reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laseczki!!!
wtam sie i ja z wami dzisiaj.jak przy sobocie mnustwo miałam zajec a to sprzatanie,pranie,gotowanie jeszce mnie czeka prasowane ale na razie sie za to nie zabieram bo mi sie nie chce;-)pogoda jest dzis super(wkącu)mam nadzieje ze wkacu lato do rzeszowa zawitalo:tak:
mikolaj dalej mi goraczkóje:-(cos mi sie zdaje ze to bedzie trzydniowka.nagorsze jest to ze takie cieplo a ja musze w domu z nim siedziec.dobrze ze m dzis z pracy wczesniej wrucil to wzia alanka na spacer a ja z mikusiem w domu zostalam.
a jesli mowa o truskawkach to ja własnie przd chwlka zjadłam cała miseczke truskawek ze smietanka:-ppyszne były.

milego weekendu zycze!!!!!!

mh-spóznione ale szczere zyczenia dla aniki-100lat!!!!!!!!!!!!wszystkiego co najlepsze.

dowikla-to ci m niespodzianke zrobil-super:tak:

ania-udanego wypadu na basen-zazdroszcze wam, sama by wskoczyła do basenu i wygrzewałabym sie w słoncu;-)

iwicik-jak u mnie jest pogoda to i u ciebie:tak:super ze sie wkacu ładnie zrobilo.
ale mi smaka zrobiłas na lody z automatu:-p

natalineczka-no to czarus dał ci ładne zajecie na caly dzien.:tak:;-)

kakusia-zdrowa dla natalki!!!!

Lidka dziękuję i dla Mikołajka również życzę zdrówka i żeby gorączka szybko przeszła. U nas jest o tyle gorsza sprawa że mała trzydniówkę już przechodziła więc musieliśmy ja wykluczyć

kurcze, namioty mozna rozbic niedaleko:-p
my mamy dwupokojowe mieszkanko jakies 45 m:-(
mam nadzieje ze niedlugo sie doczekam tego domku:sorry2::-D:-D:-D

o prosze a mowia ze przyrost sie zmniejsza:sorry2::-D:-D
gratulacje:tak::tak::tak:

witam sie popoludniowo autko juz wysprzatane, prania poprane i wiecej nie robie:no::no::no::no:
no moze jeszcze jak mnie kopnie to zmyware zapakuje ale to jak mnie kopnie:-D:-D
czarek z ciocia poszedl do piaskownicy, a ja sie obijam:-p

Natali mnie jak by zmywarka kopnęła to bym jej już nie ładowała:-D:-D:-D

kokusia tu masz linka jak ten acidolac wygląda
Acidolac Junior, misio-tabletki, o smaku białej czekolady, 20szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

Oliwka zjadła dziś truskawki az byłam w szoku,nigdy nie chciała a tu proszę sama się domagała,ale się cieszę.pyszne były te truskaweczki mniam mniam

poszalelismy na dworze,fotki nacykaliśmy a jak by mogło być inaczej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dzięki:tak:. Niestety ona trochę za młoda na nie. Mężowy kupił jej też acidolac ale baby i dostaje z soczkiem. Całe szczęście dostaliśmy pyszny antybiotyk i sama się o niego upomina bo już się bałam że będę ja musiała zmuszać a z tym moim osiołkiem nie jest to wcale takie proste.

reklama
No to dziewczyny widze ze szalejecie dzisiaj z truskawkami a u mnie jak na ałosc nigdzie nie było i nie kupiłam ale za to lody zaliczone:-D:-D:-D

pranie zrobione posprzatane i tylko wykapac sie i kłasc sie do łóżeczka , ale narazie to z lapkiem przed domem siedze bo maż jeszcze kosi trawke z synem a ja dogladam a ze mi sie nudziło to laptopika sobie wziełam i do was zagladam :tak::tak::tak: robie serniczka na zimno z brzoskwiniami i czekam az galaretka oziebnie ale juz bym go zjadła :-D:-D:-D ooo cholera własnie galaretka musze isc luknac:szok:

