reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
AGNES,JOANNA
Wszystkiego najlepszego dla Waszych mezusiow z okazji urodzin:tak::tak::tak:
Zdrowka,szczescia,pomyslnosci i spelnienia marzen:tak::tak::tak:
dołączam się dożyczeń:tak::tak:
sto lat!!!

aniu u nas te dni sa co roku w tamtym bylismy cala rodzina i wlasnie na koncercie i pokazach fajerwerkow i stwierdzilismy ze juz zadnego nie opuscimy:tak::tak:
pokazu oczywiscie:-p;-)

dzis na balkonie troche mi lewa reke spieklo a prawa prawie nie opalona:sorry2:
i dekolcik tez mnie swedzi:-p
a nawet sie na sile nie opalalam:no:

witajcie poweekendowo

dzieci spia,p na nocce,ja wlasnie oplacam rachunki:dry:

pogoda piekna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
w koncu lato!!!!!!!!!!!!
weekend pracowity-wczoraj udalo mi sie skosic trawe,jakos szybko obeschla na szczecsie
Paulina wrocila juz po 18:szok::szok::szok::szok: amieli byc o 21,ale na szczescie calo i zdrowo wszyscy wrocili do domu:tak::tak::tak::tak::tak:
zadowolona z wycieczki
Weronika nie odstapuje jej na krok:-D

ja za to dzis zrobilam 3 paranai i jutro kolejne:tak::tak::tak::tak:
po poludniu skoczylam z dziewczynami do mamy ,pozniej jeszcze do tesciow podjecahlsymy
rowerkami oczywiscie:tak::tak::tak::tak:

jutro od rana planuje duze porzadki-mycie okien,trzeoanie dywanow itd itd,mam nadzieje ze pogoda utrzyma sie do wieczora:tak::tak::tak::tak::tak:

ide poczytac

hej witam i ja

od rana swiruje z praniem na dwie pralki bo takie piekne slonce wkoncu u mnie zawitało ze az grzech nie wziąść sie za pranie bo przez tydzien nic nie pralam bo nie było gdzie suszyć:-D:-D:-D posciel nawet poprzebierałam w chałupie wszystkie okna pootwierałam a niech sie chałupka wietrzy po tych deszczach:-D:-D:-D

-D

no wlasnie moje dzieco wrocilo z wycieczki i dopiro sie pogoda zrobila:wściekła/y::wściekła/y:

Witam z ranca
Ja jestem mega niewyspana:no::no:M postanowil zrobic nam niespodzianke i przylecial dzisiaj w nocy zamiast w pozniedzialek:szok::szok::szok:Mlode marudza bo tez sie nie wyspaly:no:
Pogoda cudna,wiec pewnie wiekszosc dnia spedzimy na dworze a na wieczor moze uda sie zrocic grilla:tak::tak::tak:

to super niespodzianka!!!!!!!!!!

s

juz jestem spowrotem
kuplam w miescie truskawki po 7 zł, i glupia matka dala synkowi:sorry2:
a synek wszystko zwrócił z powrotem jakies 7 km dalej:sorry2:
zygnął raz a porządnie bo on caly ozygany fotelik fotele w samochodzie nawet moj:sorry2:
wiec mnie dzis wielkie sprzatanie czeka:dry:
w aucie zostawilam okna pootwierane bo smierdzi ze szok

matka dalas dziecku nieumyte truskawki??????????
i sie dziwisz ze wymiotowal?:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dziewczyny powiedzcie mi czy przy takiej pogodzie jak teraz jest to duży błąd zrobię jak wypuszczę Natalkę na chwilkę do sadu? Niestety musieliśmy wdrożyć antybiotyk bo znowu temperatura zaczęła jej rosnąc do prawie 40 stopni. Jak spała zajrzałam jej do ząbków i to na pewno nie one bo nic tam nowego nie widać, nawet nie ma zaczerwienionego. A te co widziała pediatra to trójki które już dawno przestały jej dokuczać.

ja bym niewypuszczala na dwor z taka goraczka,no chyba ze nie masz innego wyjscia
moze to jednak gardlo?

Witam Was Kochane :-D ja tylko na moment bo u mamy jestem po resztę rzeczy przyjechałam :tak: mieszka się na razie ok, trzeba się przyzwyczaić ;-) ale to z czasem, Kuba z M to im obojętnie gdzie byle by spanie i jedzenie było hehe jak to faceci :-D:-D:-D nie wiem kiedy neta będę mieć, trudno powiedzieć. Nawet wifi nie mogę złapać ani nic :-( ale obiecuję że jak tylko będę mieć to od razu walę tutaj :tak: słoneczko pięknie dzisiaj daje czadu :-D ale niestety od poniedziałku znowu opady :dry: miłego dnia i do usłyszenia :tak::-)

super!
wracaj do nas szybko1

a proszę bardzo :-):-):-):-):-):-)

piekne fotki

Witam sie tak na szybciutko:tak:
Dzisiaj u nas upal wiec caly czas bylismy poza domem:tak::tak::tak:
Wczorajszy grill sie udal,ale sprzatanie po nim bylo niezbyt fajne hehe:-);-)
Zastanawiam sie nad jakims wyjazdem na morze jak M juz jest ,ale slyszalam ze jest jakas epidemia czy cos po tej powodzi:no:Wie moze ktoras z Was cos na ten temat:confused:
Klaudia dzisiaj prawie wcale nie spala w dzien a Wicia spi rozwalona we wozku na dole:tak::tak::tak::tak:
]

my wyjezdzamy ale pewnie kapac sie nie bedziemy jak bedzie zimna woda

no i nawet slowa do mnie nie napisalas:dry:
nie zalao \Ci piwnicy po tej burzy?

h
ale zauwaxylam jakies plamy na nogach jutro sie okaze co to bo moze jakies obicia lub obtarcia ale moze uczulenie:sorry2:
narazie siedzi i baje oglada, pozniej do mycia i do spania
a mama na 12 na pokaz sztucznych ogni:-p
biore kamere wiec wrzuce jutro filmik;-)

a moze komary go pogryzly?bo nawet w dzien gryza:wściekła/y:
albo od slonca

ellooo

Witam w sumie juz po weekendzie
U nas super weekendzik.W sobote pojechalam po kolezanka i jej dzieci.Wybralismy sie na basen.Bylo mega goraco bo 30st.na basenie bylysmy do 18.Pozniej szybkie zakupki a wieczorek babski.Przyjechala Agnieszka i przyszly jeszcze dwie kolzanki
Dzieci nie bardzo chcialy spac ale o 23 same padly.My siedzialysmy do 3
Rano o 10 pobudka.Dzieci wstaly wiec tzeba bylo p[odnies dupke.Kumpela wstala pierwsza i zrobila sniadanko:-)
Potem pojechalysmy na Trodel a po trodlu trafilysmy do pizzeri z dzieciaczkami :)
PO pizzy pojechalismy do Agnieszki.O 19 odwiozlam kolezanke z dziecmi po czym wrociwszy szybko dlalam Laurze kolacje i polozylam spac.Biedna byla tak zmeczona ze jak poczula posciel odrazu zasnela:-):

to pal niezly macie
zazdroszcze1
twgo basenu ytez

AGNES,JOANNA
Wszystkiego najlepszego dla Waszych mezusiow z okazji urodzin:tak::tak::tak:
Zdrowka,szczescia,pomyslnosci i spelnienia marzen:tak::tak::tak:

dolaczam sie do zyczen

cos mi sie strona bankowa zawiesila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

matka dalas dziecku nieumyte truskawki??????????
i sie dziwisz ze wymiotowal?:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

a moze komary go pogryzly?bo nawet w dzien gryza:wściekła/y:
albo od slonca
zawsze dawalam prosto z koszyka i nigdy mu ani m nic nie bylo:no::no::no:
kiedys musi byc ten pierwszy raz:dry::dry:
a to nie wyglada mi na komary bo to plamy byly a nie takie no jak od komarów:-p(mam nadzieje ze rozumiecie)
zreszta komary mnie tez bardzo lubia wiec i ja bym byla pogryziona;-)

jestem juz spowrotem
zla, wsciekla itd:wściekła/y:
pojechalysmy z mama na ten pokaz bylysmy za 23,45 i co:confused::confused:
dupa blada juz prawie pustki jak ta lala, smierdzi wszedzie prochem pewnie wczesniej byly, a program imprezy cztery razy czytalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i to na kilku str:wściekła/y::wściekła/y:

Hej dziewczyny
Witam po chyba tygodniowej przerwie. Remont skończony, ja padnieta. Na dodatek zachciało mi się mała oduczać pampka w nocy, tak więc budzik co 2h i wstawac ja wysadzać. A i tak zlała się 2 razy, wiec przebieranko, ech... Na dodatek skubana ma la nie chce siadac na nocnik, wygina isę i płacze, że chce spac, u Was tez tak było? Mam nadzieję ze w końcu zajarzy...

Jestem mega niewyspana, obolała już mniej, hehe. Pogoda za to bajeczna i zaraz się szykuje na zakupy, może zdążę zanim mała wstanie, później obiad , spacer -życie codzienne. A tak mi się nie chce. No i rachunki, kurcze, przez ten remont całkiem o nich zapomniałam, zaraz popłacę, internet pójdę zapłacić do ajencji.

No niech mi ktos kopa na rozpęd da, plisssss

EDIT: kopa nie dostałam, no i się zasiedziałąm. Tak wiec musze poczekac aż młoda wstanei i pódziemy razem. No to może kawka i śniadanko...

Ostatnia edycja:
Witam kochane poweekendowo poniedziałkowo z mega ulewą za oknem :szok:
Ubrałam moje dzieci do szkoły Antoszkę w wózek i idziemy a tu jak nie lunie deszczem to!!!!!!!!!!! doszłam do biedronki bo mus już był w lodówce nic prócz światła :confused: i Adam biegiem do szkoły bo on w deszczówce a ja z Julinką i Toniśkiem do domu bo Julka mokra do majtek :eek:zadzwoniłam do szkoły że Julka ma dziś musowo wolne :confused: i siedzimy w domku :tak::tak::tak::tak:
Czekam na kuriera bo już wózek Antka powinien przyjść bo pani dzwon iła w środę że wysłany :confused: a i Pietruszka zamówił dla mnie jakąś niespodziankę więc czekam na kuriera :tak::tak::tak::tak:
po wczorajszych upałach ani śladu ale gdyby nie ten deszcz to by było super bo na termometrze jest 20 * a jak dla mnie to bajka :-D
dostałam @ więc moczu do badania dziś nie dałam :confused:
MH super że weekend udany opiłaś roczek Niki ????:-p
Anabubka a nie przeginasz ty z tymi porządkami bo potem ręką nie ruszysz :tak: to widzę że się siostrzyczki za soba stęskniły :happy2:
Anka ale upalny weekened:szok: ja upałów nie cierpie dla mnie 23-25 * i słoneczko to już świat :-):-):-)
Natalineczka a może małego posypało po tych lodach co??????????? niebieskie bóg wie czym barwione:confused:
Dowikluś ale wam mąż zrobił niespodziankę super :tak::tak::tak::tak::tak:kochana sinice co roku są w okolicach gdańska sopotu i świnoujścia dźwiżyna a wybrzeże rewalskie , dziwnów zawsze jakoś obrąnną ręką obchodzi :tak::tak::tak::tak:więc zapraszam do Pobierowa może do madziuli albo mojej mamuśki :-D
moja mama zawsze dużo gości z wielkopolski i potem zaciąga typu tej :-D:-D:-D:-D ceny kochane różne zależne od standartu ale tak od 120 zł za pokój 4 os z wspólna łazienką do 200 żł z osobistą łazienką np w domku piszę tu o kwaterach a nie o hotelach :tak::tak::tak::tak:
Iwcik jak głowa???? a ten sernik zabiję jak to czytałąm to mi ślinka na klawiaturę ciekła :eek::cool2:
Justych helouuuu kochana :happy2:jakieś plany wakacyjne czytaj masz gdzie upchnąć na trochę dzieciaki ???:-p
Agnes ty laseczko :szok: jak ty świetnie wyglądasz :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
AGNES JOASIU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA WASZYCH POŁÓWEK CO BY WAS KOCHALI ROZPIESZCZALI ZDROWI BYLI I KASY W WORKACH PRZYNOSILI MALINKA Z RODZINKĄ :happy2:
Lunka wróciłaś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D WITAJ KOCHANA JAK JA KOCHAM TWOJE POSTY :-D:-D:-D
Mam dzis wolny dzień :tak::tak::tak::tak::tak: idę na 17 do Julci na zebranie będę wiedziała jaką ją pani będzie uczyła bo to ona organizuje zebranie jakie książki co do wyprawki potrzebne itp :tak::tak::tak:
mam prasowania tyle że ze 3 godziny zejdzie ale coś dziś zacznę tylko bo całości to mi się nie chce robić :sorry:

Witam :tak:

Helenka juz w przedszkolu, a mała spi :tak:

Natalieczka, szoda,ze przegapiłas fajerwerki :-(

Lunka, gratuluje skończonego remontu :tak:

A MNIE PLECY BOLĄ JAK NIEWIEM (sorki za cpas) co :sorry: No ale jak się chciało chodziś po skałach :-D Miałam tylko siłe, żeby pralkę puścić :eek:

No to teraz mpge opowiedzieć jak weekend wyglądał :tak:
Ruszylismy rano w czwartek, o 4.30, tak żeby dzieciaki spały :tak: o 9 bylismy już na ejscu, zjechała sie cała rodzinka :tak: Piwerwszego dnia juz były tańce i zabawy :-D u mnie rodzinnym sportem są kalambury, panie, na panów :-p kto wygrał niewiadomo :-D Następny dzień upłyna pod znakiem urodzinek mojej Niki :tak: Były, życzenia prezenty, no i pogoda się zrobiła ładniejsza :tak: dzień zakończyliśmy grillem i karaoke :-D W spbotę zrobił sie upał, z samego rana pojechalismy na skałki, jedną zaliczyłam, jakieś 10m w górę, najgożej było zjaechać na dół :szok: A moja helenka jak kozica skskała :-D A moja Niki wynoszona przez ciotki na rękach, nie miałam dziecka :-p Po południu była kolejna wycieczka na skały,a le ja juz sobie odpuściłam, gorąco było strasznie, Helenka moczyła się w misce z wodą :-p Wieczorem ognisko i śpiewy, no a w niedziele to już pakowanie zostało... Towarzystwo wypiło trzy beczki piwa :szok:ale nikt pijany nie chodził :tak:

No to tak po krótce :tak: a teraz mam tone prania i sprzątania... Om i Nikusia juz sie naspała :sorry:

Malinka, daj znać co ci kurier przywiózł ;) :p A Julaka ma przedłużony weekend ;P

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie poniedziałkowo. Kurcze poginęły mi zaznaczane posty więc jak kogoś pominęłam to sorki ale starość nie radość.
Agnes fotki super. Fajny masz kolor na włoskach.
Natali szkoda że przegapiłaś fajerwerki ale rok szybko zleci i będziesz mogła sobie pooglądać.
MH super że weekend udany.
Lunka czekamy na fotki efektów Twojej ciężkiej pracy.
Malinko a czy mogłabyś rzucić linkami jakiś fajnych miejsc na wakacje? Może uda mi się w tym roku tego mojego uparciucha na jakieś wakacje namówić bo ile można siedzieć w domu, nawet jak mieszka się na wsi?

Widzę że większość ma za sobą bardzo udany weekend. My niestety musieliśmy odwołać grilla ze względu na Natalkę. Całe szczęście już jest drugą dobę bez gorączki. Wczoraj nawet na chwilkę ją wieczorem wypuściłam na dwór bo tak mi jęczała że Lala się bawi a ona siedzi w domu żer aż mi się szkoda zrobiło.
Moja siostra przywiozła wczoraj dziewczynkom kolejne zabawki na dzień dziecka i już teraz dostała kategoryczny zakaz bo ja się niedługo ruszyć nie będę w domu mogła. Teraz pobrała patyczki i będzie im buty kupować
A w ogóle to narwały mi wczoraj z mamą dwie michy truskawek i wszystko fajnie tylko zapomniały zabrać

Do góry