonko ja po wizycie u lekarki:-( calą noc nie spałam :-:)-:)-:)-(tak mnie pęcherz bolał a do tego nerki:-:)-:)-:)-( mam kolke nerkową:-( mocz poszedł do badania o 13 pani doktor do mnie zadzwoni a że to kochana kobieta to powiediała ze recepty przyniesie mi do domu jak będzie wracała z pracy :tak: Pietruszka pół nocy tez nie spał jak widział że się zwijam z bólu :-:)-(chciał wziąść wolne ale że dziś ich tylko 4 z 10 osobowej załogi to kiero nie bardzo tym bardziej że dużo dostaw zostało przed weekendowych :eek:ale na tyle mu poszedł na rękę że jesteśmy w kontakcie telefonicznym i w razie "W" przyjdzie do domu :tak:
Anabubka czasami fajnie tak potęsknic za dzieckiem :tak:ja już się niemogę doczekać jak moja mama starszyznę na trochę do siebie weźmie i za nimi potęsknię (czytaj odpocznę od tych potworów:-p) deszczu nie zazdroszczę i to w takich ilościach a nie masz jakiegoś drenażu na podwórku co by woda schodziła czy tego było tak dużo że nie da rady samo zejść???????
Natalineczka coraz bliżej powrotu twojego kochanego zobcz jak czas leci :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dorotko myślę że ten wyjazd zrobi dobrze i tobie i mamie :tak:mama nabierze dystansu do całej tej sytuacji pozbiera w spokoju myśli ty też się w sobie zbierzesz i będzie git:tak::tak::tak:

czesc mamuski!!!
ja normalnie dam sobie w łeb:wściekła/y:od wczoraj od wieczora caly czas pada-a nawet leje jak cholera.do piwnicy znowu woda sie dostała i od rana z mopem smigam.moje dzieci od rana maja wredne humorki,nic im sie nie podoba,sami nie wiedza czego chca:no:
a ja ne mam pojecia co dzis na obiad zrobic-brak pomyslu.

malinka-zdrowiej kochana.

dorota-udanego wypadu do kolezanki zycze.

reklama
Witam
Ja tylko na chwilke bo zaraz wybywamy na dwor:tak::tak::tak:Na dworze jest super i od kiedy wstalam mam pootwierane okna i balkon:tak::tak::tak:
Z kolezankami posiedzilaysmy do 3,pewnie posiedzialybysmy dluzej ale 2 sie poklocily i to niezle:no::no::no:
W sumie to rano wstalam nawet bez bolu glowy:szok::szok::szok:
ANKA
Przetestowalysmy wczoraj likier od Ciebie i jest rewelacyjny:tak::tak::tak::tak:

LIDUS
Wsolczuje tej wody w piwmicy i humorkow dzieci:no::no::no:
Ja na obiad wlasnie rozmrazam sobie kopytka z boczkiem i kapusta:tak::tak::tak:

MALINUS
Bidulko,zdrowiej nam szybciutko:tak::tak::tak:

Do góry