hej laski
Ja na szybko pisze bo nie wiem kiedy znowu wyłaczą prad a jak pradu brak to i neta nie mam bo modem zasilany pradem

a wiec w skrócie to wczoraj taka ulewa u mnie była ze zalalo mi piwnice i miedzy kominami nawet woda sie wdarla normalnie szok po raz pierwszy cos takiego u mnie sie stalo woda w przepuscie sie nie miesciła i normalnie przez droge sobie leciała taki mały strumyk sioe zrobił

no i burza grzmoty czego cholernie sie boje dobrze ze mąż był w domu to jakos tak inaczej sie czułam

,
Dzisiaj z rana pojechalam znów na masaze no i wkoncu wybrałam sie w odwiedziny do LIDKI i wam powiem ze to CHUDZINA jakich mało a ona tu wiecznie o cwiczeniach i odchudzaniu chyba z kosci na osci sie odchudza

a dzieci ma boskie , krystianek wogóle sie nie wstydził odrazu , a alan i mikołaj sa przesłodkie dzieciaki , alan odważny a mikolaj troszke sie wstydził , ale jak na blizniaki to super sobie radza

Lidka widze ze juz wczesniej napisałas o moich odwiedzinach , i musze przyznac ze mi tez fajnie sie z toba gadalo tak jakbym cie znało duzo wczesniej i napewno jeszcze cie odwiedze tylko moze nastepnym razem z moim synem to sie pobawią

widze ze znajda wspólna zabawe twój syn jest otwarty na nowe znajomosci

Anka dawaj foty nawet nie pochwaliła sie przez telefon ze idzie do fryca

Malinka ale sie załatwiłas kurcze az mi szkoda ciebie , to ja sie wnerwiam na pogode a ty co masz powiedziec jak tak chorujesz i chorujesz :-

-

-(zdrówka i duzo słoneczka którego u mnie brakuje

Pati u ciebie tez doczytałam ze Sewi choruje , kurcze teraz sie tego choróbstwa rozmnozy po tych powodziach

Natali zazdroszcze ci tego pokazu sztucznych ogni ja tak uwielbiam fajerwerki ale u mnie nigdzie nie szczelają

Dowikla dmuchnij troche tego słonka w moja strone:-):-):-)
agula mało cos cie ostatnio u nas widac :-

-

-(zagladaj do nas czesciej

Dorotko miło ze sie pokazalas tutaj no i piekny suwaczek , trzymam kciuki za fasolinke zeby poszła w góre , no i mały wyjazd dobrze ci zrobi , zmiana otoczenia czasami lepiej wpływa na samopoczucie niz siedziec w jednym i tym samym miejscu, miłego odpoczynku

no i jeszcze fotke wam wstawie mojej iskierki z przedszkola i ja aktualnie