kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
hej laseczki!!!
wtam sie i ja z wami dzisiaj.jak przy sobocie mnustwo miałam zajec a to sprzatanie,pranie,gotowanie jeszce mnie czeka prasowane ale na razie sie za to nie zabieram bo mi sie nie chce;-)pogoda jest dzis super(wkącu)mam nadzieje ze wkacu lato do rzeszowa zawitalo
mikolaj dalej mi goraczkóje:-(cos mi sie zdaje ze to bedzie trzydniowka.nagorsze jest to ze takie cieplo a ja musze w domu z nim siedziec.dobrze ze m dzis z pracy wczesniej wrucil to wzia alanka na spacer a ja z mikusiem w domu zostalam.
a jesli mowa o truskawkach to ja własnie przd chwlka zjadłam cała miseczke truskawek ze smietankapyszne były.
milego weekendu zycze!!!!!!
mh-spóznione ale szczere zyczenia dla aniki-100lat!!!!!!!!!!!!wszystkiego co najlepsze.
dowikla-to ci m niespodzianke zrobil-super
ania-udanego wypadu na basen-zazdroszcze wam, sama by wskoczyła do basenu i wygrzewałabym sie w słoncu;-)
iwicik-jak u mnie jest pogoda to i u ciebiesuper ze sie wkacu ładnie zrobilo.
ale mi smaka zrobiłas na lody z automatu
natalineczka-no to czarus dał ci ładne zajecie na caly dzien.;-)
kakusia-zdrowa dla natalki!!!!
Lidka dziękuję i dla Mikołajka również życzę zdrówka i żeby gorączka szybko przeszła. U nas jest o tyle gorsza sprawa że mała trzydniówkę już przechodziła więc musieliśmy ja wykluczyć
kurcze, namioty mozna rozbic niedaleko
my mamy dwupokojowe mieszkanko jakies 45 m:-(
mam nadzieje ze niedlugo sie doczekam tego domku
o prosze a mowia ze przyrost sie zmniejsza
gratulacje
witam sie popoludniowo autko juz wysprzatane, prania poprane i wiecej nie robie
no moze jeszcze jak mnie kopnie to zmyware zapakuje ale to jak mnie kopnie
czarek z ciocia poszedl do piaskownicy, a ja sie obijam![]()
Natali mnie jak by zmywarka kopnęła to bym jej już nie ładowała

Dziękikokusia tu masz linka jak ten acidolac wygląda
Acidolac Junior, misio-tabletki, o smaku białej czekolady, 20szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Oliwka zjadła dziś truskawki az byłam w szoku,nigdy nie chciała a tu proszę sama się domagała,ale się cieszę.pyszne były te truskaweczki mniam mniam
poszalelismy na dworze,fotki nacykaliśmy a jak by mogło być inaczej![]()