Hej laseczki popołudniowo

My po obiadku mój Pietruszka dziś serwował mielońce z ziemniaczkami i sałatą jami
As do mnie dzwoniła dziś się bawią na weselichu w szczecinie i to całkiem blisko mnie to znaczy jakieś 3 km dalej i miałyśmy się spotkać dziś a tu z moją chorobą dzis dupa blada
ale mam nadzieję że jutro mi na tyle przejdzie że choć na chwilunię się spotkamy 

Pati biedny Sewuś coś go ostatnio te choróbska męczą :-
-
-(zdrówka dla niuńka 

Liduś ale ci tego grilla zazdroszczę takiego wyjścia do ludzi gadania siedzenia odprężenia

Natali i jak dałaś sobie dziś na luz z sprzątaniem????
Dorotko będzie dobrze musisz wierzyć w to i się oszczędzać zobacz moja ciąża z Tonim była zagrożona i co przenosiłam

U nas nadal słonko za to witrzysko się zerwało takie że łeb urywa

My po obiadku mój Pietruszka dziś serwował mielońce z ziemniaczkami i sałatą jami

As do mnie dzwoniła dziś się bawią na weselichu w szczecinie i to całkiem blisko mnie to znaczy jakieś 3 km dalej i miałyśmy się spotkać dziś a tu z moją chorobą dzis dupa blada

Pati biedny Sewuś coś go ostatnio te choróbska męczą :-

Liduś ale ci tego grilla zazdroszczę takiego wyjścia do ludzi gadania siedzenia odprężenia

Natali i jak dałaś sobie dziś na luz z sprzątaniem????
Dorotko będzie dobrze musisz wierzyć w to i się oszczędzać zobacz moja ciąża z Tonim była zagrożona i co przenosiłam

U nas nadal słonko za to witrzysko się zerwało takie że łeb urywa