reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam,juz po pracy w domku siedzę.

Oliwka śpi,chyba zaraz sie zdrzemnę a co bo zmęczona jestem.

pogoda sliczna,slońce świecie wreszcie super.

kupiłam sobie dzis truskawki,mniam mniam mam nadzieję ze Oliwka zechce spróbować :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

jutro jedziemy do teściów to znowu sie pobyczę :-D:-D:-D:-D:-D

dowikla to super M ci niespodziankę zrobił :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Agnes to Ci Oliwka szybko zasnela:szok::szok::szok:Wspolczuje stresu przy dawaniu lekarstw:sorry:

Kokusia zdrowka dla Natalki

Iwcik i cala reszta foty juz wklejam:-D:-D

Medeuska im wiecej bedziesz pilnowala tym gorzej;-) Niestety trzebna to jakos przejsc bedzie gorzej jak zacznie chodzic:-Dto w ramach pocieszenia bylo:-D:-D
wygladasz przepieknie
kochana Ty cos ostatnio nam kwitniesz :D
bez szydereki prosze
Ja musze sama sobie rabac foty bo nie ma kto :))

A tu laura i jej lew
boska jest
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden roczek więcej :)

MH
Wszystkiego najlepszego dla Aniki z okazji pierwszych urodzin
Buziaki od e-cioci i calej ferajny:tak::tak::tak:
dolaczam sie do zyczen :)
hej witam i ja

od rana swiruje z praniem na dwie pralki bo takie piekne slonce wkoncu u mnie zawitało ze az grzech nie wziąść sie za pranie bo przez tydzien nic nie pralam bo nie było gdzie suszyć:-D:-D:-D posciel nawet poprzebierałam w chałupie wszystkie okna pootwierałam a niech sie chałupka wietrzy po tych deszczach:-D:-D:-D

Mezus z rana wrócil i poszedł spac chapnał troche salcesonu zupka warzywna poprawił i spi wstanie ok 3 na obiad i pójdzie trawe kosic bo zarastam przez te deszcze tyle trawy urosło ze mnie nie widac:-D:-D:-D

Maksiu bawi sie a ja poczytałam co u was i zaraz zmykam bo trzeba posprzatac i na zakupy jeszcze skoczyc do miasta dobrze ze sklepy do 20 otwarte:-Dbo jak narazie nie mam weny sie ubrac na wyjscie w domu to w kiecce biegam bo mi wygodnie:-D:-D:-D

MIłego weekendu zycze i duzo słonka tylko nie zabierajcie mi mojego:-D:-D:-D:-D:-D
to tak samo jak ja...
pranie sie suszy dywanik tez bo wczoraj nie wysechl
okna uchylone no
Witam z ranca
Ja jestem mega niewyspana:no::no:M postanowil zrobic nam niespodzianke i przylecial dzisiaj w nocy zamiast w pozniedzialek:szok::szok::szok:Mlode marudza bo tez sie nie wyspaly:no:
Pogoda cudna,wiec pewnie wiekszosc dnia spedzimy na dworze a na wieczor moze uda sie zrocic grilla:tak::tak::tak:
eeeeeee no to powinnas sie cieszyc...
supcio niespodzianka !!!

no i witam...
u nas pieklne sloneczko jest + 20 stopni
siedze sama z mlodymi bo m nie ma pojechal do niemiec...
moze bedzie dzis pod wieczor... no ide odpoczywac bo wlasnie obiadek zjedlismy :)

wogole to w sierpniu idziemy na wesele kuzynki m, mam juz kiecuchne upatrzona jeszcze tylko buty i potem reszta czyli dzieci i m :)
ale malej tez juz mam upatrzone kiecki takie sliczne i do 20 zl wiec to nie majatek :)
Sewkowi tylko koszule kupie i jakis krawat :) a mojemu to juz wogole spodnie kkoszule i buty ;/

hej laski

widze ze wszystkim pogoda dopisuje i nie ja jedna szaleje z praniem ja mam juz dosc jeszcze jedna pralka i koniec ale odwaliłam dzisiaj kawał prania :-D:-D:-D

Truskawki tez bym zjadła ale jeszcze nie zdazyłam pojechac nawet na zakupy włoski sobie umyłam wiec poczekam az wyschna i pojade wezne syna to pójdziemy na lody z automatu:tak::tak::tak::tak:

Ciesze sie ze wam sie podoba mój brzuszek :-):-)jest taki słodki a ja własnie dizsiaj sie dowiedziałam ze znów rodzinka sie powiekszy o jedno malenstwo w styczniu 2011:tak::tak::tak::tak:

super niespodzianka kochana
to teraz wiecej tych nocek niewyspanych bedzie;-):-p

juz jestem spowrotem
kuplam w miescie truskawki po 7 zł, i glupia matka dala synkowi:sorry2:
a synek wszystko zwrócił z powrotem jakies 7 km dalej:sorry2:
zygnął raz a porządnie bo on caly ozygany fotelik fotele w samochodzie nawet moj:sorry2:
wiec mnie dzis wielkie sprzatanie czeka:dry:
w aucie zostawilam okna pootwierane bo smierdzi ze szok

Natali to tak na wypadek gdyby miało Ci się nudzić

wygladasz przepieknie
kochana Ty cos ostatnio nam kwitniesz :D

boska jest

dolaczam sie do zyczen :)

to tak samo jak ja...
pranie sie suszy dywanik tez bo wczoraj nie wysechl
okna uchylone no

eeeeeee no to powinnas sie cieszyc...
supcio niespodzianka !!!

