reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zapominajko a podajesz mu na zmianę z paracetamolem? Ja Nati dawałam tak żeby odstęp między kolejnym czopkiem było nie mniej niż 3 godziny i podawałam wymiennie nurofen z paracetamolem.
U nas jednak skończyło się antybiotykiem ale na szczęście już drugą dobę nie ma gorączki.

Agaciu cieszę się że z serduchem oki i trzymam kciuki za operację

reklama
Zrobiła się pogoda i wszyscy pouciekali :-), nie dziwię się bo my wczoraj cały dzień spędziłyśmy na podwórku, to samo przez weekend, chociaż jak jest bardzo gorąco to siedzimy w cieniu na balkonie.

Iggy chyba lepiej, tzn. gorączka minęła, ale rozwolnienie jest nadal. I jakaś tajemnicza krosta mu wyszła na rączce... Mam nadzieję, że to nie ospa ;/

Zapominajko mojej sasiadki pode mna maly tez ma jakiegos wirusa.....wymiortowal strasznie, rozwolnienie i goraczka.....przechodzi mu juz,ale przez 2 dni trzymalo.....lekarka mówila jej ,ze jakies wirusisko jest w powietrzu ,bo coraz wiecej malych pacjetow z tym ma.....moze Igus podobnie....

A tak poza tym to witam:)

Aj nie odzywalam sie,bo mielismy dlugi weekend pelen wrazen....codziennie gdzies byllismy:p

W piatek jechalismy pociagiem do mojej babci do sopotu i do galerii na male zakupki dla niuni.....kupilismy takie super ogrodniczki krotkie, krotkie psodenki, takie superasne pumpy-alladynki dresowe, bodziaczki i skarpetusie..... powklejam zdjateczka jak bede miala czasik:)

Agaciu zdrówka dla małego, ja wiem,ze wszystko sie uda....bądz dzielna!!!!!!!!!!!!

i kurcze nie wiem co wiecej mialam napoisac....

ściskam wszystkie mocko mcoko:* i zycze duuuuuuuuuzo sloneczka;*

Hej

Na piatek jestem umówiona z małym do chirurga. Mam nadzieję tylko, że nas nie wezmą do szpitala na weekend.

Piękna pogoda u nas , całymi dniami przesiadujemy na dworze.

Kobitki co się z Wami dzieje??????????????

Jezusie pustki straszne.....zapowiadająę dzisiaj mega upały tak więc spacerkowanie i opalanko murowane:)

ściskm Was wszystkie.....u nasjeszcze meczymy sie troszku z katarkiem,. teraz bardziej u mnie niz u Mari,ale jest....:/

milego dzionka kochane;*

a to na poprawę humorku:)

14212939184667b631c886c.jpg

cześć!:)

Olciaa mam do Ciebie pytanko:)
jak wygląda u Was ta bawialnia dla dzieci do której zabieracie Bartusia?jaki to jest metraż i jakie są ceny za wejście?i jak długo już to działa?

miłego dzionka i duzoooo słoneczka;p

Cześć dziewczynki!

U nas piękna pogoda...od rana upał...
Fajne buciki kupiłam przedwczoraj dla Zuzi z firmy EMEL i jedne z Bartka takie sandałowate półbuty... Także mozemy biegać:)
Właśnie wróciłyśmy ze spacerku i jestem po prostu wykończona tym upałem! Jeszcze mądra mamuśka się w czarnej bluzce wybrała :-D:szok:

reklama
cześć!:)

Olciaa mam do Ciebie pytanko:)
jak wygląda u Was ta bawialnia dla dzieci do której zabieracie Bartusia?jaki to jest metraż i jakie są ceny za wejście?i jak długo już to działa?

miłego dzionka i duzoooo słoneczka;p

Coś czuję ze Pyciol chce otworzyć interes;)
W ogóle Pyciolku śniłaś mi się w czerwonej sukni ślubnej i z butelką mleka w ręku:)

Do góry