reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
uciekam na chwilę. idę psiolowi mojemu kochanemu wodę świeżą na dzisiaj dać i trochę go poczesać. muszę go czesać na raty bo tego burak nie lubi. za 20 minut będę

reklama
Czesc Kinguś :*
Cześć Sorbuś - kochana nie stresuj mi sie tak bo po dupsku Ci dam buziaczek dla Ciebie i głowa do góry to fasolka i koniec kropka .
Jol - chciałabym już takie ciążowe żeby mieć jak przyjdą upały i sie swobodnie czuć a nie że tu mnie gniecie tu uwiera i w ogóle
Bunia - a za Ciebie kochana trzymam kciukasy żeby to była fasolka:):)

Dziekuje bardzo Lorelain, moze z domkiem sie jakos uda...ech u Was ranek a u mnie juz po 16.00 :-(
Zazdroszcze ze mieszkasz w Gliwicach, ja tesknie bardzo za swoim miastem, rynkiem w letnie wieczory...Balcerkiem z ciuchami ;-) Bylam w zeszlym roku w Polsce i znowu bym chciala ale troche drogo wychodzi
Zycze Wam wszytskim jeszcze raz milego dnia i ide cos przekasic, potem wpadne jeszcze :tak:

Balcerka to akurat nie lubie:) ma być zlikwidowany ;-);-);-) ... wiesz tera to sie pobudowały galerie handlowe hehehehhe :-D:-D:-D a jak to si stało, że was aż tak daleko wywiało?

Cześć Aguś:*
U mnie pogoda piękna słoneczko super ani jednej chmurki......
a co do samopoczucia to u mnie średnio :( ale to przez to grypsko:(

Uciekam sie szykowac z piesiem i Mezus zaraz z pracy wraca...
Trzymajta kciukasy zeby nie byl za bardzo zmeczony na amory;-)

&&&&&&&&&&&&&& zapewnione ;-)

Ja dzisiaj wcześniej wstałam z nadzieją, że szybko ogarnę i przed pracą będzie chwilka na amorki a tu lipa:-(
Dzisiaj miałam jakieś bardzo zboczone sny :szok: nad ranem się przebudziłam i zjadłam pół tabliczki czekolady a przed chwilą odstwiając szklankę z kawą upuściłam ją :crazy:

No to Mati zaliczył mi juz z rana kupe w majtki
Zgadałam się z koleżanką i jedziemy dzisiaj ją odwiedzić, Mati będzie miał się z kim bawić bo ona ma synka trzy dni starszego od mojego a termin porodu z drugim chłopczykiem ma za 2 tygodnie :-D:-D

ostatni raz jak tak pojechałam do innej koleżanki, to urodzila następnego dnia rano :rofl2::-D:-D:-D

reklama
bunia, nie zauważyłam, że Ty masz jeszcze tydzień do testowania ... to jak cycuchy już bolą, to jest jeszcze lepszy znak :-):-):-) mają jeszcze dużo czasu, żeby sie rozkręcić ;-)

Szczęśliwa, jak masz ochotę na spodenki, to kupuj !!! nie żałuj sobie kochana ... potem, jak znam życie, będzie Ci co raz trudniej coś sobie kupić ... ja za każdym razem, jak idę na zakupy coś SOBIE kupić, to wracam z całą bandą ciuszków dla Zuzu ... bo są takie małe i takie słodkie, że oprzeć się nie mogę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sorbuś, super, że samopoczucie już lepsze !!!!!!

zmykam, bo się mały mój grubasek obudził :-) wpadnę popołudniu :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry