reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no no no ale zes minki walneła wowwwwwwwwww:-):-):-):-)slicznie a lali jak zawsze piekna:tak::tak::tak:

bez szydereki prosze
Ja musze sama sobie rabac foty bo nie ma kto :))

A tu laura i jej lew

Załączniki

• Lali i krol lew.jpg
    Lali i krol lew.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
witajcie wieczorkiem:-)
mje dzieci juz spia,krystek sie kapie a ja sie bycze przed kapem:-Dale mi sie nic nie chce,dobrze ze juz wieczór to nic juz nie musze robic.;-)

ania-sliczna jestes!!!!
a lali jest piekną i kochana dziewczynka.

iwicik-no własnie nie wiem o co chodzi z ta goraczką:no:albo zeby,albo to bedzie trzyniowka,albo(oby nie)jakies chorubsko sie przyplacze.
a jesli o tesciowa chodzi to jest glupie babsko:wściekła/y:focha strzela,ale ja mam to daleko w d....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witajcie wieczorkiem:-)
mje dzieci juz spia,krystek sie kapie a ja sie bycze przed kapem:-Dale mi sie nic nie chce,dobrze ze juz wieczór to nic juz nie musze robic.;-)

ania-sliczna jestes!!!!
a lali jest piekną i kochana dziewczynka.

iwicik-no własnie nie wiem o co chodzi z ta goraczką:no:albo zeby,albo to bedzie trzyniowka,albo(oby nie)jakies chorubsko sie przyplacze.
a jesli o tesciowa chodzi to jest glupie babsko:wściekła/y:focha strzela,ale ja mam to daleko w d....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzekuje
Pamietaj ze tesciowa to nie rodzina :))

Witam wieczorkiem
Bylam z mlodymi na dworze po obiedzie i w sumie to wrocilismy do domu po 20.Teraz sa juz wykapani i po kolacji ,ale nadal wariuja

AGNES
Zdrowka dla Oliwki:tak::tak::tak:
A pulneo to jest dawny eurespal:tak::tak::tak:

KOKUSIA
Zdrowka dla Natalki

ANKA
No sliczne macie wloski:tak::tak::tak:I jak zwykle obydwie wygladacie cudnie:tak::tak::tak:

jak to nie ma kto Lali nich strzela foty:-):-):-)

Lidka no to faktycznie , ale co tam duzo pisac mało która przepada za swoja tesciową wiecznie z nimi problemy :-D:-D:-D:-Dmoja zaniemówiła wiec od ponad roku mam spokój ale za to tesciu zaczyna pieprzyc trzy po tzry:-D:-D:-D

Anka no Oliwka tak szybko usneła bo w nocy się budziła cały czas przez ten kaszel i w dzień też spała tylko godzinkę bo tez ja kaszel męczył więc nie odespała.dobranocke ogladała na wpól śpiaco.

Anka super wygladacie z Lali w tych włoskach,jesteście masakrycznie do Siebie podobne.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

iwicik-tak to jest jak nie urok to sraczka:-D
u mnie na szczescie tesc jest ok i gdyby nie to ze da sie z nim zyc to ja bym na pewno z moja tesciowa nie mieszkała.
kiedys sie nia przejmowalam ale teraz to olewam ja,mam to gdzies co ona mowi i co mysli.

ok,zmykam sie kapac,a i tak musze z kapa zejsc bo m stoi nademna i mi gledzi ze teraz jego kolej.

dobranoc,spokojnej nocki zycze:happy2:

Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden roczek więcej :)

MH
Wszystkiego najlepszego dla Aniki z okazji pierwszych urodzin
Buziaki od e-cioci i calej ferajny:tak::tak::tak:

reklama
dzieki za milutkie slowa :) Corki bym sie nie wyrzekla choc je juz kolacje dobre 30 minut zaraz mi braknie cierpliowsci:wściekła/y:

Agnes faktycznie Oliwka miala prawo byc zmeczona:dry: Niech spi spokojnie i dlugo bo w czasie snu organizm sie regeneruje:tak:

Lidka dobranoc

Dowikla to dzis te urodzinki:szok::szok:Kurde to juz rok:szok::szok:

Anika wszystkiego najlepszego, mnostwa zdrowka i radosci​

Do góry