reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

iwicik-kochana co ty mówisz,ja chudzina?do chudziny to mi jeszcze daaaaaaleko.
ja też mysle że mój krystian i twoj maxsiu super by sie dogadywali.:tak:z diecia z przedstawienia super a ciebie widzialam na żywo i wygladasz kwitnaco a brzuszek masz sliczny.

patrysia-bieny sewek,duzo zdrowka:tak:
no to sie mamusi pochwalił:-);-)

a ja na chwilke,mikołaj od wczoraj straszny maruda i co sie okazało ma goraczke:-(na razie nie kaszle i nie ma katarku,oby nic sie do nie go nie przyplątało.
a ja zjadlam teraz całą miseczke truskawek ze smietanka:-pbyło pyszne!!!!!
a i jeszcze moja tesciowa mnie w.....a:wściekła/y:co za babsztyl:wściekła/y:

reklama
hejka babole :-):-):-):-)

malinka wspólczuję oj te chorubska się ciebie trzymaja i do tego tak boli,zdrowiej nam szybko :tak::tak::tak::tak::tak:

Iwcik brzusio sliczny:tak::tak::tak::tak::tak:

Anka dawaj fotkę waszych fryzurek twojej i Lali :tak::tak::tak::tak::tak:

a tak w ogóle to dziewczyny chwalcie się fotkami ze spotkań :tak::tak::tak::tak::tak:

a tak w ogóle to madziulka chwal się jak wyglądasz po zrzuceniu tych 29kh :tak::tak::tak::tak::tak: jestem ciekawa jak cholera i mów szybko jaką dietę stosujesz :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a my musielismy z rana zapieprzać z Oliwką do lekarza.tak zaczeła strasznie kasłać ze szok że nie mogła spać w nocy tak ją męczyło.
pisałam wam ze przychodnia była nieczynna więc musieliśmy lecieć tam gdzie był dyzur ,o tyle dobrze ze to nie było aż tak daleko.

tak więc lekarka powiedziała ze nie jest tak tragicznie gardło chore ,dobrze ze oskrzela czyste.i do tego ten męczacy katar.
powiedziała że pewnie jak miała tą infekcje niedawno to organizm się osabił albo nie była doleczona i kolejne chorubsko się przyplatało.

w środe idziemy do naszej lekarki niech spojrzy an to gardło i bedę chciała żeby mi dała skierowanie na badania.

rano musi pić mucosolwan,3 razy dziennie syrop pulneo-pierwszy raz taki widzę i do psikania gardła Hasco Sept.
oby jej to szybko pomogło.

lekarka pozwoliła wyjśc na dwór bo dzis było bardzo cieplusio bp 23C i słoneczko prazyło,jutro am byc jeszcze cieplej:tak::tak::tak::tak:

Pati ale Sewek sie pochwalił :-D:-D:-D no ale mamusiu docen dziecko chciało dobrze:-):-):-)

Anka a gdzie foty????????/

Kokusia zdrówka dla Nati oby sie nie pogorszyło:tak::tak:

Lidka co jest , jak byłam tak ładnie zjadły dzieciaczki i ładnie sie bawiły , czyzby faktycznie ząbki tak jak przypuszczałaś :confused::confused::confused::confused: a tesciowa co ugryzło:confused:

Agnes dla was tez zdrówka idzie ciepło moze wkoncu te choroby sie skonczą:tak::tak::tak:

A fotka brzusia miło ze wam sie podoba bo mi tez:-D:-D

Ostatnia edycja:
hej.
Nie dam rady opisac bo od jakiegos czasumasakra- ciągle tylko latam za maksem bo wszedzie wlazi i sie prewraca- juz jest cały poobijany.
Czytam czytam a odpisac nie potrafie:-D

M w robocie do 21...
i tak bedzie teraz czesto bo mają dodatkowa fuche u jednego gościa....

Ja tez mam teraz troche zalatwiania z tą firmą M..i tak ciągle coś...

no nic ide puścic sobie wode do wanny is sie w koncu na spokojnie wykapac... zanim naleci to może Maks uśnie;-)

hej laski

Ja na szybko pisze bo nie wiem kiedy znowu wyłaczą prad a jak pradu brak to i neta nie mam bo modem zasilany pradem:tak::tak: a wiec w skrócie to wczoraj taka ulewa u mnie była ze zalalo mi piwnice i miedzy kominami nawet woda sie wdarla normalnie szok po raz pierwszy cos takiego u mnie sie stalo woda w przepuscie sie nie miesciła i normalnie przez droge sobie leciała taki mały strumyk sioe zrobił:-D:-D no i burza grzmoty czego cholernie sie boje dobrze ze mąż był w domu to jakos tak inaczej sie czułam:-D,

Dzisiaj z rana pojechalam znów na masaze no i wkoncu wybrałam sie w odwiedziny do LIDKI i wam powiem ze to CHUDZINA jakich mało a ona tu wiecznie o cwiczeniach i odchudzaniu chyba z kosci na osci sie odchudza:tak::tak::tak::tak::tak:a dzieci ma boskie , krystianek wogóle sie nie wstydził odrazu , a alan i mikołaj sa przesłodkie dzieciaki , alan odważny a mikolaj troszke sie wstydził , ale jak na blizniaki to super sobie radza :tak::tak::tak::tak:

