nadineczka
Fanka BB :)
Bibik ale też masz twardo? tak jak by decha na to cieniutka pianka no i obicie.
Patrysia ale ja chcę szelkami ją przypiąć.
Patrysia ale ja chcę szelkami ją przypiąć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Cos mi sie ubzduralo i tak juz zostalo
Ale plus dla Ciebie za spostrzegawczosc ;-)
Do tej pory myslalam ze tak narzekacie na pogode, ale mi nie pasowalo, ze dzis u ciebie slonce ;-) Ale jestem blyskotliwa 
My wróciłyśmy dziś po 2h ze spaceru, bo się mojej przestawiło i zamiast spać na dworzu - to w parku kaczki ogląda, śpiewa, gada, a w domu 2,5h spała ledwo wróciłyśmy to ona w łóżeczku oczy zamknęła i spała - godzinkę temu raptem wstała - a na dworzu już łapki wyciągała żeby ją wyciągnąć z wózka i o spaniu mowy nie było

a ja zbieram czereśnie ale w tym roku są nie dobre przynajmniej te wczesne może te późniejsze będą mniamuśkie bo ja ogólnie to uwielbiam czeresieńki![]()
I nie tylko dla maluszków bo ja osobiście tak śpię do dziś:-)

Ksawek zadowolony bo ciągle siedzi na dworze i się tapla w basenie
a Natek wręcz przeciwnie! Nie je i nawet nie chce pić zbytnio w dzień a dopiero pod wieczór, śpi po 15 min albo jak dziś przez 7 godzin wcale, marudzi niemiłosiernie i 2 razy dziennie go kąpie bo tak się poci, że potówek dostał. Masakra!A gdzie tu do końca sezonu??????