reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hehe no to zapraszam na serniczek bo u mnie jeszcze zostało:-D:-D:-D

no i plany na wieczór sie pozmieniały bo mielismy isc na grila a okazalo sie ze to u nas terzeba było zrobic bo rodzinka sie zjechała niezapowiedziana:-D:-D:-D ale całe szczescie juz po i pozmywalam naczynia , maż juz spi:-D:-D:-D maksiu sie kąpie a ja polezałam no i mysle tez isc pod prysznic i do łóżecz:-Dka:-D:-D:-D

widac ze ciepło i kazda korzysta z pogodu bo mało was tu dzisiaj :tak::tak::tak:

Iwcik rcezywiscie wysłałas- dostałam od babci;-)jak na zawołanie;-)

Ja z Maksikiem cały dzień na spacerku:-)

teraz od tych wrażen nie potrafi zasnąć:-D

hej laseczki!!!
odrazu widac ze pogoda dopisala dzisiaj bo pustki tu straszne.
u nas tez bylo dzis pieknie,wiec od rana na dworze.byłam z cała moja rodzinka dzis u mojej mamy zapalilismy grilla i było bardzo fajnie.teraz dzieci juz spia a ja tak szybciutko na bb wskoczyłam.
spokojnej nocki zycze:-)

agnes-super zdiecia!!!!

iwicik-jak kochan głowa?
a jesli chodzi o sernik to żuc kawałek:-D:-Dmoze doleci do mnie;-):-D

dowikla-fajnie ze grill sie udał:tak:
ale sprzatania po grillu nie zazdroszcze,dla tego ja wole jezdzic w gosci na imprezy niz w domu u siebie robic;-)wygodna jestem co??????:-D;-)

hej hej hej
witam sie my dzis caly dzien na podworku
popoludniu pojechalismy do miasta na dni kamiennej gory, ostatni dzien
ale sie cieszyli akurat byla taka karuzela powolna i ze ja moglam kolo czarka kucnąc:tak:
nie chcieli z tamtat zejsc:no:
no i obowiazkowo balony z helem:sorry2:
wybrał sobie motor ze spidermanem:sorry2:
pozniej pojechalismy na lody :tak:
atrakcja bo niebieskie byly:sorry2:
ale zauwaxylam jakies plamy na nogach jutro sie okaze co to bo moze jakies obicia lub obtarcia ale moze uczulenie:sorry2:
narazie siedzi i baje oglada, pozniej do mycia i do spania
a mama na 12 na pokaz sztucznych ogni:-p
biore kamere wiec wrzuce jutro filmik;-)

niedziela mineła bardzo fajniusio.byliśmy u tesciów,poszliśmy na pól dnia na Partynice na konie,nie by ło dzis gonitw ale były skoki przez przeszkody.

super było.

spaliłam się na słońcu,plecy i dekold mam zjarane :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka jak nam padła na dworzu to spała 2h w wózku,spała by dłużej ale już ją obudziłam.

wsunęłą cały obiadek :-):-):-):-)

a teraz smacznie śpi :-):-):-):-):-):-)

mykam pomalowac sobie paznokietki :-p:-p:-p:-p

ellooo

Witam w sumie juz po weekendzie
U nas super weekendzik.W sobote pojechalam po kolezanka i jej dzieci.Wybralismy sie na basen.Bylo mega goraco bo 30st.na basenie bylysmy do 18.Pozniej szybkie zakupki a wieczorek babski.Przyjechala Agnieszka i przyszly jeszcze dwie kolzanki
Dzieci nie bardzo chcialy spac ale o 23 same padly.My siedzialysmy do 3
Rano o 10 pobudka.Dzieci wstaly wiec tzeba bylo p[odnies dupke.Kumpela wstala pierwsza i zrobila sniadanko:-)
Potem pojechalysmy na Trodel a po trodlu trafilysmy do pizzeri z dzieciaczkami :)
PO pizzy pojechalismy do Agnieszki.O 19 odwiozlam kolezanke z dziecmi po czym wrociwszy szybko dlalam Laurze kolacje i polozylam spac.Biedna byla tak zmeczona ze jak poczula posciel odrazu zasnela:-)

Dowikla fajnie maz zrobil Ci niespodzianke.Pewnie chcial sporawdzic czy spisz sama:-D:-D
MH witaj po weekendzie Pocieszajaca jest wiadomosc o naladowanych akumulatorkach
Dorota dobrze ze G odwiedzil Oliwke napewno dobrze zrobilo to obojgu.A kolezanka do rany przylozyc:tak:
Iwcik sernik mniammmm a kto zaciazyl?
Natalineczka co roku jezdezicie na te dni?

Wszystkie milo spedzily weekend.Nie zaznaczylam postow wec z pamieci pisalam:sorry2:

My juz wszyscy wykapani i zaraz mlodzi ida spac:tak::tak::tak:Posprzatalam sobie kuchnie i pomylam podlogi ale jzu nic wiecej mi sie nie chce:no:
Jak jutro pogoda dopisze to rozkladam mlodym basen bo juz dzisiaj wieczorem chcieli:tak::tak:

JUSTA
Dzieki za te linki.Troszke poczytalam i w sumie to najwieksze zagrozenie przewiduja w zatoce gdanskiej i na przelomie lipca i sierpnia:tak::tak:
W sumie woda i tak bedzie zimna wiec kapiel pewnie odpada:no:A jakei sa ceny to nie wiem bo jeszcze nie dzwonilam,chcialm sie najpierw troszke dowiedziec:tak::tak::tak:

ANKA
No to fajniusi mialas weekend:tak::tak:Wypadu na basen zazdroszcze:tak::tak::tak:
No i niedlugo u mnie tez ma byc kolo 30 stopni:tak::tak::tak:

Dowikla bo ode mnie zawsze pogoda idzie w twoja strone :tak::tak:
Agnes zapomniala wczesniej napisac: piekne zdjecia to gdzie jestes sama extra:tak: i to z Oliwka gdzie robisz poze tez fajniutkie:)
Medeuska bo dzieci jak maja duzo wrazen to potem maja problem ze snem:tak:

reklama
AGNES,JOANNA
Wszystkiego najlepszego dla Waszych mezusiow z okazji urodzin:tak::tak::tak:
Zdrowka,szczescia,pomyslnosci i spelnienia marzen:tak::tak::tak:

Do góry