reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hahaa Agatkas ale sen :-D

Rzeczywiście jest tak duszno, że przejechałyśmy kawałek i wróciłam cała mokra. Chyba przeczekamy to największe słońce i wyjdziemy po południu.
Miłego leniuchowania :-)

reklama
Hej
Ale u nas upał, jeszcze nie byliśmy na dworze bo nie ma czym oddychać.

Agatkas ja tez kupiłam Matiemu sandałki z Bartka, ale chce kupić jeszcze jedne takie do latania po podwórku, przejdę się do coccodrillo , oni tez mają fajne, takie materiałowe .

Agatkas w czerwonej sukni to ja nawet nie myslalam by pójść pod ołtarz:szok::-Dniezle:-D
Aaciu Alex był na dworze z tatusiem już o 8,00 rano...teraz siedzimy w domu...ale zaniedługo wyjdziemy chyba:confused:
Ja kupiłam sandałki w deichamanie, są ok!
a Olciaa to chyba spaceruje cały dzień czy jak?:szok:takie słońce,nie no Olciaa chyba na murzyna się robi:-D

Pyciolku, jak miło że ktoś o mnie pomyslał :tak::tak:

co do bawialni to jeśli chodzi o metraż to ciężko mi powiedzieć, są różne, ale spore :-D
ceny też są zróżnicowane - w niektórych 6-8 zł / godz, w innych 10zł/godz, a ostatnio byliśmy w takiej w której płaci się 10zł i czas nieograniczony :tak:

dam Ci linki to sobie zobacz:

BAWIALNIA DYŚ

FIKU-MIKU Zabrze - sala zabaw dla dzieci

Dzieciarnia: Centrum Zabaw - Zabrze

Centrum Rozrywki dla Całej Rodziny – Sala Zabaw Alegra Gliwice

Capella Play - Witamy w Capella Play - placu zabaw

Ostatnia edycja:
dziekuje Olciaa:tak:
no to mężowy się szarpnął:-D

witamy czwartkowo;-)
tatuś pojechał zrobić zdjęcia kręgosłupa i stawu biodrowego.Biedak od wczoraj w sumie od wtorku nic nie jadł:zawstydzona/y:bo musi być kompletnie oczyszczony:-D
może uda się jeszcze Alexa przed tym słońcem zabrać na plac zabaw.Potem muszę pojechać kupić mu trampki do piaskownicy bo te sandałki to zaraz zajedzie:szok::eek:
wczoraj wszystkie mmay były w szoku jaki on jest rezolutny.Sam se włazi wszędzie ,na zjezdżalnie na motorki no wszędzie sam:confused:inne dzieci tego nie potrafią:eek:w ogóle łazi,biaga,krzyczy,wszędzie go pełno...inne mamuśki sobie gadają a ja za Alexem biegam:dry:

reklama
Witam upalnie
Mówicie o sandałkach, a ja właśnie też muszę kupić majce jakieś materiałowe, żeby były wygodne na gołą stópkę.

Kokusia to super, że nocnik się podoba, u nas tylko od czasu o czasu uda się coś zrobić, ale to tak nieświadomie przypadkiem. Szkoda, że jeszcze nie mówi, że chce sisi :-D.

Trzymajcie za mnie kciuki bo mam dzisiaj test z angielskiego i nawet nie wiem czego mam si spodziewać więc się denerwuję.

Do góry