Lidka widze ze juz wczesniej napisałas o moich odwiedzinach , i musze przyznac ze mi tez fajnie sie z toba gadalo tak jakbym cie znało duzo wczesniej i napewno jeszcze cie odwiedze tylko moze nastepnym razem z moim synem to sie pobawią:tak::tak::tak:widze ze znajda wspólna zabawe twój syn jest otwarty na nowe znajomosci:tak::tak::tak:

Anka dawaj foty nawet nie pochwaliła sie przez telefon ze idzie do fryca:-D:-D:-D

Malinka ale sie załatwiłas kurcze az mi szkoda ciebie , to ja sie wnerwiam na pogode a ty co masz powiedziec jak tak chorujesz i chorujesz :-:)-:)-(zdrówka i duzo słoneczka którego u mnie brakuje:eek::eek::eek:

Pati u ciebie tez doczytałam ze Sewi choruje , kurcze teraz sie tego choróbstwa rozmnozy po tych powodziach:no::no::no::no:

Natali zazdroszcze ci tego pokazu sztucznych ogni ja tak uwielbiam fajerwerki ale u mnie nigdzie nie szczelają:-D:-D:-D

Dowikla dmuchnij troche tego słonka w moja strone:-):-):-)

agula mało cos cie ostatnio u nas widac :-:)-:)-(zagladaj do nas czesciej:tak::tak::tak:

Dorotko miło ze sie pokazalas tutaj no i piekny suwaczek , trzymam kciuki za fasolinke zeby poszła w góre , no i mały wyjazd dobrze ci zrobi , zmiana otoczenia czasami lepiej wpływa na samopoczucie niz siedziec w jednym i tym samym miejscu, miłego odpoczynku:tak::tak::tak:

no i jeszcze fotke wam wstawie mojej iskierki z przedszkola i ja aktualnie :-D:-D:-D
śliczne te foteczki:tak::tak::tak:
no i ty kwitnąca mamusiu slicznie wyglądasz;-):tak::tak:
kurcze zazdroszcze wam tych spotkan:zawstydzona/y:
Witajcie. Przepraszam dziewczyny że nie nadrabiam i nie odpisuję na posty ale od wczoraj męczymy z potworną gorączką u Nati. Byliśmy dzisiaj u pediatry i dwa zęby wychodzą do tego gardło trochę zaróżowione. Powinniśmy też zrobić badanie moczu ale dzisiaj laboratorium zamknięte. Więc dostaliśmy na wszelki wypadek receptę na antybiotyk jakby się w trakcie weekendu pogorszyło to mamy wykupić a jak nie to tylko obserwować. Narazie przerwa między kolejnymi czopkami przeciwgorączkowymi wydłużyła się z 3 godzin do 5.
Narazie troszkę jej przeszło i zajęła się rysowaniem więc szybciutko wpadłam się przywitać i życzyć Wam udanej reszty weekendu
zdrowka dla natalki, oby zeby szybko wyszly i bedzie po wszystkim:tak:
a my musielismy z rana zapieprzać z Oliwką do lekarza.tak zaczeła strasznie kasłać ze szok że nie mogła spać w nocy tak ją męczyło.
pisałam wam ze przychodnia była nieczynna więc musieliśmy lecieć tam gdzie był dyzur ,o tyle dobrze ze to nie było aż tak daleko.

tak więc lekarka powiedziała ze nie jest tak tragicznie gardło chore ,dobrze ze oskrzela czyste.i do tego ten męczacy katar.
powiedziała że pewnie jak miała tą infekcje niedawno to organizm się osabił albo nie była doleczona i kolejne chorubsko się przyplatało.

w środe idziemy do naszej lekarki niech spojrzy an to gardło i bedę chciała żeby mi dała skierowanie na badania.

rano musi pić mucosolwan,3 razy dziennie syrop pulneo-pierwszy raz taki widzę i do psikania gardła Hasco Sept.
oby jej to szybko pomogło.

lekarka pozwoliła wyjśc na dwór bo dzis było bardzo cieplusio bp 23C i słoneczko prazyło,jutro am byc jeszcze cieplej:tak::tak::tak::tak:
no nastepna do chorowania sie zabiera no:no::no:
kurcze zdrowia zycze, a pulmeo to czarek teraz dostaje:tak:, on jest na zatrzymanie wydzielania tego czegos co przy kaszlu sie wydziela (alem wytlumaczyla:-D:-D)
straszny ma smak :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

no i mnie kopnelo :-D:-D
wypralam dywan, ogarnelam chalupke, trzecie pranie wstawilam:sorry2: jeszcze podlogi mi zostaly ale to jak czarek spac pojdzie:tak:
jak mnie tchnie to sobie mieso rozmroze i zapekluje juz na jutro bo dawno mieska nie jedlismy:eek::no:
czarek oglada baje i niedlugo do spania:tak:
wtedy zasiede z ksiega i juz mnie plugiem nie oderwa:-D

Agnes to Ci Oliwka szybko zasnela:szok::szok::szok:Wspolczuje stresu przy dawaniu lekarstw:sorry:

Kokusia zdrowka dla Natalki

Iwcik i cala reszta foty juz wklejam:-D:-D

Medeuska im wiecej bedziesz pilnowala tym gorzej;-) Niestety trzebna to jakos przejsc bedzie gorzej jak zacznie chodzic:-Dto w ramach pocieszenia bylo:-D:-D

Załączniki

• DSC00260.JPG
    DSC00260.JPG
    25 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC00265.JPG
    DSC00265.JPG
    22,9 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00267.JPG
    DSC00267.JPG
    21,5 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry