reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej laseczki popołudniowo:happy2::happy2:
My po obiadku mój Pietruszka dziś serwował mielońce z ziemniaczkami i sałatą jami:tak:
As do mnie dzwoniła dziś się bawią na weselichu w szczecinie i to całkiem blisko mnie to znaczy jakieś 3 km dalej i miałyśmy się spotkać dziś a tu z moją chorobą dzis dupa blada :wściekła/y:ale mam nadzieję że jutro mi na tyle przejdzie że choć na chwilunię się spotkamy :tak::tak::tak::tak:
Pati biedny Sewuś coś go ostatnio te choróbska męczą :-:)-:)-(zdrówka dla niuńka :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Liduś ale ci tego grilla zazdroszczę takiego wyjścia do ludzi gadania siedzenia odprężenia :tak::tak::tak::tak:
Natali i jak dałaś sobie dziś na luz z sprzątaniem????
Dorotko będzie dobrze musisz wierzyć w to i się oszczędzać zobacz moja ciąża z Tonim była zagrożona i co przenosiłam :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
U nas nadal słonko za to witrzysko się zerwało takie że łeb urywa :eek:

reklama
My po obiadku mój Pietruszka dziś serwował mielońce z ziemniaczkami i sałatą jami:tak:
As do mnie dzwoniła dziś się bawią na weselichu w szczecinie i to całkiem blisko mnie to znaczy jakieś 3 km dalej i miałyśmy się spotkać dziś a tu z moją chorobą dzis dupa blada :wściekła/y:ale mam nadzieję że jutro mi na tyle przejdzie że choć na chwilunię się spotkamy :tak::tak::tak::tak:
Pati biedny Sewuś coś go ostatnio te choróbska męczą :-:)-:)-(zdrówka dla niuńka :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Liduś ale ci tego grilla zazdroszczę takiego wyjścia do ludzi gadania siedzenia odprężenia :tak::tak::tak::tak:
Dorotko będzie dobrze musisz wierzyć w to i się oszczędzać zobacz moja ciąża z Tonim była zagrożona i co przenosiłam :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a jakze by inaczej;-);-)
tylko posegregowalam naczynia do zmywary i poukladalam co by wiecej miejsca miec i zabawki z grubsza zebralam ;-)
caly dzien na wersalce:-p:-p

ale się dzis super bawilismy z Oliwką.
i rysowalismy,wyklejalismy różne rzeczy z papieru kolorowego,zabawy z grami przedszkolaka,spiewanie piosenek,tańczenie,granie w piłkę,cały czas.była dziś strasznie absorbująca.
nawet razem obiad gotowałysmy :tak::tak::tak::tak::tak:

teraz je kolację.

jest już taka padnieta ze szok.
uparła się ze będzie czekac na dobranockę ale widze ze chyba nie dotrzyma,siedzi jak śnięta ryba :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zaraz szybko mycie i do spania.

i będe miec luzik,troszke wreszcie odpocznę.

ale mi się nie chche jutro iść do pracy,okropnie.

pati kurczę biedny sewi,przed chwilką był chory i znów :no::no::no::no::no:
coś nasze dzieciaki ostatnio co chwilę coś łapią :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

no to się Oliwka najadła zjadła tylko znów pół kanapeczki i troche paseczków czerwonej papryki.

Witam wieczorkiem
My niedawno wrocilismy do domku bo pojechalismy na plac zabaw:tak::tak::tak:Mlodzi sie wyszaleli:tak:Zaraz robie kolacyjke,a pozniej kapiel i niech juz ida spac:tak::tak:
Sprobuje jeszcze poszukac elektronicznej niani,bo nie mam pojecia gdzie ja wtrynilam:shocked2:

PATRYSIU
Zdrowka dla Sewka

DOROTKA
No to sie oszczedzaj Kochana a ja trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze:tak::tak::tak:

Ja sie drzemlam na 5 minut :-).Oliwka odkad wstala jest niedozniesienia.Wlasnie malujemy redkami. PATI BIEDNY Sewi taka goraczka :-( LIDKA super wypad :-).Widze ze zaszaleliscie :-). Tak moja ciaza jest zagrozona bo pecherzyk jest podobno nisko umieszczony w macicy i jak zejdzie nizej to poronie.Ale jest tez duza mozliwosc ze pecherzyk pojdzie do gory i jeszcze pozniej serduszko jak sie pojawi to juz bedzie git :-).Czytalam ze 80 % takich ciaz ze napoczatku pecherzyk jest niziutko jest donoszonych.Wiec sie uspokoilam.Ale staram sie oszczedzac i wogole malej nie dzwigac jak nie musze :-).I praktycznie malo co robie.To znaczy calyu czas przy malej cos :-).
oszczedzaj sie oszczedzaj :tak::tak::tak::tak:
oszczedzaj sie ile wlezie :tak::tak::tak:
kto jak kto ale my mozemy;-);-)

Patrysiu kurcze zdrowka dla Sewka oby ci sie calkiem nie rozlozyl:no::no::no:
moze to jakas trzydniowka
no zobaczymy :tak:
dorota-trzymam kciuk zeby wszystko było ok.
i odpoczywaj jak najwiecej.

