reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
kurcze ale jestem wykonczona :szok::szok::szok:
juz tak mnie przeczyściło ze :szok: mam nadzieje ze juz wiecej nie pojde chyba do wieczora nic nie zjem:-D:-D:-Dzeby nie poleciec znowu
są skurcze co 20 min zobaczymy wciaz czekam zobaczymy czy sie wogole beda skracac i nasilac mam nadzieje ze tak:tak::tak::tak::tak:
strasznie boli mnie kregosłup :-:)-:)-:)-(

co do czopu to tez własnie mialam taka galaretke jak opisujecie wiec tez sie zastanawiam czy to nie to :-)

poszłam na chwile sie polozyć tak po 14 i kimnelam sie pol godz i obudzil mnie skurcz a potem drugi wiec wstałam i chyba pomaszeruje gdzies moze jak polaze troche to cos sie ruszy;-);-);-)

ciekawe jak tam gosiagro cos nie ma od niej wiesci, ciekawe czy juz po wszytskim

lena- powodzenia na wizycie

reklama
Ja własnie jutro mam jeden,ale nie moge sie zebrac do nauki,a czasu coraz mniej.:szok: Potem dwa 12i 13 i 20 dwa kolejne. Niewiem na ktore zdaze :/

Do góry