reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja już wczoraj pisałam- ZAWSZE JEST JAKIEŚ MORZE... i plaża też

tak to już u staraczek jest- zawsze coś jest "inaczej" a potem ryk, płacz i zgrzytanie zębów
mam nadzieję, że tym razem to jednak TO. w poprzednim cyklu po clo miałam dupka- po nim to od pierwszego dnia bolały cycole, miałam zawroty głowy, mdłości i cały zestaw objawów ciąży. i oczywiście jak miałam dupka, to była dupka
ale teraz cycolki zaczęły mnie dopiero wczoraj boleć, a wczoraj to już po raz 6 brałam na noc lutkę, więc to nie od niej. chyba że na @, ale oczywiście bolą "inaczej". nie z boku jak zawsze, ale tak od centrum ;-) no i wydają mi się ogromneeeeeeeeee. choć mam duży biust (dość duży) to wydaje mi się że czuję różnicę. ale przekonam się za tydzień. a może mam zwidy
lor, kpi helooł

na śniadanko zjadłam kanapki z szyneczką, serem żółtym i pomidorkiem
no to może fasolka juz jest :) i trzymam kciuki żeby była tak mocno mocno trzmam te kciuki :)

Cześć witam się z ranka

nadrobiłam tylko od tyłu zaczęłam :-D i zapamietałam najbardziej muffinki - mniam mniam

Te emotki musze zainstalować genialne są ale to mnie wieczorkiem poinstruujecie - jestem dobrej mysli ale ciut sie denerwuje przed wizyta u gina -
mam nadzieje ze ciaza była tak wczesna ze nic przez ciałko zółte nie przeniknęło i bedzie good :tak::tak::tak: - zreszta co ja pisze musi byc i już

Co tam u was kochane kiedy testujecie - niektore w was nie maja suwaczków i nie wiem kiedy kibicowac :zawstydzona/y:

Wiecie co po tym stresie co teraz przezywam( najpier kużwa myślałam ze jestem bezpłodna potem ciąża czy rzeczywiscie jest teraz te leki kurka siwa czy nie moze byc nic normalnie ehh) to se musze jakis weekend strzelić - zrobię małżykowi niespodziankę - jak nie odpoczne od tego stresu to zwariuje - schudłam juz 1 kg przez te nerwy przez dwa dni :sorry2:

oj kochana teraz to ty tyć miałaś a nie chudnąć :):):):):):) będzie dobrze musi być zobaczysz będzie ok :)

Hejka:)
Jak samopoczucie moje drogie Panie?
U mnie leje:-/
Lepiej ? Znaczy było gorzej ??? bo ja nie doczytałam i nie wiem o co kaman :(:( a nie dam rady nadrobić :(:(:(:(
no ale jakby nie było to dobrze że lepiej :):)

No to Mati zaliczył mi juz z rana kupe w majtki
Zgadałam się z koleżanką i jedziemy dzisiaj ją odwiedzić, Mati będzie miał się z kim bawić bo ona ma synka trzy dni starszego od mojego a termin porodu z drugim chłopczykiem ma za 2 tygodnie :-D:-D

ostatni raz jak tak pojechałam do innej koleżanki, to urodzila następnego dnia rano :rofl2::-D:-D:-D

to może wpadnij do mnie co nie mówie że chcem zaraz rodzić ale chociaz żebym zaszła :):)

Hej kobitki ja juz po śniadanku i w trakcie picia kawki oczywiście dzis znowu rybka - tak mnie wzieło :) kupiłam dziś dwa testy w aptece żeby mieć na wszelki wypadek i zdecydowałam że jak w piątek @ nie przyjdzie to w sobote zrobie testa , ale raczej szanse marne bo mnie nic nie boli ani nic ani zadnych objawów nic kompletnie nic także nawet sie nie łudze tylko troche mi smutno ale dam rade

reklama
cześć badylakuuuuuuuuuuuuu nie jestem pewna, czy bolące cycki to fajna sprawa szło by się wadzić a te twoje sikanie to też pewnie na ciążę. jak wy mi tu wszystkie fasolkę wciskacie (oby skutecznie ) to ja wam też. a macie