patrysia-biedny sewek.oby go żadne chorubsko nie dopadło.

moje dzieci już wstały,teraz m sie z nimi bawi a ja z kawką na bb.
spac mi sie chce cholernie.czeka mnie jeszcze dzis prasowanie ale tak mi sie nie chce:no:ze masakra.
pogoda juz calkiem do bani,zachmurzyło sie i tylko czekac kiedy zacznie padac:wściekła/y:
o wlasnie ja tez mam prasowania ale to napewno nie dzis...
moze jutro :-)
fajnie by bylo jakbyscie sie spotkaly :tak:
no i nie wime wlansie dlaczego taka goraczka moze ta pogoda :confused:
i rysowalismy,wyklejalismy różne rzeczy z papieru kolorowego,zabawy z grami przedszkolaka,spiewanie piosenek,tańczenie,granie w piłkę,cały czas.była dziś strasznie absorbująca.

teraz je kolację.

jest już taka padnieta ze szok.
uparła się ze będzie czekac na dobranockę ale widze ze chyba nie dotrzyma,siedzi jak śnięta ryba :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zaraz szybko mycie i do spania.

i będe miec luzik,troszke wreszcie odpocznę.

ale mi się nie chche jutro iść do pracy,okropnie.

pati kurczę biedny sewi,przed chwilką był chory i znów :no::no::no::no::no:
coś nasze dzieciaki ostatnio co chwilę coś łapią :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

no to się Oliwka najadła zjadła tylko znów pół kanapeczki i troche paseczków czerwonej papryki.
no to mialyscie szlony dzien :-D
i jak doczekala dobranocki :confused::-D
Witam wieczorkiem
My niedawno wrocilismy do domku bo pojechalismy na plac zabaw:tak::tak::tak:Mlodzi sie wyszaleli:tak:Zaraz robie kolacyjke,a pozniej kapiel i niech juz ida spac:tak::tak:
Sprobuje jeszcze poszukac elektronicznej niani,bo nie mam pojecia gdzie ja wtrynilam:shocked2:

PATRYSIU
Zdrowka dla Sewka

DOROTKA
No to sie oszczedzaj Kochana a ja trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze:tak::tak::tak:
dzieki

no mala juz wykapana zaraz sewka przebiore do spania zrobie kolacje i niech tez juz idzie spac
zmierze mu jeszcze temp
wogole to mnie jakos ostatnio caly czas podbrzusze boli
maaaaaasakra :dry::dry::dry:
ide dobranoc mowie bo juz dzis nie wejde na bb ;-)

witajcie wieczorem.
moje dzieci juz w łużeczkach i spia a krystian sie kapie.
ja juz dzis nie mam siły do mojego mikolaja nic mi:no: nie chce jesc.juz nie wiem co robic.zacisnie buzie i nic mu nie mge wcisnac,i takie zabawy wymyslam,i skacze i spiewam i nic.wczesniej mi tak nie chcial pic mleka ale deserki i zupki zjadal super a dzis.........katastrofa.nie wiem co mu sie odmienilo.
jeszcze ta pogoda pada i grzmi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ide spac.
dobranoc

Moje dzieciaki tez sie kapia,tzn dziewczynki sie kapia a Dominik czeka w kolejce hehe;-):-)
Ogladalam dzisiaj pogode i jestem mega zadowolona-oby sie sprawdzila:tak::tak::tak:

LIDUS
A moze malemu ida zabki,albo ma poprostu gorszy dzien:confused:
Pewnie jutro juz bedzie lepiej:tak::tak::tak:

e no to super zabawa, ja to nie wiem w co sie moge z moim mlodym bawic:sorry2:
wlasnie macie jakies pomysly:eek::eek:
Moje dzieciaki tez sie kapia,tzn dziewczynki sie kapia a Dominik czeka w kolejce hehe;-):-)
Ogladalam dzisiaj pogode i jestem mega zadowolona-oby sie sprawdzila:tak::tak::tak:

LIDUS
A moze malemu ida zabki,albo ma poprostu gorszy dzien:confused:
Pewnie jutro juz bedzie lepiej:tak::tak::tak:
ja z pogody tez zadowolona jestem i mam przeogromna nadzieje ze sie sprawdzi:tak::tak::tak:

ok spadam mlodego polozyc;-)

reklama
Witam. Ja tylko na chwilkę. M właśnie Kubę usypia :tak: oby szybko zasnął :tak: Jutro się na amen przeprowadzamy więc na jakiś czas zniknę :-( chyba że laptop będzie mi łapał jakieś wifi to od czasu do czasu zajrzę ale nie nadrobię tylko coś napiszę i tyle :dry: pogoda się ładna zrobiła dzisiaj po południu i oby tak już zostało bo to czerwiec a za oknem jesień :crazy: no szlag człowieka może trafić :sorry2: Kuba jeszcze załapał katar od kuzyna ale to już chyba Wam pisałam :-p zakręcona jestem jak ruski korkociąg :-) no to tyle ode mnie jak na razie, odezwę się jak tylko będę mogła :-) do poczytania dziewuszki :-D

Do góry