reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam z rana:-) U mnie leje, szaro, a ja mam trochę spraw do pozałatwiania na mieście:hmm:
bunia, trzymam kciuki, za II kreseczki, myślę, że trochę inne objawy niż zwykle wskazują często na ciążę. Mnie przed @ zawsze bolały piersi i plecy a w zaciążonym cyklu nie, i to mi dało do myślenia:-p PS. skąd znasz tyle dobrych kawałów?:-D
jsorbek nie zamartwiaj się tak. Często się nie wie o początkowej ciąży, dziewczyny piją alkohol, czy biorą tabletki i z dzidzią jest ok. Ważne żebyś teraz o siebie dbała i wsio będzie dobrze:tak:

szczęśliwa wykuruj sie bidulko bo już cię długo meczy

Aga - u nas pogoda piękna też ale dziś raczej nie skorzystam zbytnio :(

jezynka no właśnie mam nadzieję ze to było tak wcześnie ze nic tam jeszcze nie przenikało :no:

Ostatnia edycja:
[FONT=&quot]
c045.gif

witam sie z kawka..a w zasadzie to powinnam tak sie przywitac [/FONT] [FONT=&quot]
n020.gif
[/FONT][FONT=&quot]

Domi w nocy budzil sie 4 razy z placzem tak Go piekly rece. tak wiec jestem dzis srednio wyspana...ale slonko za oknem,ja juz po sniadanku i zaraz biore sie za malowanie kuchni...
witam wszystkie i ide poczytac co tam wczoraj naskrobalyscie;-)
[/FONT]

Ostatnia edycja:
wróciłam. zmachałam się jak jasna cholerka przy tym psie. boże co za mutant musiałam mu dać kota do mamlania, bo by znowu przez chwilę na tej kosmatej dupie nie usiedział, żeby go szło poczesać choć trochę. to jedyny sposób na to, żeby pies się czymś zajął- dać mu kota. co prawda koty zbyt zadowolone nie są , ale to się wytnie i oczywiście cała w sierści byłam, to musiałam się na dworze wytrzepać. ach tan mój psio świrek kompletny. a koty nie lepsze siedem światów z nimi mam

heloł jeżynka - wiesz u mnie to teraz wszystko wydaje się inne niż w poprzednich cyklach. tak to bywa im bliżej do terminu @ a co do kawałów, to już moja słodka tajemnica bo ja taka jajcara jestem to lubię zawsze jakieś kawały wstawić

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no proszę, wstałam dziś wcześniej i miałam do nadrobienia tylko 6 stron a nie 10 :p

ciężką noc miałam dzisiaj..... przed północą położyłam się spać ale nie umiałam usnąć. Potem mnie sikanie obudziło - patrze na zegarek a tu dopiero 2 Oo Potem się jeszcze raz budziłam o 6 i po 8 bo u sąsiadów się kłócili.......
bunia - bolące cycki to fajna sprawa - też bym chciała :> U mnie podbrzusze boli i lewy jajnik. Ale pytanie czy boli czy mi się wkręca..... temp mi brzydko spadła, było 36.92 a jest równe 36.8 :(

idę zaraz do sklepu po mleko i miodek i się dokuruje jeszcze bo mnie gardło dalej boli

Aguś - kochana Ty to masztalent naprawde :):)
Sorbuś - mecze sie prawie tydzień :(
Dobra kochane uciekam :) może później zrobie sobie spacerek na miasto wiec jak coś to napisze eska do Agusi albo Mamy to wam przekaża :)
Mama - witaj i miłego malowania :)

hej wszystkim
jestem, nie wiem jak dlugo - synus sie pewnie zaraz obudzi spioch moj kochany
wczoraj zamowilam wkoncu MOJE OKULARY!
po raz 1 w zyciu bede nosic... dziwnie sie z tym czuje... heeee

co u was? jakie plany na dzis?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry