reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam!
Ja też jeszcze w dwupaku - chociaż wczoraj wieczorem odszedł mi czop śluzowy - zaraz zabieram M na zakupy spożywcze, potem myję podłogi w domu i mama nadzieję, że w nocy albo jutro uda sie urodzić
Gosiagro - trzymam kciuki
Ewela - powodzenia na egzaminie
Czy ktoś wie co u Karis???

reklama
Hej Puchatki;)
U mnie piękna pogoda...u sąsiadów dzisiaj wesele a my jedziemy podpisać protokół do księdza;)
GOSIAGRO pewnie razem z mężem szaleje z radości;)
EWELA powodzenia;)
ANDZIAS ja tez myślałam, że mi odszedł ale lekarka mówi, że zaczął się dopiero złuszczać:)Więc niech jeszcze siedzi bo to chroni maleństwo przed infekcjami;)

Witam,
Miałam dzisiaj tragiczną noc - jakieś kolki w brzuchu, budzenie sie co godz, dzidzia w nocy tez ostro dawała po żeberkach :( Jeszcze do tego jak już zasnęłam, to śniło mi się, że mam skurcze...ehhh...
Jestem teraz nie przytomna i w kiepskim humorze...a jedziemy do rodzinki na urodzinki 6-letniej dziewczynki...nie wiem jak to bedzie, ale spróbuje się wyrwać po godz... :/

Witam i ja taka piękna pogoda że aż żyć się chce:-)
Piszecie o samopoczuciu u mnie też jest ostatnio super nie czuje że jestem w ciaży zaczełam spać w nocy dlaczego wcześniej tak nie było?
Dziś w pracy do 14 a póżniej wylegiwac sie i grilować na działeczke:-)Zaciągne męzulka tez na jakis dłuższy spacerek nad wode trzeba trenować żeby szybciej urodzic:tak:
A co do bycia jedną z ostatnich dwupaków to ja już tez tak myśle że wkońcu będe się turlać do końca czerwca:-D

cześć dziewczyny,
moja córeczka na świecie pojawiła się 3 czerwca o godz. 16.21 przez SN, 3900 gram, poród ekspres bo o 9 godz odchodziły mi wody, 11.30 miałam pierwszy skurcz,o 13.30 dojechałam do szpitala a potem malutka szybciutko sie urodziła. Kochane jestem taka szczęśliwa ściskam Was mocno i wasze dzieciaczki:tak:

cześć dziewczyny,
moja córeczka na świecie pojawiła się 3 czerwca o godz. 16.21 przez SN, 3900 gram, poród ekspres bo o 9 godz odchodziły mi wody, 11.30 miałam pierwszy skurcz,o 13.30 dojechałam do szpitala a potem malutka szybciutko sie urodziła. Kochane jestem taka szczęśliwa ściskam Was mocno i wasze dzieciaczki:tak:

gratulacje :-)

I ja witam o poranku :) takim pięknym!!! :)
Też w dwupaku. Czuję się dobrze, dlatego idę na spacer. Pochodzę sobie po brzegu jeziorka :) ale nie za duzo, bo wczoraj podczas grillowania i całej bieganiny wokół niego, moje palce u stóp przypominały baloniki. Chociaż dobrze się czułam , to nogi już swoje odczuwaja , trzeba czasem się legnąć i odpocząć :):-)

gosiagro - no to mam nadzieje,ze juz jest PO... :-)

Witam!
Ja też jeszcze w dwupaku - chociaż wczoraj wieczorem odszedł mi czop śluzowy...

Witajcie!

W nocy łapały mnie pojedyncze skurcze a dziś rano w końcu chyba odszedł czop śluzowy, bo znów miałam galaretkę na bieliźnie...
no to dwa czopy dzis poszły... czy jutro bedzie dwoje nowych dzieci ..?! :-)3mam kciuki
ewela - powodzenia kujnie :-)

karis78 - super!! gratuluje ekspresowego porodu i tak cudownego szczescia obok!!

cześć dziewczyny,
serdeczne gratulacje, a poród faktycznie szybciutki
ja bym z chęcią się dziś wybrała na jakiegoś grillka bo i pogoda temu sprzyja ale mój mężuś póki co jeszcze w pracy:-( pojawi się pewnie dopiero ok 15, może wtedy wybierzemy się wszyscy na jakiś dłuższy spacerek
póki co to planów brak

reklama
annajak i avena SPOKOJNIE:) tylko bez paniki :) czekamy spokojnie na wasze maleństwa :)na pewno wszystko będzie ok :) trzymam kciuki za pomyślne i szybkie rozwiązania :)
lena - jesteś niesamowita...jednego dnia czytam, że masz skurcze juz chyba "te" a w jakimś poście, że jedziesz hakać ziemianki :)) hahah to się nazywa zuch dziewczyna ! :)i niech ktoś powie, że dzisiejsze pokolenie jest słabe :cool:

Do góry