Badylinka ;-)
marylka nie bylo gorzej,było i jest dobrze a nawet powiedziałabym świetnie :happy:
Aguś dziękuję a wiesz że to zdjęcie będzie wisiało u Wisieńki na ścianie :happy::-)Spodobało się jej więc zrobię jej prezent,wydrukuję i wyślę pocztą :tak:

i jeszcze wam trochę humoru zapodam. dzisiaj mam fazę na kawały

Twoje ubrania:
Pierwsze dziecko:
- Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę.
Drugie dziecko:
- Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da.
Trzecie dziecko:
- Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi ciuchami.

Ciuszki dziecięce:
Pierwsze dziecko:
- Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę.
Drugie dziecko:
- Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami.
Trzecie dziecko:
- A niby, czemu chłopcy nie mogą nosić różowego?

Płacz:
Pierwsze dziecko:
- Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie.
Drugie dziecko:
- Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko.
Trzecie dziecko:
- Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku.

Przewijanie:
Pierwsze dziecko:
- Zmieniasz pieluchę, co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta.
Drugie dziecko:
- Zmieniasz pieluchę, co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby.
Trzecie dziecko:
- Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan.

Twoje wyjścia:
Pierwsze dziecko:
- Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki.
Drugie dziecko:
- W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki.
Trzecie dziecko:
- Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko, jeśli pojawi się krew.

W domu:
Pierwsze dziecko:
- Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko.
Drugie dziecko:
- Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, że starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka.
Trzecie dziecko:
- Kryjesz się przed własnymi dziećmi.

Połknięcie monety:
Pierwsze dziecko:
- Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia.
Drugie dziecko:
- Czekasz aż wysra.
Trzecie dziecko:
- Odejmujesz mu z kieszonkowego.

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={0F5653BB-B18E-467B-906A-0756713D1537}
Balcerka to akurat nie lubie:) ma być zlikwidowany ;-);-);-) ... wiesz tera to sie pobudowały galerie handlowe hehehehhe :-D:-D:-D a jak to si stało, że was aż tak daleko wywiało?

Ja tez go nie lubie ale ciuchy czasami fajne byly ;-) A tak sie zlozylo ze poznalam narzeczonego jak byl na wakacjach w Gliwicach i tak sie zaczelo bo przedtem mieszkal w NZ jak przylechal.... Pojechalam za nim do NZ a ze dostal duzo lepsza prace w Australii to sie przeprowadzilismy ;-) Tesknie za znajomymi, rodzina ale juz sie przyzwyczailam...
Dziewczyny lece dokonczyc robic pieczen, moj wroci z pracy a tutaj zero obiadku :-D Wpadne potem :-)

Marylka często brak objawów oznacza dzidzię, ja tak miałam:-) gdyby nie przeczucie, to bym nigdy nie pomyślała, że to fasolka;-)
Aga, śliczne fotki:tak:
witaj mama, jak zwykle zapracowana:tak:
Szczęśliwa, oby kaszel szybko przeszedł:tak:
Uciekam na kakao:-)

reklama
buniaaaaaaaakuuuuuuuu przecież sikanie przez Aliena nie jest tak szybko gapo ^^
a to co wkleiłaś z tymi ciuchami to jeden z moich ulubionych dowcipów!! Chociaż nie wiem czy to do końca dowcip jest
co do moich "objawów" to bardziej mnie ten jajnik zaciekawił :> uhhhh niechże ten czas mija szybciej albo niech mi ktoś wyłączy mózg!!

a co do temp to przejrzałam sobie przykładowe wykresy ciążowe na FF i trochę mi się humor poprawił :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry