reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a macie na dzień dobry

W szpitalu położniczym lekarz pyta pielęgniarkę:
- Czyżby to te czworaczki, które dziś przyszły na świat, tak głośno płakały?
- Nie, panie doktorze, to ich ojciec!

Mąż z żoną leżą wieczorem w łóżku. Mężowi zachciało się pić, a że leżał do ściany zaczyna powoli przechodzić przez żonę. Ta sądząc, że mąż ma ochotę pobaraszkować mówi:
- Zaczekaj synek jeszcze nie śpi...
Po pewnej chwili mąż ponownie próbuje przejść and żoną, bo dalej męczy go pragnienie.
- Mówiłam ci zaczekaj, bo mały jeszcze nie śpi.
Mąż wytrzymuje jeszcze chwilę, a potem wstaje delikatnie, żeby nie przeszkadzać żonie i nie budzić dziecka.
Idzie do kuchni, odkręca kran I nic - nie ma wody. Sprawdza w czajniku, też nie ma! Pić mu się chce okropnie, wyciąga więc z lodówki szampana...
Żona słysząc huk otwieranego szampana pyta:
- Co ty tam robisz?
Na to dziecko, które jeszcze nie spało:
- Nie chciałaś mu dać, to się zastrzelił!

Małżeństwo ma ciche dni. Wieczorem mąż położył obok żony kartkę z napisem: "Obudź mnie o piątej". Rano budzi się o siódmej i spostrzega kartkę:"Wstawaj! Już piąta!"

szczęśliwa mnie cycolki od wczoraj dopiero bolą, a to 21dc był. kręgosłup też mnie jakoś boli i wogóle wszystko boli. a wczoraj jeszcze czułam się, jakbym się miała roztopić- tak mi duszno i ciepło było. pozatym strasznie mnie wysyfiło w sumie przed @ też tak miałam, ale teraz to już przesada, bo nawet na plecach mi się porobiły syfole. ech- zobaczymy co to będzie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam was dziewczynki!

troszkę poczytałam ale wszystkiego nie nadrobię wiadomo.

no więc Sorbek i wisienka super betki! ciesze się z wami! :)
bunia oby to fasoleczka był! ;))) 3mam kciuki!
mama fajnie że salonik sobie robicie na pewno bedzie ślicznie! :)

Pozdrawiam mocno
i ściskam :)

Cześć witam się z ranka

nadrobiłam tylko od tyłu zaczęłam :-D i zapamietałam najbardziej muffinki - mniam mniam

Te emotki musze zainstalować genialne są ale to mnie wieczorkiem poinstruujecie - jestem dobrej mysli ale ciut sie denerwuje przed wizyta u gina -
mam nadzieje ze ciaza była tak wczesna ze nic przez ciałko zółte nie przeniknęło i bedzie good :tak::tak::tak: - zreszta co ja pisze musi byc i już

Co tam u was kochane kiedy testujecie - niektore w was nie maja suwaczków i nie wiem kiedy kibicowac :zawstydzona/y:

Wiecie co po tym stresie co teraz przezywam( najpier kużwa myślałam ze jestem bezpłodna potem ciąża czy rzeczywiscie jest teraz te leki kurka siwa czy nie moze byc nic normalnie ehh) to se musze jakis weekend strzelić - zrobię małżykowi niespodziankę - jak nie odpoczne od tego stresu to zwariuje - schudłam juz 1 kg przez te nerwy przez dwa dni :sorry2:

Ostatnia edycja:
Witam w ten piękny dzionek :-):-):-)

Ja na nóżkach do 5.30 ... wstałam jak M wychodził do pracy i aż szkoda mi się było kłaść, taka super pogoda :tak: Zaraz mykam po prysznic i jak się tylko Zuzu obudzi, to cycek, czysta pielucha i lecimy spacerować :-)

Bunia, &&&&&&&&&&&&&, bo co jak co, ale bolące cyce dobrze wróżą :-):-):-)
u mnie przeszywający ból cyców to był pierwszy objaw ciąży :tak: oczywiście nie chciałam sobie robić nadziei, więc wmawiałam sobie, że to na @, ale nigdy wcześniej tak nie bolały !!! jak zdejmowałam stanik, to gwiazdki widziałam ;-)
Szczęśliwa, zdrówka !!!!!! a spodenki jakie kupujesz ??? cieżaróweczki już ???

Lorelain, Kpi23 ... witam :-):-):-)

a u nas dalej starankowa loteria ... ani owulki ani @ jeszcze nie było ... ale ale ... od kilku dni temp się utrzymuje na podobnym poziomie, co prawda niskim, ale może powoli przestanie świrować i te moje wykresiki zaczną mieć jakiś sens ... oby ;-)

Dziekuje bardzo Lorelain, moze z domkiem sie jakos uda...ech u Was ranek a u mnie juz po 16.00 :-(
Zazdroszcze ze mieszkasz w Gliwicach, ja tesknie bardzo za swoim miastem, rynkiem w letnie wieczory...Balcerkiem z ciuchami ;-) Bylam w zeszlym roku w Polsce i znowu bym chciala ale troche drogo wychodzi
Zycze Wam wszytskim jeszcze raz milego dnia i ide cos przekasic, potem wpadne jeszcze :tak:

Bunia mnie tez piersi bolały tylko że ja myslałam ze to od tych hormonów bo po tym estrogenie brałam luteinę - mnie bolały sutki bardzo nawet nie piersi i też mi troche urosły właśnie tylko ze ja wszystko na hormony zwalałam

joL -
zazdroszczę spacerku - chętnie bym poszła

jaewa - do miłego :-)

kinga, sorbuś, jol
sorbuś- wszystko będzie dobrze i naprawdę nie masz się czym martwić. my tu wszystkie trzymałyśmy i trzymamy kciuki, więc z taką siłą się nie igra. a ból cycolków też na tabletki zwalam, ewentualnie na @, bo zwykle gdzieś na tydzień przed zaczynały boleć.
jol- cycole bolą, ale wcale nie tak bardzo. tylko inaczej, bo zawsze z boku bolały przy pachach, a teraz od środka i od góry. jeszcze tylko tydzień- dam radę. za wcześniejsze testowanie dostanę po tyłku, więc nawet nie próbuję, bo jak mi mama zasadzi to będzie bolało

jedynie co, to muszę się nie wkręcać. jak się teraz nie uda, to razem z mamą będziemy rodzić w marcu. co prawda ja wolałabym sie jeszcze na luty załapać, ale jak sie nie ma co się lubi, to się lubi co się ma

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a u nas dalej starankowa loteria ... ani owulki ani @ jeszcze nie było ... ale ale ... od kilku dni temp się utrzymuje na podobnym poziomie, co prawda niskim, ale może powoli przestanie świrować i te moje wykresiki zaczną mieć jakiś sens ... oby ;-)
staranka na pewnoo w końcu zaowocują :tak: 3mamkciuki!

Sorbek nie denerwuj się tak :) kg schudłaś ale nie martw się bo ciąża nadrobi stracine kg ;) bedzie dobrze zobaczysz!

kinga, sorbuś, jol
sorbuś- wszystko będzie dobrze i naprawdę nie masz się czym martwić. my tu wszystkie trzymałyśmy i trzymamy kciuki, więc z taką siłą się nie igra.
jol- cycole bolą, ale wcale nie tak bardzo. tylko inaczej, bo zawsze z boku bolały przy pachach, a teraz od środka i od góry. jeszcze tylko tydzień- dam radę. za wcześniejsze testowanie dostanę po tyłku, więc nawet nie próbuję, bo jak mi mama zasadzi to będzie bolało

Bunia no nie igram nawet nie próbuję :-D
A co do testu to ja robiłam w odpowiednim terminie i tez wyszedł negatywny albo ciut póżniej zaszłam - nie ma co sie stresowac nawet jak za tydzien wyjdzie jedna kreska to trzeba powtórzyc - ale ocztywiście trzymam mocno kciuki zeby juz teraz wyszły dwie grubasne krechy

Kinga
cos ty kg sie nie martwie - ja nie ze szczuplaczków - tylko o stres mi chodzi - ja generalnie z tych co przezywaja wszystko dwa razy dłuzej i dwa razy bardziej niestety - wczoraj jak juz mi troche przeszło to sie smiałam do małzyka ze jakbym miała raka to i tak bym na niego nie umarła tylko by mnie stres zabił - taka juz jestem panikara - ale dzis juz jest ok mam dobre przeczucia musi byc dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
Kinga [/B]cos ty kg sie nie martwie - ja nie ze szczuplaczków - tylko o stres mi chodzi - ja generalnie z tych co przezywaja wszystko dwa razy dłuzej i dwa razy bardziej niestety - wczoraj jak juz mi troche przeszło to sie smiałam do małzyka ze jakbym miała raka to i tak bym na niego nie umarła tylko by mnie stres zabił - taka juz jestem panikara - ale dzis juz jest ok mam dobre przeczucia musi byc dobrze
no i pewnie że będzie okej!! zrelaksuj się :) na pewno coś wymyślisz. Życzę najlepszego.

Uciekam
obowiązki czekają
Miłego dnia koleżanki moje
pozdrawiam raz jeszcze! :)
pa

mama dziękuję Ci za te twoje smsy! ;))) :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry