reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Was późna nocką

Przepraszam, ale nawet nie mam teraz czasu na nadrabianie ale wcześniej podczytałam, że nasze dziewczynki miały wysoka betkę, GRATULUJĘ !!!!!!

A u mnie, o cóż.... jakieś plamienia sa w chwili obecnej, a jutro juz pewnie rozkręci się moja @ Ale mimo wszystko, ten spóźniajacy sie @ musi mieć jakis powód, jak mi sie skończy pewnie czeka mnie wizyta u ginki innego wyjścia nie ma.... Odczuwam straszne bóle, tak jakby jajniki, kłucie, ale to takie przeszywające... ja nie mam pojęcia co sie dzieje

Kochane, miłej nocki Wam zyczę!!!! Pewnie szybko się nie pojawie, ponieważ od jutra do pracy smigam, pewnie najwcześniej w czwartek

Pozdrawiam i wysyłam buziaki!!!

Ps. swoja drogą to świetne są te emotikonki :)))))))))))))))))))))
troszkę sie nimi pobawiłam:)))))))))))))))))))))))))))))))))

reklama
Witajcie kochane, dlugo mnie nie bylo ale zalatwialismy z moim pare waznych spraw, za troche tez sie przenosimy w inne miejsce i mamy w planach zakup chalupki:-) Nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie bo do przeprowadzki zostaly 3 miesiace ale zobaczymy, czas pokaze.... Generalnie jestem tez na etapie szukania nowej pracy ale nie wiem czy ma to sens robic teraz bo skoro sie przeprowadzamy jakies 100 km dalej przeciez nie bede az tak daleko dojezdzac....:-(
Moja rodzinka spanikowana troche z powodu powodzi...ech...ja pochodze z Gliwic ale z tego co mi mama mowila ich nie zalalo az tak bardzo.
GRATULUJE dziewczynom ktore zafasolkowaly. STRASZNIE SIE CIESZE !!!!!
Wybaczcie ale nadrabiania jest tyle ze nie jestem w stanie wszystkiego przeczytac:-D
Mam nadzieje ze nie bedziecie na mnie zle ze troche mnie tutaj nie bylo :zawstydzona/y:
Kochanie zycze Wam pieknego dzionka i lece robic obiadek. Moj w pracy ale wraca dopiero wieczorem. W TV lipa, wezme sie tez wiec za pranie i sprzatanie mieszkanka. Potem zadzwonie do rodzinki i jakos czas mi zleci :-)
Do napisania papa http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={0F5653BB-B18E-467B-906A-0756713D1537}http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={0F5653BB-B18E-467B-906A-0756713D1537}

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc kochane :)
Jak sie czujecie po drineczkach??
Ja już nie śpię od 6 :( ale taki urok jak kochany idzie do pracki a ja sie przyzwyczaiłam robić mu sniadanka rano :)
Oczywiście jestem pół przytomna tak sie meczyłam z kaszlem :( ale dzisiaj już pulam do lekarza bo nie ma żartów
emotki są świetne super sie czyta i ogląda :):)
wczoraj wyciągnęłam sobie z szafeczki moje ulubione spodenki bo u mnie już ta ciepło i co dupa nie mieszcze sie :(
wiec pozostaje mi kupienie sobie nowych takich luźniejszych ..... a teraz piję sobie kawusię :)

Ostatnia edycja:
normalnie śmiać mi się chce jak patrzę na te emotikonki:-D

he he- o to właśnie chodzi żeby było kolorowo i wesoło

ehh ja chyba wracam do łóżka, dzisiaj coś mi markowanie nie wychodzi...
wypiłam herbatkę jeżynową bo nie miałam malinowej a jeżynie blisko do maliny :p
jutro się opije mleka z miodem i masłem <3

ehhh żeby jeszcze tylko człowiek sobie tak nie wkręcał objawów to już wszystko byłoby super :(

no tak- malina i jeżyna. nawet brzmią podobnie wiem coś o wkręcaniu. wczoraj zaczęły mnie cycole boleć- oczywiście nie jak zwykle, ale "inaczej". czuję się też "inaczej". niech już będzie poniedziałek albo niedziela co zrobię testa i będzie spokój bo jeszcze trochę i...

hello szczęśliwa- tak to jest z tymi ubraniami w ciąży. nie chcą pasować. ja mam tak co roku- jakoś wyjątkowo kurczą mi się bluzki i spodnie na lato

wogóle dziewczynki
szybko dziś wstałam. już wszamałam śniadanko i piję kawkę. jak się wczoraj kładłam spać to już tylko o śniadaniu myślałam i to oczywiście też jest "inaczej w tym cyklu" bo zwykle śniadanie jadłam koło 10, bo rano nie miałam apetytu. a teraz to wszystko pochłaniam- nie patrzę co jem, a potem między zębami utyka mi jakieś kopyto

Witajcie kochane, dlugo mnie nie bylo ale zalatwialismy z moim pare waznych spraw, za troche tez sie przenosimy w inne miejsce i mamy w planach zakup chalupki:-) Nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie bo do przeprowadzki zostaly 3 miesiace ale zobaczymy, czas pokaze.... Generalnie jestem tez na etapie szukania nowej pracy ale nie wiem czy ma to sens robic teraz bo skoro sie przeprowadzamy jakies 100 km dalej przeciez nie bede az tak daleko dojezdzac....:-(
Moja rodzinka spanikowana troche z powodu powodzi...ech...ja pochodze z Gliwic ale z tego co mi mama mowila ich nie zalalo az tak bardzo.
GRATULUJE dziewczynom ktore zafasolkowaly. STRASZNIE SIE CIESZE !!!!!
Wybaczcie ale nadrabiania jest tyle ze nie jestem w stanie wszystkiego przeczytac:-D
Mam nadzieje ze nie bedziecie na mnie zle ze troche mnie tutaj nie bylo :zawstydzona/y:
Kochanie zycze Wam pieknego dzionka i lece robic obiadek. Moj w pracy ale wraca dopiero wieczorem. W TV lipa, wezme sie tez wiec za pranie i sprzatanie mieszkanka. Potem zadzwonie do rodzinki i jakos czas mi zleci :-)
Do napisania papa

aaaaaaaaa z Gliwic pochodzisz, ale fajnie!

Powodzenia z domkiem :)

Czesc kochane :)
Jak sie czujecie po drineczkach??
Ja już nie śpię od 6 :( ale taki urok jak kochany idzie do pracki a ja sie przyzwyczaiłam robić mu sniadanka rano :)
Oczywiście jestem pół przytomna tak sie meczyłam z kaszlem :( ale dzisiaj już pulam do lekarza bo nie ma żartów
emotki są świetne super sie czyta i ogląda :):)
wczoraj wyciągnęłam sobie z szafeczki moje ulubione spodenki bo u mnie już ta ciepło i co dupa nie mieszcze sie :(
wiec pozostaje mi kupienie sobie nowych takich luźniejszych ..... a teraz piję sobie kawusię :)

Ja też już nie śpię, ale zawsze rano leże troszkę w łóżku i oglądam tv
;-)

Bunia
- co dobrego miałaś na śniadanko? ... bo ja głodna jestem i wypada coś zjeść, ale nie wiem na co mam ochotę :dry:

Witam i ja ;)

Dziś wstałam wcześniej bo szafa dla Małej przyjeżdża, poza tym Panowie będą wykańczać szafki w kuchni i sypialni. Więc siedzę w domku dziś ;)

U nas słoneczko i cieplutko, czego wszystkim życzę ...

Już sobie oglądałam spodnie na allegro i może sie skuszę :)
Kurde kochana może ten cykl coś oznacza:):):)

ja już wczoraj pisałam- ZAWSZE JEST JAKIEŚ MORZE... i plaża też

tak to już u staraczek jest- zawsze coś jest "inaczej" a potem ryk, płacz i zgrzytanie zębów
mam nadzieję, że tym razem to jednak TO. w poprzednim cyklu po clo miałam dupka- po nim to od pierwszego dnia bolały cycole, miałam zawroty głowy, mdłości i cały zestaw objawów ciąży. i oczywiście jak miałam dupka, to była dupka
ale teraz cycolki zaczęły mnie dopiero wczoraj boleć, a wczoraj to już po raz 6 brałam na noc lutkę, więc to nie od niej. chyba że na @, ale oczywiście bolą "inaczej". nie z boku jak zawsze, ale tak od centrum ;-) no i wydają mi się ogromneeeeeeeeee. choć mam duży biust (dość duży) to wydaje mi się że czuję różnicę. ale przekonam się za tydzień. a może mam zwidy
lor, kpi helooł

na śniadanko zjadłam kanapki z szyneczką, serem żółtym i pomidorkiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bunia- mój cykl kiedy ie okazało ze jestem wygladał tak:
od połowy cyklu tak mnie bolały piersi ze szok ..... miałam ochote tylko na drozdzówki i na nic innego jezeli chodzi o slodkosci...
przez 3 dni tak mnie bolał kregosłup ze ledwo wstawałam myslałam sobie napewno coś mnie dopadło ( teraz wiem co - dzidzia)
i mama moja jak przyszła do mnie mówi "dziecko wygladasz inaczej nie jesteś ty w ciazy?" i jestem

reklama
Bunia - no to ja sobie tez zrobię takie kanapeczki .... no i słyszę, że Mateo się obudził i znowu koniec ciszy

aha od wczoraj prowadzę u mnie w domu akcje pt. totalne odpieluchowywanie!

Bilans za wczoraj:
1x pół nocnika pełnego siku
1x dywan i ubranie zasikane

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry