Mama Helenki
i Aniki :D
Lunka, zdolna kobitka z ciebie
Podoba mi się bardzo 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wydaje mi sie ze moze to od słońca, albo na zęby bo ostatnio bardzo marudny i sie sliniJuhu wychodzi u mnie słonko
ale się cieszęzaraz pranie nastawiam
MH u nas tak było czasami latem najechało się ciotek cioteczek dziecko rozbujały a potem dupki w auto a ty matka bujaj
Natali a co CZarkowi było że tak się z kupką męczył?????zjadł coś nie tak?????????
Moje dziecię zasypia trzeba jakąś zupinkę nastawić![]()
po plamkach zostały siniakihej mamuski!!!
witajcie w ten piekny,sloneczny i upalny dzien:-)jak ja kocham taka pogode dla mnie 30*to jest taka teperatura jaka lubie;-)
moje dzieci juz spia ale jak wstana to zmykamy na pole,zastanawiam sie czy już im basen rozlorzyc(jak myslicie?)na obiad dzis robie ryż z truskawkami-strasznie mam na to ochotemam juz posprzatane,pranie sie kreci a ja sie obijam i kawke popijam:-):-)
miłego dnia
mh-swietny weekend,musisz miec super rodzinke
natalineczka-jak tam czarus?plamki dalej ma?
malinka-daj znac co ci kurier przywiuzł.
kakusia-fajnie ze natalka juz nie goraczkoje i ze sie lepiej czuje.
ale trzydniówka to nie ospa, mozna ją mieć kilka razyNatali trzydniówka to na pewno nie była bo już ja przechodziła a na gorączkę dopiero antybiotyk pomógł. Ja obstawiam gardło bo przy badaniu było zaczerwienione a w sobotę ewidentnie coś jej w tej buźce przeszkadzało bo cały czas tam łapki pchała
ja chce zobaczyc ten helikopter plissssssssA pranie sie zrobiło i gdzie ja to teraz rozwieszę? Tak sobei mysle, rozłoże ramiona i zrobie helikopter, hehe.
Ja tez planuje rozlozyc basen jutrohej mamuski!!!
witajcie w ten piekny,sloneczny i upalny dzien:-)jak ja kocham taka pogode dla mnie 30*to jest taka teperatura jaka lubie;-)
moje dzieci juz spia ale jak wstana to zmykamy na pole,zastanawiam sie czy już im basen rozlorzyc(jak myslicie?)na obiad dzis robie ryż z truskawkami-strasznie mam na to ochotemam juz posprzatane,pranie sie kreci a ja sie obijam i kawke popijam:-):-)
miłego dnia
mh-swietny weekend,musisz miec super rodzinke
natalineczka-jak tam czarus?plamki dalej ma?
malinka-daj znac co ci kurier przywiuzł.
kakusia-fajnie ze natalka juz nie goraczkoje i ze sie lepiej czuje.
hahaha,dla mnie to akurat rano;-):-)jest po 11![]()
Ale Tobie fajniea u nas zapowiadają tygodniowe upały 0d 25-32 Ci burze.
Taaa.... właśnie zwolniłam jedną szafkę.
Mam ciocię w Szczecinie. Za porozumieniem wujka P. właśnie wysłałam całą trójkę kurierem na Szczecin.Cóż ,dodatkowa trójka dla cioci na pewno nie zrobi dużego wrażenia
;-) a i ciocia ucieszy się z pomocy starszaków. :-)
.
Kapi ten tydzień siedzi w domu, połowa jego klasy wyjechała na "Zieloną Szkołę" a z resztą klasy nie było co zrobić.Poza tym i tak do końca roku szkolnego 2 tyg. zostało.
Ł. też w domu przesiaduje, bo na zmiany wszedł.
Także urlopujemy , urlopujemy... w domu.
Reperujemy zależały sprzęt - rowery. I spacerujemy dużo.
Czy ktoś wie co u As?![]()
Zdolniacha z CiebieNo i jestem. A prosiłam o kopniaka? Kurcze, ulewa nas złapała, troszkę przesiedziałyśmy u znajomej w sklepiku, ale jak zaczelo grzmieć, to biegiem do domku, jednak...
A pranie sie zrobiło i gdzie ja to teraz rozwieszę? Tak sobei mysle, rozłoże ramiona i zrobie helikopter, hehe.
Jesli o remoncik chodzi, no to wyszło tak
1 i 2 -salon
2 i 3 -przedpokój
3 i 4 małej pokoik
Kuchni nie fotografuje, no bo tylko kolor sie zmienił
Oszczedzaj sie Kochana ,oszczedzajCzesc dziewczyny .Oliwka spi od jakis 40 minut,wiec ja korzystam i zagladam :-).Kolezanka poszla na 4 godziny do swojej pracy dorywczej -opiekuje sie takimi chlopcami.Ja od jakis 2 godzin bardziej odczuwam jajniki i macice.Boli raz bardziej a raz mniej .Staram sie lezec jak najwiecej bo nie wiem czy to bole to dobry czy zly znak.Bo moze sie wszystko rozrasta i jest okAle poki nie plamie to nie panikuje :-).Lece was poczytac troche.
No i jestem. A prosiłam o kopniaka? Kurcze, ulewa nas złapała, troszkę przesiedziałyśmy u znajomej w sklepiku, ale jak zaczelo grzmieć, to biegiem do domku, jednak...
A pranie sie zrobiło i gdzie ja to teraz rozwieszę? Tak sobei mysle, rozłoże ramiona i zrobie helikopter, hehe.
Jesli o remoncik chodzi, no to wyszło tak
1 i 2 -salon
2 i 3 -przedpokój
3 i 4 małej pokoik
Kuchni nie fotografuje, no bo tylko kolor sie zmienił
ale trzydniówka to nie ospa, mozna ją mieć kilka razy![]()
Czesc dziewczyny .Oliwka spi od jakis 40 minut,wiec ja korzystam i zagladam :-).Kolezanka poszla na 4 godziny do swojej pracy dorywczej -opiekuje sie takimi chlopcami.Ja od jakis 2 godzin bardziej odczuwam jajniki i macice.Boli raz bardziej a raz mniej .Staram sie lezec jak najwiecej bo nie wiem czy to bole to dobry czy zly znak.Bo moze sie wszystko rozrasta i jest okAle poki nie plamie to nie panikuje :-).Lece was poczytac troche.
hej. jade wlasnie pierwszy raz z małym na basen. trzymajcie kciuki:-)