reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam u nas za oknem prazy :)

Gryzka czyli jednak jestem ostatnia :) wlasnie sie kreci pralka nr 5 , wieczorem zaczne prasowac

Kpi moze i Ciebie scigne z prasowaniem :)

Zdec nie oddawaj ciuszkow :) te maluszki sa na poczatku takie pozwijane ze nawe w 52 wejda :))

Milego dnia zycze i takich krotkich porodow jak Magdy M :))

reklama
witajcie

ja po porodzie wydaje wszystko co bedzie za male jakubowi,co by mi do tego mojego glupiego blond lba juz nigdy dzieci nawet na mysl nie przyszly.

athena,magda_m gratuluje Wam ,skubane wiedzialam ze tak mi zrobicie ;-)

witajcie

ja po porodzie wydaje wszystko co bedzie za male jakubowi,co by mi do tego mojego glupiego blond lba juz nigdy dzieci nawet na mysl nie przyszly.

athena,magda_m gratuluje Wam ,skubane wiedzialam ze tak mi zrobicie ;-)

Cobra spokojnie Athena chyba wczoraj rano pisała że na nic się nie zapowiada i jedzie zrobić zakupy bo pusta lodówka:tak:nawet pewnie nie myślała że wieczorem będzie miała maleństwo :tak:

ola_fasola po czym napisala ze jedzie na porodowke bo ma skurcze regularne:tak:
na serio niedlugo zostane tu sama.
jak kiedys napisze ze urodzilam to nikt mi w to nie uwierzy :D

Hej.ja dalej się trzymam w dwupaku:D
Jutro wizyta,a dzisiaj muszę pojechać po wyniki badań co wczoraj robiłam.

A mam też pytanie,jak się bierze zwolnienie do pracy na dziecko???Chodzi mi o opiekę nad dzieckiem dla meża jak ja pójdę do szpitala.

hura następne dwa bobaski:-)a ja dziś do córci na występy w przedszkolu póżniej do gina i moge rodzić oby w tym tygodniu bo pewnie da zwolnienie tylko na tydzień:crazy:

wiz no co... ;-) juz sie panicznie boje zajsc w kolejna ciaze,a jeszcze pierwszego dziecka nie urodzilam:) zbuduje nawet na gorce jezioro,byle by w nast ciazy nie byc.

reklama
cobra to widzę że masz podobnie jak ja;-) Tylko ja to już mam dość i więcej nie będzie!! Czuję się jak słoń, prawie 1,5 roku bycia w ciąży, to strasznie męczy:-(

A jeszcze mi życzycie KWIETNIA 2011, NIGDY W ŻYCIU!!! PO MOIM TRUPIE!!:-)

ewelinka mi się zwolnienie kończy 15.czerwca. I szczerze to też już bym chciała wtedy urodzić, żeby nie musieć latać po internistach żeby załatwić sobie zwolnienie dalej.

Do góry