a proszę bardzo :-):-):-):-):-):-)
ale sliczne te zdjęcia, takie rodzinne, super:tak::-):-):-):-):-)
chcialabym zeby nasze takie byly, tak to m zawsze sie chowa a ja nie mam jego zdj no moze ze 2:sorry2:

witam sie rano co tu takie pustki:confused:
nikto nie ma doma:confused:
my od rana na balkoniku, sliczna pogoda wiec trza korzystac mlody zaraz do spania dzis mi zrobil niespodzianke i wstal o 6.38:sorry2: ale jak wiecie u mnie spanie nie ucieka mlody sie w pokoju bawil a mama spala:-p:-):-)

witam niedzielnie

Medea oczywiscie wysyłam tobie nawet połówke serniczka mam nadzieje ze bedzie smakował , smacznego:-):-):-)

U mnie piekna pogoda maż poszedl do kosciółka , maksiu bawi sie przed domem a ja leze bo strasznie głowa mnie boli i nie wiem z jakiej przyczyny , niby sie wyspałam a oczy mam jakies szkliste , wieczorem mamy isc do znajomych i nie wiem czy cos z tego bedzie bo jak mi nie przejdzie to nie mysle sie nawet meczyc i siedziec :-(
ale zobaczymy do wieczora jeszcze daleko

No pustki pustki bo to dzisiaj niedziela wiec wszystkie wybyły poza domek:-):-):-)

Witam sie tak na szybciutko:tak:
Dzisiaj u nas upal wiec caly czas bylismy poza domem:tak::tak::tak:
Wczorajszy grill sie udal,ale sprzatanie po nim bylo niezbyt fajne hehe:-);-)
Zastanawiam sie nad jakims wyjazdem na morze jak M juz jest ,ale slyszalam ze jest jakas epidemia czy cos po tej powodzi:no:Wie moze ktoras z Was cos na ten temat:confused:
Klaudia dzisiaj prawie wcale nie spala w dzien a Wicia spi rozwalona we wozku na dole:tak::tak::tak::tak:

AGNES
Fotki jak zwykle super:tak::tak::tak::tak:

No i ktoras pisala o serniczku:tak::tak::tak:Tez bym sobie chetnie zjadla:tak::tak::tak:I chyba sobie zrobie takiego na zimno:tak::tak::tak:

Czesc mamuski ja tak tylko na chwile przyznam sie ze was nie poczytalam.Ja sie dzis troche sforsowalam.Nic mi narazi nie ma .Juz odpoczywam ale czuje ze przedobrzylam.Cos tam posprzatama bo nie wypadalo nic totalnie nie robic A pozniej bylam na dluzszym spacerze.Teraz Oliwka jest z kolezanka na dworze w piaskownicy a ja w domu odpoczywam :-). Grzesiek byl dzis u Oliwki ,wiec Oliwka cala szczescliwa :-).Teraz juz lece i zamiezam juz prawie nic nie robic tylko to co musze przy malej zrobic :-).

reklama

Zastanawiam sie nad jakims wyjazdem na morze jak M juz jest ,ale slyszalam ze jest jakas epidemia czy cos po tej powodzi:no:Wie moze ktoras z Was cos na ten temat:confused:
Dowikluś , gdzieś słyszałam , że Bałyk powinien poradzić sobie ze spływającymi zarazkami ( słona woda) Czy Bałtyk po powodzi będzie bezpieczny? - TVN24 Lajt ale w necie pełno jest ostrzeżeń, np. tego typu : Wakacje zagrożone - powódź zatruje Bałtyk - Bałtyk, Epidemia, Fakt, Morze Bałtyckie, Powódź, Urlop, Wakacje, Wirusy, Woda, Zanieczyszczenie -Kraj – Polska, wiadomości, informacje, polityka, fakty, gospodarka- se.pl
Z jednej strony wiele "Zielonych Szkół" wyjechało nad Bałtyk, z drugiej chyba bałabym się puścić dzieci nam morze. U nas została odwolana wycieczka do Kazimierza...
Nie wiem. :sorry2: Jeśli nie będziecie się kąpać.. to może warto jechać? A jak ceny? Zeszły w dół , czy bez zmian ?:confused:

Do góry