reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Aga ja tez juz odliczam do wakacji
mam zainstalowane emotikony i co dalej ? jak mam je wstawic na BB?

Aga wyruszamy 25 lipca z Dover promu jeszcze nie rezerwowalismy wy chyba tez w tym czasie jedziecie
Dziekuje badylinka juz działa

Fleur my jedziemy 29 lipca w czwartek i prom mamy rano około 10 :) W piątek rano powinniśmy być na miejscu,troszkę się prześpimy i będziemy się urlopować:))
To podobnie jak i my nie wiem czy zauwazyłas jesli chodzi o cene promu to wydaje mi sie ,ze jest wyzsza cwaniaki sie tez juz chyba schytrzyli bo pamietam w zeszłym roku płacilismy okolo 80F a teraz jak patrzyłam okolo 140 F

reklama
To podobnie jak i my nie wiem czy zauwazyłas jesli chodzi o cene promu to wydaje mi sie ,ze jest wyzsza cwaniaki sie tez juz chyba schytrzyli bo pamietam w zeszłym roku płacilismy okolo 80F a teraz jak patrzyłam okolo 140 F

to dużo płacicie :szok:
na nasze auto na 29 lipca na 10 rano wyszło 60 funtów w obie strony :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry