maryla86
Fanka BB :)
no to może fasolka juz jestja już wczoraj pisałam- ZAWSZE JEST JAKIEŚ MORZE...i plaża też
![]()
tak to już u staraczek jest- zawsze coś jest "inaczej" a potem ryk, płacz i zgrzytanie zębów![]()
mam nadzieję, że tym razem to jednak TO. w poprzednim cyklu po clo miałam dupka- po nim to od pierwszego dnia bolały cycole, miałam zawroty głowy, mdłości i cały zestaw objawów ciąży. i oczywiście jak miałam dupka, to była dupka![]()
ale teraz cycolki zaczęły mnie dopiero wczoraj boleć, a wczoraj to już po raz 6 brałam na noc lutkę, więc to nie od niej. chyba że na @, ale oczywiście bolą "inaczej". nie z boku jak zawsze, ale tak od centrum ;-) no i wydają mi się ogromneeeeeeeeee. choć mam duży biust (dość duży) to wydaje mi się że czuję różnicę. ale przekonam się za tydzień. a może mam zwidy
lor, kpi helooł
na śniadanko zjadłam kanapki z szyneczką, serem żółtym i pomidorkiem![]()
Cześć witam się z ranka
nadrobiłam tylko od tyłu zaczęłami zapamietałam najbardziej muffinki - mniam mniam
Te emotki musze zainstalować genialne są ale to mnie wieczorkiem poinstruujecie - jestem dobrej mysli ale ciut sie denerwuje przed wizyta u gina -
mam nadzieje ze ciaza była tak wczesna ze nic przez ciałko zółte nie przeniknęło i bedzie good- zreszta co ja pisze musi byc i już
Co tam u was kochane kiedy testujecie - niektore w was nie maja suwaczków i nie wiem kiedy kibicowac
Wiecie co po tym stresie co teraz przezywam( najpier kużwa myślałam ze jestem bezpłodna potem ciąża czy rzeczywiscie jest teraz te leki kurka siwa czy nie moze byc nic normalnie ehh) to se musze jakis weekend strzelić - zrobię małżykowi niespodziankę - jak nie odpoczne od tego stresu to zwariuje - schudłam juz 1 kg przez te nerwy przez dwa dni![]()
oj kochana teraz to ty tyć miałaś a nie chudnąć
Lepiej ? Znaczy było gorzej ??? bo ja nie doczytałam i nie wiem o co kamanHejka
Jak samopoczucie moje drogie Panie?
U mnie leje:-/
no ale jakby nie było to dobrze że lepiej
to może wpadnij do mnie co nie mówie że chcem zaraz rodzić ale chociaz żebym zaszłaNo to Mati zaliczył mi juz z rana kupe w majtki![]()
Zgadałam się z koleżanką i jedziemy dzisiaj ją odwiedzić, Mati będzie miał się z kim bawić bo ona ma synka trzy dni starszego od mojego a termin porodu z drugim chłopczykiem ma za 2 tygodnie
ostatni raz jak tak pojechałam do innej koleżanki, to urodzila następnego dnia rano
Hej kobitki ja juz po śniadanku i w trakcie picia kawki oczywiście dzis znowu rybka - tak mnie wzieło
i zapamietałam najbardziej muffinki - mniam mniam