reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH jeju ale fajny weekend :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: super musisz mieć fajną rozrywkową rodzinkę :tak::tak::tak::tak::tak::tak: opis super :tak::tak::tak: jak teraz ciotek nie ma to jak Nikusia na to się zapatruje ????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kokusia ja nie mam konkretnych linków do wakacji nad morzem najlepiej sobie wpisać np kwatery pobierowo i ci wyskoczy cała strona różnistych kwater :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ja też ruszyć muszę tyłek i coś ogarnąć ale jak mi się nie chce :eek::eek::eek::eek::eek::-D:-D

reklama
Witam :tak:

Helenka juz w przedszkolu, a mała spi :tak:

Natalieczka, szoda,ze przegapiłas fajerwerki :-(

Lunka, gratuluje skończonego remontu :tak:

A MNIE PLECY BOLĄ JAK NIEWIEM (sorki za cpas) co :sorry: No ale jak się chciało chodziś po skałach :-D Miałam tylko siłe, żeby pralkę puścić :eek:

No to teraz mpge opowiedzieć jak weekend wyglądał :tak:
Ruszylismy rano w czwartek, o 4.30, tak żeby dzieciaki spały :tak: o 9 bylismy już na ejscu, zjechała sie cała rodzinka :tak: Piwerwszego dnia juz były tańce i zabawy :-D u mnie rodzinnym sportem są kalambury, panie, na panów :-p kto wygrał niewiadomo :-D Następny dzień upłyna pod znakiem urodzinek mojej Niki :tak: Były, życzenia prezenty, no i pogoda się zrobiła ładniejsza :tak: dzień zakończyliśmy grillem i karaoke :-D W spbotę zrobił sie upał, z samego rana pojechalismy na skałki, jedną zaliczyłam, jakieś 10m w górę, najgożej było zjaechać na dół :szok: A moja helenka jak kozica skskała :-D A moja Niki wynoszona przez ciotki na rękach, nie miałam dziecka :-p Po południu była kolejna wycieczka na skały,a le ja juz sobie odpuściłam, gorąco było strasznie, Helenka moczyła się w misce z wodą :-p Wieczorem ognisko i śpiewy, no a w niedziele to już pakowanie zostało... Towarzystwo wypiło trzy beczki piwa :szok:ale nikt pijany nie chodził :tak:

No to tak po krótce :tak: a teraz mam tone prania i sprzątania... Om i Nikusia juz sie naspała :sorry:

Malinka, daj znać co ci kurier przywiózł ;) :p A Julaka ma przedłużony weekend ;P
super swietny weekend
az wam zazdroszcze:tak:
u nas tez kalambury obowiazkowo jak sie rodzinka zjezdza:tak::-D
Witajcie poniedziałkowo. Kurcze poginęły mi zaznaczane posty więc jak kogoś pominęłam to sorki ale starość nie radość.
Agnes fotki super. Fajny masz kolor na włoskach.
Natali szkoda że przegapiłaś fajerwerki ale rok szybko zleci i będziesz mogła sobie pooglądać.
MH super że weekend udany.
Lunka czekamy na fotki efektów Twojej ciężkiej pracy.
Malinko a czy mogłabyś rzucić linkami jakiś fajnych miejsc na wakacje? Może uda mi się w tym roku tego mojego uparciucha na jakieś wakacje namówić bo ile można siedzieć w domu, nawet jak mieszka się na wsi?

Widzę że większość ma za sobą bardzo udany weekend. My niestety musieliśmy odwołać grilla ze względu na Natalkę. Całe szczęście już jest drugą dobę bez gorączki. Wczoraj nawet na chwilkę ją wieczorem wypuściłam na dwór bo tak mi jęczała że Lala się bawi a ona siedzi w domu żer aż mi się szkoda zrobiło.
Moja siostra przywiozła wczoraj dziewczynkom kolejne zabawki na dzień dziecka i już teraz dostała kategoryczny zakaz bo ja się niedługo ruszyć nie będę w domu mogła. Teraz pobrała patyczki i będzie im buty kupować
A w ogóle to narwały mi wczoraj z mamą dwie michy truskawek i wszystko fajnie tylko zapomniały zabrać
szkoda ze mala goraczkowala a co to bylo:confused: trzydniowka jakas:confused:
a z zabawkami to tak jest niestety u mniw tez juz sie ruszyc nie mozna:sorry2:
dobrze ze sie cieplo zrobilo to czesc na balkon wynioslam :tak:

lunka plamy zniknely zostaly tylko siniaki:-D:-D:-D:-D:-D

witam sie niewyspana, oczy na zapalkach a do tego podejrzewam ze mlody dzis nie bedzie w dzien spal:sorry2:
w nocy obudzilo mnie wielkie bulgotanie jak by sie woda lala, ja patrze a mlody siedzi na podlodze i kupe robi, wzielam go przebralam, co prawda tylko malutka smuzke puscil ale zeby sie nie odpazyl, za chwile znow, sruuuuuuuuu, znow smuzka dopieo nastepnym razem jakas kupa mu wyszla, troche rzadka ale lepiej niz wcale, no i w koncu zasnal a ja juz rozbudzona spac nie moglam do 4,20:dry:

u nas od rana chmury ale widze ze sie rozstepuja i niebieskie niebo wychodzi wiec ladna pogoda, i tak jest 21* wiec super:tak::tak::tak:

Juhu wychodzi u mnie słonko :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale się cieszę :-D:-D:-D:-D:-Dzaraz pranie nastawiam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MH u nas tak było czasami latem najechało się ciotek cioteczek dziecko rozbujały a potem dupki w auto a ty matka bujaj :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Natali a co CZarkowi było że tak się z kupką męczył?????zjadł coś nie tak?????????
Moje dziecię zasypia trzeba jakąś zupinkę nastawić:eek:

hej mamuski!!!
witajcie w ten piekny,sloneczny i upalny dzien:-)jak ja kocham taka pogode dla mnie 30*to jest taka teperatura jaka lubie;-)
moje dzieci juz spia ale jak wstana to zmykamy na pole,zastanawiam sie czy już im basen rozlorzyc(jak myslicie?)na obiad dzis robie ryż z truskawkami-strasznie mam na to ochote:tak:mam juz posprzatane,pranie sie kreci a ja sie obijam i kawke popijam:-):-)

miłego dnia:happy2:

mh-swietny weekend,musisz miec super rodzinke:tak:

natalineczka-jak tam czarus?plamki dalej ma?

malinka-daj znac co ci kurier przywiuzł.

kakusia-fajnie ze natalka juz nie goraczkoje i ze sie lepiej czuje.

Witam z ranca
My juz po sniadanku i mlodym wlaczylam bajki:tak::tak:Dominik w szkole wiec jest spokoj;-):-)
U nas tez od rana padalo i jakby sie troszke ochlodzilo:no:
NO ale niby od jutra znowu ma byc cieplusio:tak::tak:

MH
To super mieliscie weekend:tak:

MALINUS
Wspolczuje rannej wyprawy:no::no::no::no:
Koniecznie daj znac jak kurier przywiezie wozio i niespodzianke dla Ciebie:tak::tak::tak:

KOKUSIA
Super ze mala juz nie goraczkuje:tak::tak::tak:Bo rzeczywiscie siedzenie w domu jak jest taka pogoda jest straszne:no::no::no:No a z goraczka w zadnym wypadku nie wolno wychodzic na slonce:no::no::no:

super swietny weekend
az wam zazdroszcze:tak:
u nas tez kalambury obowiazkowo jak sie rodzinka zjezdza:tak::-D

szkoda ze mala goraczkowala a co to bylo:confused: trzydniowka jakas:confused:
a z zabawkami to tak jest niestety u mniw tez juz sie ruszyc nie mozna:sorry2:
dobrze ze sie cieplo zrobilo to czesc na balkon wynioslam :tak:

lunka plamy zniknely zostaly tylko siniaki:-D:-D:-D:-D:-D

witam sie niewyspana, oczy na zapalkach a do tego podejrzewam ze mlody dzis nie bedzie w dzien spal:sorry2:
w nocy obudzilo mnie wielkie bulgotanie jak by sie woda lala, ja patrze a mlody siedzi na podlodze i kupe robi, wzielam go przebralam, co prawda tylko malutka smuzke puscil ale zeby sie nie odpazyl, za chwile znow, sruuuuuuuuu, znow smuzka dopieo nastepnym razem jakas kupa mu wyszla, troche rzadka ale lepiej niz wcale, no i w koncu zasnal a ja juz rozbudzona spac nie moglam do 4,20:dry:

u nas od rana chmury ale widze ze sie rozstepuja i niebieskie niebo wychodzi wiec ladna pogoda, i tak jest 21* wiec super:tak::tak::tak:

Natali trzydniówka to na pewno nie była bo już ja przechodziła a na gorączkę dopiero antybiotyk pomógł. Ja obstawiam gardło bo przy badaniu było zaczerwienione a w sobotę ewidentnie coś jej w tej buźce przeszkadzało bo cały czas tam łapki pchała

A Czarusiowi czyżby lody ze smerfa zaszkodziły?

hej mamuski!!!
witajcie w ten piekny,sloneczny i upalny dzien:-)jak ja kocham taka pogode dla mnie 30*to jest taka teperatura jaka lubie;-)
moje dzieci juz spia ale jak wstana to zmykamy na pole,zastanawiam sie czy już im basen rozlorzyc(jak myslicie?)na obiad dzis robie ryż z truskawkami-strasznie mam na to ochote:tak:mam juz posprzatane,pranie sie kreci a ja sie obijam i kawke popijam:-):-)

miłego dnia:happy2:

mh-swietny weekend,musisz miec super rodzinke:tak:

natalineczka-jak tam czarus?plamki dalej ma?

malinka-daj znac co ci kurier przywiuzł.

kakusia-fajnie ze natalka juz nie goraczkoje i ze sie lepiej czuje.

Lidka ja bym się wstrzymała bo u nas mimo że ciepło to jednak czasem taki chłodny wiatr powiewa i on może być zdradliwy

Witam kochane poweekendowo poniedziałkowo z mega ulewą za oknem :szok:

Justych helouuuu kochana :happy2:jakieś plany wakacyjne czytaj masz gdzie upchnąć na trochę dzieciaki ???:-p
a u nas zapowiadają tygodniowe upały 0d 25-32 C :szok::szok: i burze.:eek:

Taaa.... właśnie zwolniłam jedną szafkę.:cool2:
Mam ciocię w Szczecinie. Za porozumieniem wujka P. właśnie wysłałam całą trójkę kurierem na Szczecin.:-D:-D:-D:-D Cóż ,dodatkowa trójka dla cioci na pewno nie zrobi dużego wrażenia:-p:-D:-D;-) a i ciocia ucieszy się z pomocy starszaków. :-)
.
Kapi ten tydzień siedzi w domu, połowa jego klasy wyjechała na "Zieloną Szkołę" a z resztą klasy nie było co zrobić.:eek: Poza tym i tak do końca roku szkolnego 2 tyg. zostało.:dry:
Ł. też w domu przesiaduje, bo na zmiany wszedł. :growl:
Także urlopujemy , urlopujemy... w domu.:elvis:
Reperujemy zależały sprzęt - rowery. I spacerujemy dużo. :blink:

Czy ktoś wie co u As?:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
No i jestem. A prosiłam o kopniaka? Kurcze, ulewa nas złapała, troszkę przesiedziałyśmy u znajomej w sklepiku, ale jak zaczelo grzmieć, to biegiem do domku, jednak...

A pranie sie zrobiło i gdzie ja to teraz rozwieszę? Tak sobei mysle, rozłoże ramiona i zrobie helikopter, hehe.

Jesli o remoncik chodzi, no to wyszło tak
1 i 2 -salon
2 i 3 -przedpokój
3 i 4 małej pokoik

Kuchni nie fotografuje, no bo tylko kolor sie zmienił

Załączniki

• DSC01984.jpg
    DSC01984.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC01985.jpg
    DSC01985.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 43