no i witam...
u nas pieklne sloneczko jest + 20 stopni
siedze sama z mlodymi bo m nie ma pojechal do niemiec...
moze bedzie dzis pod wieczor... no ide odpoczywac bo wlasnie obiadek zjedlismy :)

wogole to w sierpniu idziemy na wesele kuzynki m, mam juz kiecuchne upatrzona jeszcze tylko buty i potem reszta czyli dzieci i m :)
ale malej tez juz mam upatrzone kiecki takie sliczne i do 20 zl wiec to nie majatek :)
Sewkowi tylko koszule kupie i jakis krawat :) a mojemu to juz wogole spodnie kkoszule i buty ;/

Patrysia pochwal się jakie upatrzyłaś sukieneczki dla malutkiej.

Iwcik udanych lodów.

Dziewczyny powiedzcie mi czy przy takiej pogodzie jak teraz jest to duży błąd zrobię jak wypuszczę Natalkę na chwilkę do sadu? Niestety musieliśmy wdrożyć antybiotyk bo znowu temperatura zaczęła jej rosnąc do prawie 40 stopni. Jak spała zajrzałam jej do ząbków i to na pewno nie one bo nic tam nowego nie widać, nawet nie ma zaczerwienionego. A te co widziała pediatra to trójki które już dawno przestały jej dokuczać.

Witam Was Kochane :-D ja tylko na moment bo u mamy jestem po resztę rzeczy przyjechałam :tak: mieszka się na razie ok, trzeba się przyzwyczaić ;-) ale to z czasem, Kuba z M to im obojętnie gdzie byle by spanie i jedzenie było hehe jak to faceci :-D:-D:-D nie wiem kiedy neta będę mieć, trudno powiedzieć. Nawet wifi nie mogę złapać ani nic :-( ale obiecuję że jak tylko będę mieć to od razu walę tutaj :tak: słoneczko pięknie dzisiaj daje czadu :-D ale niestety od poniedziałku znowu opady :dry: miłego dnia i do usłyszenia :tak::-)

hej laseczki!!!
wtam sie i ja z wami dzisiaj.jak przy sobocie mnustwo miałam zajec a to sprzatanie,pranie,gotowanie jeszce mnie czeka prasowane ale na razie sie za to nie zabieram bo mi sie nie chce;-)pogoda jest dzis super(wkącu)mam nadzieje ze wkacu lato do rzeszowa zawitalo:tak:
mikolaj dalej mi goraczkóje:-(cos mi sie zdaje ze to bedzie trzydniowka.nagorsze jest to ze takie cieplo a ja musze w domu z nim siedziec.dobrze ze m dzis z pracy wczesniej wrucil to wzia alanka na spacer a ja z mikusiem w domu zostalam.
a jesli mowa o truskawkach to ja własnie przd chwlka zjadłam cała miseczke truskawek ze smietanka:-ppyszne były.

milego weekendu zycze!!!!!!

mh-spóznione ale szczere zyczenia dla aniki-100lat!!!!!!!!!!!!wszystkiego co najlepsze.

dowikla-to ci m niespodzianke zrobil-super:tak:

ania-udanego wypadu na basen-zazdroszcze wam, sama by wskoczyła do basenu i wygrzewałabym sie w słoncu;-)

iwicik-jak u mnie jest pogoda to i u ciebie:tak:super ze sie wkacu ładnie zrobilo.
ale mi smaka zrobiłas na lody z automatu:-p

natalineczka-no to czarus dał ci ładne zajecie na caly dzien.:tak:;-)

kakusia-zdrowa dla natalki!!!!

ijjjeee no to pranie tapicrki czeka:baffled:
wspolczuje...

a jak juz tak proponujesz to mas nocleg dla mojej rodziny?;-D bardo chetnie bym wyjechala na weekend w gory:rofl:
kurcze, namioty mozna rozbic niedaleko:-p
my mamy dwupokojowe mieszkanko jakies 45 m:-(
mam nadzieje ze niedlugo sie doczekam tego domku:sorry2::-D:-D:-D
hej laski

widze ze wszystkim pogoda dopisuje i nie ja jedna szaleje z praniem ja mam juz dosc jeszcze jedna pralka i koniec ale odwaliłam dzisiaj kawał prania :-D:-D:-D

Truskawki tez bym zjadła ale jeszcze nie zdazyłam pojechac nawet na zakupy włoski sobie umyłam wiec poczekam az wyschna i pojade wezne syna to pójdziemy na lody z automatu:tak::tak::tak::tak:

Ciesze sie ze wam sie podoba mój brzuszek :-):-)jest taki słodki a ja własnie dizsiaj sie dowiedziałam ze znów rodzinka sie powiekszy o jedno malenstwo w styczniu 2011:tak::tak::tak::tak:
o prosze a mowia ze przyrost sie zmniejsza:sorry2::-D:-D
gratulacje:tak::tak::tak:

witam sie popoludniowo autko juz wysprzatane, prania poprane i wiecej nie robie:no::no::no::no:
no moze jeszcze jak mnie kopnie to zmyware zapakuje ale to jak mnie kopnie:-D:-D
czarek z ciocia poszedl do piaskownicy, a ja sie obijam:-p

reklama
Do góry