)) i ja się przyłączam
mocno 3mam kciuki za testujące&&&&
![]()
ja też chce...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
)) i ja się przyłączam
mocno 3mam kciuki za testujące&&&&
![]()
SORBIU- bo jak mama mowi zeby sie nie martwic to nie wystarczy co????trzeba po ginek.dzwonicmama nie wytrzymałam musiałam sprawdzić czy ten mój mmnie nie uspokaja tylko wiesz a teraz przynajmniej mam pewność ze nie ma czym sie martwić - bardzo ciesze sie ze zadzwoniłam bo juz wariowałam tu
A jak Domiś - znika mu to coś ?? a wąłsciwie czy blednie ?? smarowałaś go wcześniej jakims kremem czy nie spodziewałaś sie ze go tak przypiecze ??
My w niedziele bylismy w parku miniatur i tez majci nie posmarowałam i tez ja łapki bolałyale nie az tak jak Domisia
ciekawe jak tam moje dziecie po wycieczce
no widzisz u nas tak na zmiane jak u ciebie nbyło słonko to u nas padało a teraz na odwrót ale żeby nie było to przesyłam trocheIwonka a u mnie ciągle pada
Nie dawno wróciłam z miasta to zmokłam jak kura![]()
Byłam obczaić to i tam bo oprócz pracy,domu,rodziny,fotografii zajmę się troszkę także handlem.Mam już plany teraz będę działać
Iwonka to od kiedy masz wakacje?Koniec nauki już czy jeszcze jakieś egzaminy Cię czekają?
dzięki no z jednej strony chciała bym zrobić test juz ale z drugiej strony troche sie boje ale dzięki za kciukimarylka ja mam dokładnie na odwrót teraz mam jakies syfy na buzi a normlanie nie miewam wiec pewnie ze moga byc objawy - trzymam mocno kciuki - byle do soboty bo juz umieram z ciekawości i chęci pogratulowania
mama nie wytrzymałam musiałam sprawdzić czy ten mój mmnie nie uspokaja tylko wiesz a teraz przynajmniej mam pewność ze nie ma czym sie martwić - bardzo ciesze sie ze zadzwoniłam bo juz wariowałam tu
A jak Domiś - znika mu to coś ?? a wąłsciwie czy blednie ?? smarowałaś go wcześniej jakims kremem czy nie spodziewałaś sie ze go tak przypiecze ??
My w niedziele bylismy w parku miniatur i tez majci nie posmarowałam i tez ja łapki bolałyale nie az tak jak Domisia
ciekawe jak tam moje dziecie po wycieczce
![]()
tylko i aszoj chciałabym..... ale któraś z dziewczyn (przepraszam, nie pamiętam która z Was) napisała że za wcześnie na takie zapachowe objawy.... tylko że ja uwielbiam mleko i zapach mleka ale dzisiaj to była masakra... aż sprawdziłam czy nie jest skiśnięte ale było świeżo otwarte..
marylko - jeszcze tylko 2 dni..... bądź dzielna!!! :*
a ja mam pytanko do dziewczyn, które brały dowcipnie lutkę. czy miałyście jakieś dolegliwości od tego? tzn. czy coś was bolało, albo się źle czułyście?