reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

reklama
No właśnie troche mi kasy szkoda bo są malutkie i cienki chyba jeszcze się przejde po sklepach może będą jakieś fajne już dwa mam ale niewiem czy starczy bo kocyków zawsze mało a tym bardziej że pościeli nie kupiłam stwierdziłam że na lato kocyk wystarczy a wrazie co mam pościel po maryśce prawie nie używaną

Ja czekam na dresik i sukienkę podobno już wysłane i na wanienkę też podobno idzie....ale coś wątpię by dzisiaj doszły.
Już po wizycie, szyjka utrzymana, ponaciskała mi na brzuch i stwierdziła że raczej nadal dzidzia pupą w dół, więc mam nadzieję że jutro w szpitalu mi coś konkretnie ustalą.
Co do swoich ubrań to mnie się wydaje że mam pełno nowych:-)Te z zeszłego roku leżą długo nieużywane i wydaje mi się że dopiero co je kupiłam <wow>. Też już tęsknię za moimi dżinami sprzed ciąży:-) Teraz nawet w nie wlezę tylko trochę niewygodnie

hehe, postanowiłam jednak, że do soboty nie urodzę i zadzwoniłam do koleżanki do Szczecina i zaprosiłam ją sobie na weekend, jej mąż też przyjeżdża na ten zjazd klasowy co mój mąż, więc niech przyjedzie z nim, chłopy se poszaleją na imprezce, a my się przynajmniej nagadamy :-)

sealet- to mnie kurcze zmartwiłaś, miałam nadzieję, że za drugim razem to z karmieniem nie ma już zadnego problemu, że cycki same się układają :rofl2: Nawet nie pomyślałam, że to trzeba na nowo się nauczyć :zawstydzona/y: Ałła, jak mnie wtedy te pogryzione brodawki bolały:-(

No to była przerwa,teraz idę dalej sprzątać

No właśnie troche mi kasy szkoda bo są malutkie i cienki chyba jeszcze się przejde po sklepach może będą jakieś fajne już dwa mam ale niewiem czy starczy bo kocyków zawsze mało a tym bardziej że pościeli nie kupiłam stwierdziłam że na lato kocyk wystarczy a wrazie co mam pościel po maryśce prawie nie używaną

a czego dokladniej szukasZ?poszperam na allegro,moze cos ci znajde

edit: moze cos z babyono? tak jak zaproponowala avena
http://allegro.pl/listing.php/searc...m_showcat=1&category=17272&sg=0&change_view=1

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja nadal nosze te same dzinsy przedciazowe. tylko dlatego ze nosze bardzo niskie biodrowki, nie musialam kupowac nowych spodni na czas ciazy

reklama
karo85 - ale Ci fajnie, że juz tak niedługo będziesz miała swojego skarba!

annajak - gratki dla Ciebie i Kasi!

katarzynajanicka - ja idę na wesele 25 lipca czyli około miesiąca po porodzie ... juz mam dylemat w co się ubrać ...

kajdusia - dobre postanowienie hehe, że do soboty nie urodzisz ... trzymam kciuki za babską imprezkę ;)

a ja Wam powiem, że pomimo, ze jest mi ciężko to nie czekam tak bardzo niecierpliwie na poród ... moze dlatego, ze sporo mam jeszcze do zrobienia ... dla siebie i Małej i wolałabym zdążyć :-)

a mój mnie wkurza jak mówi, że on się nie boi, nie denerwuje i w ogóle to on może wszystko przy dziecku zrobić jak już sie urodzi ... ehhhhhh, nie ma z kim ponarzekać ...

Do góry